Показання та протипоказання Ляпко

Дата публикации: 26.03.2013
Дата обновления: 31.03.2023

Показання застосування аплікатора Ляпко

Дана стаття допоможе Вам розібратися, в яких випадках можна застосовувати аплікатори Ляпко , а коли варто утриматися від використання.
Це пристрій рекомендується для:
1. Хвороб і травм опорно-рухового апарату:
а) нервової і м'язової системи, перевтоми, б) миозита, в) міалгії, г) тендовагініті, д) пошкодження зв'язкового апарату спинного мозку і суглобів кінцівок; е) сколіозі; ж) травмах, переломах, післяопераційному стані.
2. Хвороб нервової системи:
а) відновлення після черепно-мозкових травм і інсультів; б) остеохондрозу хребта неврологічних дисплеїв, в) люмбаго; г) невриті, д) невралгії; е) міастенії; г) млявому і спастичному паралічі; з) істерії, неврастенії, безсонні; я) сексуальному неврозі, J) нічному енурезі; л) мігрені; л) хвороби Рейно; м) дитячому церебральному паралічі.
3. Хворобах серця і судин:
а) гіпертонії; б) гіпотонії, в) ІХС - ішемічної хвороби серця (стенокардія, кардіосклероз); г) геморої.
4. Хвороби органів дихання:
а) нежиті; б) стенокардії в) ларингіті, г) бронхіті, д) пневмонії; е) бронхіальній астмі, бронхіальній астмі алергічного походження.
5. Захворювання органів травлення:
а) гастриті б) гіпотонія шлунка, в) шлунку і дванадцятипалої кишки, г) дискінезії кишечника, д) коліті (замку), е) дискінезії жовчного міхура; г) печінкових кольок; з) панкреатиті.
6. Акушерство:
а) ранніх токсикозах, б) гіпер-і гіпогалактії, в) веденні вагітності, г) знеболювання пологів і регулювання пологів; післяпологовому відновленні і відновленні після кесаревого розтину.
7. Жіночі хвороби:
а) розладі оваріально-менструального циклу (аменореї, дисменореї), б) стерильності, в) клімактеричному синдромі; г) аднекситі.
8. Урологія:
а) гломерулонефриті, пієлонефриті, б) ниркових кольок, в) простатиті; г) аденомі передміхурової залози.
9. Шкірні захворювання:

а) нейродерміті; б) кропивниці, в) шкірній сверблячці; г) екземі.
10. Стоматологія:
а) пародонтозі, стоматиті, б) обезболивании при стоматологічних маніпуляціях, в) зубного болю.
11. Ендокринні розлади:
а) гіпотиреозі, гіпертиреозі, б) цукровому діабеті; с) аліментарне ожиріння.
12. Аплікатори можуть бути використані від алкоголізму та куріння, для позбавлення від абстинентного синдрому.
13. Аплікатори допоможуть відновити життєвий тонус, працездатність і гарний настрій.
Протипоказання для використання аплікаторів
Відносні протипоказання для застосування пластин і роликів є наступні:
• гострі інфекційні захворювання;
• загострення хронічного захворювання, що супроводжуються підвищенням температури;
• захворювання серцево-судинних систем, легенів, печінки і нирок, в період декомпенсації;
• гострий тромбофлебіт;
• різке виснаження;
• пошкодження шкіри: рани, опіки, обмороження.
Якщо є доброякісні або злоякісні захворювання, Багатоголковий терапія аплікатора Ляпко може бути використана тільки для лікування деяких симптомів (для знеболюючого ефекту, приглушення психо-емоційного напруження, поліпшення сну і т. Д.), Але перед використанням аплікатора необхідно звернутися до онколога.
У мережі наших магазинів широко представлені килимок Ляпко , валики і різноманітні аплікатори.


