Топ-3 виробника косметики для вашої краси

Дата публикации: 03.08.2017
Дата обновления: 31.03.2023
Содержание:
Різноманіття сучасних косметичних засобів, різна і часом суперечлива інформація про властивості, користь і шкоду їх компонентів, величезна кількість відомих виробників ускладнює вибір на користь того чи іншого крему, шампуню або будь-якого іншого засобу по догляду за шкірою і волоссям.
Тому, перш ніж придбати щось нове або змінити звичну косметику на будь-яку іншу, варто проконсультуватися з косметологом і перукарем. Вони допоможуть підібрати засоби, які будуть відповідати віку, типу шкіри і волосся користувача.
Зробивши самостійний і часто неправильний вибір, можна нанести волоссю і шкірі непоправної шкоди, який потім виправити буде складно і дорого, так як професійні лікувальні склади стоять на порядок дорожче, ніж звичайні доглядають косметичні засоби.

1 Щоб зробити правильний вибір, треба керуватися наступними критеріями (#yak1)

2 Косметика Natura Siberica (#yak2)

3 Косметика Uriage (#yak4)

4 Косметика Vichy (#)

5 Де купити (#yak5)

Щоб зробити правильний вибір, треба керуватися наступними критеріями: Uriage крем для рук

Косметика для волосся повинна відповідати типу волосся. Іноді правильний вибір зможе зробити тільки професійний перукар, так як волосся можуть бути комбінованого типу або є проблеми зі шкірою голови, які необхідно вирішувати. Вибираючи косметику без консультації професіонала на власний розсуд, користувач ризикує не вирішити, а навпаки посилити проблему;
Косметика для обличчя і тіла повинна відповідати типу шкіри користувача. Якщо косметика призначена для іншого типу шкіри, вона в кращому разі не буде надавати необхідну дію, а гіршому - погіршить стан шкірного покриву
• Для повноцінного догляду треба користуватися всією лінійкою. Для волосся варто придбати шампунь, бальзам, маску, кондиціонер, для шкіри - денний і нічний крем, тонік, засіб для вмивання, при необхідності крем під очі. Таким чином, можна домогтися максимального насичення волосся і шкіри активними сполуками і отримати позитивний результат;
• При використанні професійної косметики обов'язково витримувати тривалість курсу, проміжки між проведеними процедурами, а також при необхідності проводити повторні курси;
• Хорошим вибором буде органічна косметика, що містить збалансовані кількості рослинних компонентів, які на відміну від хімічних складових діють м'яко і забезпечують стійкий тривалий ефект. До складу органіки не належать продукти тваринництва, кількість синтетичних складових не перевищує 5%;
• Знову ж правильним вибором буде косметика відомих світових брендів. Виробники цієї косметики мають власні лабораторії, де проводяться дослідження безпеки та ефективності складових компонентів. Всі продукти обов'язково сертифіковані і містять збалансовану кількість компонентів, що відповідають типу шкіри, для якої вони використовуються.
 

Яку косметику вибрати?

Найкраща косметика для волосся, тіла та обличчя представлена імпортними та вітчизняними лінійками:

NATURA SIBERICA Косметика Natura Siberica

1. Natura Siberica - органічна косметика, що містить екстракти і витяжки з рослин, які ростуть в Сибіру і на Далекому Сході. У складі цих рослин містяться активні сполуки підсилюють здатність шкіри і волосся чинити опір несприятливим факторам навколишнього середовища, що живлять і насичують їх вітамінами і мікроелементами.
Існують лінійки для очищення, живлення, зволоження, збільшення обсягу, відновлення структури волосся. Є шампуні для будь-якого типу волосся - забарвлених і пошкоджених, жирних, сухих, тонких і ламких.
Засоби по догляду за обличчям поділяються на лінійки для різних вікових категорій - юнацької, молодий, зрілої, старіючої шкірою. Колаген, активна, платина, екстракти чорної ікри, фітоактівние концентрати, витяжки з рослин і інші компоненти забезпечують стійкий позитивний ефект.
Мета застосування косметики Natura Siberica - харчування, тонизирование, ліфтинг, контроль за жирністю шкіри, зволоження, боротьба з першими віковими змінами, боротьба з пігментними плямами, освітлення шкіри, захист від УФ-випромінювання.
Засоби виробництва Natura Siberica купити можна на сайті med-magazin мережі «Ваше здоров'я». Тут можна не тільки вибрати і придбати товар, але і замовити його доставку.
Косметика Uriage
2. Косметика Uriage виробництва Франції заснована на активній термальною изотонической воді, що містить унікальний комплекс активних сполук і різних запатентованих комплексів.
Термальна вода Урьяж містить велику кількість мінеральних сполук, сухий залишок на виході більше ніж у інших термальних вод і становить 11000 мг / л. Зволожуючий ефект зберігається протягом 3-х годин після нанесення засобу.
Є лінійки для вікового догляду та дитяча косметика, для жирної, нормальної, сухої і гіперчутливої шкіри, сонцезахисна та засоби для автозасмаги. В окрему групу виділено кошти для догляду за гіперчутливою запаленої, схильної до лущення і почервоніння шкірою з ризиком інфікування, протівозудниє і відбілюючі засоби.
З'єднання - каламін (протисвербіжні серія), депігментуючих комплекс Сх, TLR2-Regul комплекс (засоби по догляду за комбінованою і жирною шкірою) і інші інноваційні комплекси забезпечують дію зі стійким ефектом.
 
