Косметика для депіляції

Дата публикации: 04.05.2015
Дата обновления: 31.03.2023
Содержание:
Всім відомо, що процес видалення волосся є не самою приємною процедурою. Щоб полегшити неприємні відчуття, не допустити сильного почервоніння, подразнень і запалень шкіри, рекомендується застосовувати спеціальні засоби для депіляції. Одним з провідних брендів в Європі, що займаються випуском такої продукції, є компанія Laboratorios BYLY (Іспанія), існуюча на ринку з 1942 року. Для виготовлення продукції виробники використовують натуральні природні інгредієнти, що дозволяє досягти чудових результатів у галузі гігієни та догляду за шкірою.

Переваги засобів для депіляції

Сучасна косметика для депіляції дозволяє домогтися максимальної гладкості шкіри за кілька хвилин, а далі повторювати такі процедури, як можна рідше. В асортименті спеціалізованих магазинів представлено безліч різних ефективних засобів для депіляції, здатних швидко видалити волоски і уповільнити процес зростання нових, а також зволожити, пом'якшити і вітамінізувати шкіру, зробивши її гладкою і шовковистою. Косметика для депіляції представлена в різних формах. Існують різні креми, воски, гелі, воскові смужки, і т.д. Їх вибір залежить від таких факторів, як: область застосування (особа, зона бікіні і т.д.), густота волосся, швидкість їх відростання, кількість часу, який ви готові витрачати на проведення процедури, а також ваших особистих переваг. Ознайомимося ближче з найбільш популярними засобами для депіляції.

Креми для депіляції

Коли необхідно зробити депіляцію для делікатних зон, зокрема Білина і пахв то підійде пом'якшувальний крем Aloe Vera. Зробити гладкою шкіру на ногах можна за допомогою крему на основі олії Monoi de Tahiti, яке є натуральним продуктом і являє собою суміш квіток тіари і чистого кокосового масла. Для сухої шкіри підійде крем, збагачений чистим маслом Kukui (плода горіхового дерева, що росте на Гавайських островах). Його перевагою є можливість видалити волоски всього за 3 хвилини. Для депіляції особи найкращим рішенням стане крем Byly Gold,   до складу якого входить косметичний золото. Воно є найціннішим інгредієнтом, яке відоме, як антиоксидант і надає шкірі особливу м'якість, сяйво і зволоження. Також для депіляції особи випускається крем Aloe Vera. Спеціально для молодої шкіри існує крем Byly Depil Teens з екстрактом малини, що володіє солодко-фруктовим ароматом.

Віск і воскові смужки для депіляції

Існують різні види воску з входять до їх складу рослинними компонентами такими, наприклад, як шоколад. Вхідні в його склад масло какао, теїн, теобромін і кофеїн зволожують шкіру, надають їй гладкість, а також   допомагають освіті бета-ендорфінів в організмі, які   створюють гарне самопочуття. Також, до складу такої продукції, часто входять ромашка і календула, які, як відомо, мають протизапальну і загоює ефектом. Перетворити депіляцію сухої шкіри в приємну процедуру допоможуть екстракти персика і папайї. Воскові смужки для обличчя, тіла, області бікіні з м'ятою і зеленим чаєм ідеально підійдуть для чутливої шкіри і видалення коротких волосків. Сяюча, зволожена і гладка шкіра залишиться після застосування продукції серії Gold (з косметичним золотом). Для юних дівчат спеціально випускаються воскові смужки Teens для молодої шкіри.

Гелі для депіляції

Одним з найбільш ефективних і абсолютно безпечних гелів для депіляції є засіб з термальною водою, лікувальні властивості якої особливо корисні для чутливої шкіри, оскільки вона здатна заспокоїти її після депіляції і запобігти роздратування. Термальна вода з гарячого джерела Салі-де-Беарн дуже насичена магнієм і кальцієм, відомими своїми лікувальними властивостями. Такий гель насичує шкіру киснем, а в процесі депіляції він надає пом'якшувальну дію. Його можна застосовувати для пахв, ніг, рук і лінії бікіні. Не можна використовувати його для чутливої шкіри, наприклад, на грудях, обличчі, періанальної або статевих областях.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Косметика для діабетиків
Косметика для діабетиків
Для цих цілей існують спеціальні засоби по догляду за шкірою і нігтями - косметика для діабетиків.
11.02.2015
Детальніше
Використання ефірних масел
Використання ефірних масел
Ефірні олії є унікальними природними речовинами, що надають комплексний вплив на організм і емоційно - психологічний стан.
04.02.2015
Детальніше
Кілька порад щодо застосування ефірних масел
Кілька порад щодо застосування ефірних масел
Як один з універсальних варіантів, може стати набір масел чайного дерева , лаванди і будь-якого цитрусового . Розповімо кілька рецептів з використанням цих речовин , які підійдуть для різних випадків життя .
26.02.2015
Детальніше
Топ-3 виробника косметики для вашої краси
Топ-3 виробника косметики для вашої краси
Зробивши самостійний і часто неправильний вибір, можна нанести волоссю і шкірі непоправної шкоди, який потім виправити буде складно і дорого, так як професійні лікувальні склади стоять на порядок дорожче, ніж звичайні доглядають косметичні засоби.
03.08.2017
Детальніше
Розгорнути