Коментарі до статті
Підкажіть, будь ласка, на спині є великі виступаючі родимки. Як в такому випадку застосовувати аплікатор Ляпко у вигляді коврика на спину?
Добридень! Якщо на спині є великі родимки, рекомендується їх на час використання ляпко заклеїти шкірним пластиром і намагатися не травмувати їх. Дякую за звернення!
Добрий день. Мама перенесла торік хіміотерапію, рак грудей з повним її видаленням. Зараз як побочка хімії німіють пальці на ногах, трохи рука після операції ... чи можна користуватися чимось з Ляпко і саме що нам підійде? Аплікатор, валик чи килимок?
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Добридень. Порушення чутливості можливо через погіршення кровопостачання. І так, Ляпко добре підходить у цьому випадку. У Вашому випадку підійде килимок і валик, по килимку ходити 2-3 рази на день по 7-10 хвилин (спочатку 2-3 хв), валиком користуватися для руки (особливих обмежень за часом немає, але занадто багато вже не здорово) та для ноги. /item_n14368.htm; /item_n16908.htm; /item_n577.htm;
Впала зі стільця, біль сильний у хребті. Імовірно перелом. З якого часу можна використовувати аплікатор Ляпко?
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Добридень. По-перше, обов'язково зверніться до травматолога, зробіть рентген травмованої (або інші методи діагностики, що визначає лікар). Далі вже залежить від методів та тривалості лікування. Аплікатор використати вже після повноцінного лікування. /item_n1771.htm; /item_n611.htm; /item_n14368.htm;
Добридень ! Моїй мамі 47 років, у неї багато протрузій по всьому хребту та кіста в поперековому відділі. Часто турбують біль, особливо в попереку. Скажіть, будь ласка, чи можна їй аплікатор Ляпко і якщо так, то який краще взяти?
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Добридень. Так, аплікатор можна використовувати, можна тільки на область, де відзначається больовий синдром, можна на всю спину. Але залежно від стадії патологічного процесу в міжхребцевих дисках, краще перед цим пройти повторну діагностику з лікарем та спочатку використовувати аплікатор під контролем фізіотерапевта.
Добрий день! Багато дізналась цікавої інформації. Подібне читала на https://save24.me/ . Цікавить, чи підходить пластирь для лікування болі в животі та печіїї?
Здрастуйте, який аплікатор підійде жінці 80 років з критичною ішемією стопи, цукровим діабетом 2 типу інсулінопотребним та діабетичною полінейропатією?Спасибі заздалегідь.
Добридень. При цукровому діабеті використовують аплікатор Кузнєцова, зокрема для стоп при ішемії цієї області. Проте, треба бути особливо обережним ніж пошкодити шкіру, оскільки будь-яке ушкодження у разі може спровокувати розвиток виразки з дуже тривалим і важким її лікуванням. Дякую за звернення.
Здрастуйте, чи можна використовувати аплікатор при венозній (тромбозній) екземі нижніх кінцівок? Мені 36 років. Якщо так, то який?
Добридень. Екзема – це запальне захворювання шкіри неінфекційного походження, але ситуацію це не сильно змінює. Будь-який аплікатор своїм впливом подразнює шкіру, у вашому випадку потрібно уникати ризику пошкодження шкірних покривів, оскільки при порушеннях циркуляції крові погіршується загоєння пошкоджень, аж до появи виразок, по-друге, є ризик занести інфекцію через сильну сприйнятливість пошкодженої шкіри до подразнення. Слід спочатку залікувати екзему, а потім підбирати аплікатор. Будь-який аплікатор покращує кровообіг у сфері застосування. Але, звичайно, спочатку потрібно підбирати найлегші для поступового звикання. Хорошим варіантом є різні варіанти аплікатора Ляпко чи Кузнєцова. Добирати допомагають лікарі чи консультанти в ортопедичному салоні. Дякую за звернення.
Доброго дня, у моєї мами на спині багато родимок, чи можна їй використовувати аплікатор? Дякую.
Добридень. Перед використанням обов'язковою є консультація дерматолога. Тому що якщо є невуси з нерівними краями та різних розмірів, то дуже ризиковано їх зашкодити. А аплікатор має властивість спочатку сильно дратувати шкіру (хоч і без наслідків, якщо його дезінфікувати). Дякую за звернення.
Здрастуйте, я в ремісії після лейкозу, чи можна мені використовувати аплікатор?