Косметика Vichy Vichy Крем
3. Косметика Vichy виробництва Франції - косметика з лікувальним ефектом. Засоби цієї серії містять термальну воду Vichy, в складі якої присутні 17 мінералів і 13 мікроелементів. Вона активно зволожує і заспокоює роздратовану шкіру.
 
Основні лінійки:
Normaderm для проблемної шкіри при розширених порах, акне, жирному блиску;
Aqualia Termal для збезводненої шкіри, при лущенні, зменшенні еластичності, відчутті стягнутості;
Lift Activ для омолодження шкіри у віці 40-50 років. Активізує власний потенціал організму, сприяє зменшенню зморшок, підвищує пружність шкіри;
Neovadiol - косметика для жінок у віці 45+ в момент менопаузи. Відновлює щільність шкіри, покращує чіткість контуру оалу обличчя;
Nutrilogie - серія, основним компонентом якої є запатентований Сфінго-Ліпід ™. Це нежирний, ультрапронікающій крем, який відновлює нормальну вологість шкіри;
Ideal Soleil - сонцезахисна серія для дорослих і дітей;
Dercos - серія по догляду за шкірою голови і волоссям. Включає засоби проти випадіння волосся з складами окремо для чоловіків і жінок, враховуючи, що причини алопеції у представників різної статі відрізняються;
Vichy Homme - серія засобів, адаптованих під особливості шкіри і волосся чоловіків, використовується для щоденного догляду;
Dermablend - крем для коригування великих або локальних нерівностей і дефектів шкіри;
Idealia - засіб, що містить чайний гриб (комбуча), для створення ідеально рівній поверхні шкіри, коригування дефектів і поліпшення стану шкіру зсередини. Використовується для всіх типів шкіри;
Teint Ideal - засіб містить гіалуронову кислоту, вітаміни А і Е для корекції перепадів тонів шкіри. Технологія «Рідкий світло» сприяє поліпшенню зовнішнього вигляду шкіри
Купити косметику Vichy можна на сайті мережі "Ваше здоров'я", де представлені всі засоби різних лінійок для волосся і тіла.
Де купити
Ця косметика, купити яку можна на сайті med-magazin мережі «Ваше здоров'я», полегшить догляд за шкірою і волоссям будь-якого типу. В результаті постійного використання відповідних лінійок Ви зможете зберегти молодість, здоров'я і красу в будь-якому віці.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Косметика для діабетиків
Косметика для діабетиків
Для цих цілей існують спеціальні засоби по догляду за шкірою і нігтями - косметика для діабетиків.
11.02.2015
Детальніше
Використання ефірних масел
Використання ефірних масел
Ефірні олії є унікальними природними речовинами, що надають комплексний вплив на організм і емоційно - психологічний стан.
04.02.2015
Детальніше
Кілька порад щодо застосування ефірних масел
Кілька порад щодо застосування ефірних масел
Як один з універсальних варіантів, може стати набір масел чайного дерева , лаванди і будь-якого цитрусового . Розповімо кілька рецептів з використанням цих речовин , які підійдуть для різних випадків життя .
26.02.2015
Детальніше
Ефірні масла для краси і здоров'я
Ефірні масла для краси і здоров'я
Вже не одне тисячоліття людство знайоме з тим, якими цілющими властивостями володіють ефірні масла, як вони здатні підвищувати настрій і покращувати загальний стан організму .
20.02.2015
Детальніше
Розгорнути