Добридень. Онкозахворювання є протиказанням для використання. Але у ремісії може бути непрямим протипоказанням. Потрібно порадитися з лікарем, це складне питання на яке відповісти, без будь-якої інформації про діагностику та лікування, точно неможливо і ризиковано. Дякую за звернення.
Доброї пори доби! Скажіть, будь ласка, чи можна використовувати килимок Ляпко при варикозному розширенні вен? (початкова стадія). Дякую.
Добридень. Так можна. На поперековий та нижній грудний відділ. Дякую за звернення.
Добридень. Підкажіть будь ласка, який аплікатор підійде дитині 9 років при цукровому діабеті 1 типу, звичайно не скасовуючи інсулінотерапію.
Здрастуйте, Олено! Потрібно вибирати аплікатор із кроком 4,9-5,0: супутник, шанс. Також прокочувати тіло, кінцівки універсальним валиком.
Вітаю! У мене рак матки операція була в 2016 році зараз мучать болі в попереку підкажіть, чи можна мені користуватися аплікатором для зняття болю.
Добридень! підкажіть: яким аплікатором Ляпко та як користуватися при клімактеричному синдромі
Вітаю! При клімактеричному синдромі аплікатор "Ляпко" виповнюється: на шийно-комірцеву зону - стресова зона, для покращення психоемоційного стану, сну, при головному болю. Краще підійде ромашка. При підвищеному тиску відразу впливати на ікри (відтік крові від голови) 20-30 хвилин, потім на шийно-комірцеву зону 20-30 хвилин.
Вітаю! У мене є схильність до онколога. хвороб: є кісти, погані родимки, астеома в лобовій частині голови. Зараз хворію на люмбаго. Чи можна користуватися аплікатором Ляпком та яким саме?
За наявності доброякісних та злоякісних захворювань багатоігольчаста терапія аплікаторами Ляпко застосовується тільки для лікування окремих симптомів (метод аналгетичного впливу, зняття психо-емоційної напруги, поліпшення сну тощо) і обов'язково після консультації лікаря-онколога. Наприклад: 1.Проблема в області мовляв залози, але турбує попереково-крижовий радикуліт. На хребет у грудному відділі – зона проекції мовляв залози не застосовуємо. Застосовуємо на попереково-крижовий відділ хребта аплікатор невеликого розміру: шанс, устілки, курсами 10-14 днів, по 15-20 хвилин, 1 раз на день, краще перед сном. Після зняття аплікатора можна для посилення лікувального ефекту завдати протизапального крему, розтирання. 2. Проблема в малому тазі (фіброміома). На область малого тазу не застосовуємо, але для зняття болю в поперековому відділі можна аплікатор прикласти вище (грудний відділ) і нижче – на ноги. При попереково-крижовому радикуліті в гострому періоді (простріл, перші 3 дні) аплікатори не застосовувати, оскільки покращується кровообіг, приплив крові та може посилитися біль. Після гострого періоду, коли лікар призначає фізіотерапію, аплікаційну терапію можна застосовувати. Питання Чи можна використовувати устілки Ляпко при онкології (рак кишечнику)? Після хіміотерапії виявилася нейропатія стоп. Відповідь. Устілки на стопи, на литки, на стегна можна використовувати, можна на кожну з цих частин впливати ними по кілька хвилин (короткочасно), навіть ефект може бути після однієї хвилини. Щойно за добу впливати на всі ці частини тіла сумарно за часом не більше 10 хвилин. Робити можна курсами 10-14 днів, 1-2 тижні перерва. Якщо не можна прикласти аплікатор на зону болю на хребті, потрібно дивитися методичні рекомендації, знайти там своє захворювання, там намальовані чоловічки і застосовувати на додаткові (передня грудна клітина) і допоміжні (руки, ноги). Лікувальний ефект буде такий самий, як застосовували на хребет.
Вітаю! Ви можете використовувати килимки Ляпко. Хіміотерапія не вказується як протипоказання https://prnt.sc/tis806
3 роки тому я перенесла хіміотерапію та променеву терапію і радикальну операцію грудей; в даний час люмбаго - таке що не можу ні повернуться ні самостійно встати з ліжка, стільця - біль у попереку неймовірна - підкажіть: чи можна мені користуватися аплікатором Ляпко і яким
Доброго дня! У мене остеохондроз шийно плечевий, і судоми зводять ноги. Багато років лікувала неврологію, скакав внутрічерепний тиск. Лікар порекомендував мені аплікатор Ляпко. Скажіть будьласка, який саме потрібен мені аплікатор. І де в Чернівцях можна купити. Дякую

Вітаю! Тетяна, ми можемо Вам рекомендувати аплікатор "Ляпко" коврик великий /ua/item_n1771.htm/ua/item_n1771.htm />
Він охоплює своєю дією, майже всю спину.

Придбати можете на нашому сайті,/ з доставкою в інше місто.

Доброго дня. Рекомендуємо звернутись все-таки до лікаря за консультацією щодо можливості використання аплікаторів при перенесеній операції.
Доброго дня. Користуюсь маленьким аплікатором шанс,хотіла придбати аплікатор ромашка для зняття суглобного болю.Прочитала противопоказання онкозахворювання.Перенесла операцію на РМЗ.Підскажіть чи можна при такому діагнозі користуватись аплікаторами.
Добрий вечір, у моєї дочки хвороба ЮРА, скажуть будь ласка чи можна їй аплікатор.
Якщо можна то який?
Доброго дня! При ювенільному ревматоїдному артриті рекомендоване застосування аплікаторів Ляпко. А от щодо типу та кроку голки аплікатора, які підійдуть вашій доньці, варто проконсультуватися з лікарем.
Вітаю. У доньки підлітка ВСД (вегето - судинна) Часті головні болі. Який килимок підійде?
Добридень! При ВСД рекомендовано застосування плоских аплікаторів Ляпко, таких як Супутник, Одинарний та Подвійний, а також використання Великого або Універсального валика. Зверніть увагу, що особливості та тривалість застосування аплікатора залежатиме від типу ВСД (симпатоконічного або парасимпатикотонічного).
добрий день, поставили пластину при переломі ключиці, нема зрощення. чи можна використовувати аппликатор, який і на яку область тіла прикладати,
Доброго дня! Можна застосовувати аплікатори та валики Ляпко на стороні перелому, вище та нижче самого місця травмування. Рекомендуємо використовувати статичний аплікатор вдвічі довже ніж на здоровому боці тіла. Приміром, 15-20 хвилин на шийну зону та сторону перелому і 5-7 жвилин на здороий бік та руку.
німіють 3 пальці лівої руки чи можна користуватися аплікатором і яким
Добридень! Рекомендуємо насамперед звернутися до лікаря, щоб з'ясувати причину оніміння пальців. Саме тому варто підбирати аплікатор і зону його впливу.
65 років. Пройшов місяць як оперували грижу хребта L4-L5, мені лікарка порадила аплікатор Ляпко. Який можна взяти?
Добридень! Вам підійде будь-який стандартний килимок, а також можете скористатися ним у комплексі з валиками Ляпко
У мого чоловіка діагноз-гострий пристінковий тромбоз, чи можна при такому діагнозі застосовувати валик Ляпко?
Добридень! Аплікатори Ляпко протипоказані при захворюваннях крові та органів, пов'язаних з її утворенням.
З якого матеріалу зроблено голки Ляпко
Добридень! Голки виготовляються з міді та заліза. Для покриття кінчиків голок можна використовувати нікель і цинк.
Мені 71 рік. У мене зарубцьована виразка шлунка, ерозивно-виразковий гастрит. Гастроентеролог порадила аплікатор Ляпко, бо вважає, що болі іноді через хребта. Який аплікатор мені купити. Чи можна його застосовувати, тому що у мене грижі міжхребцевих дисків?
Підкажіть, будь ласка у мене дві грижі на хребці, мені лікар порадила аплікатор Ляпко. Який можна взяти?
Ми б рекомендували вам звернути увагу на "Килимок великий" Аплікатор Ляпко 7,0 Ag або на аплікатор Ляпко шанс 5,8.
60 років, на протязі півроку біль у верхній частині правої ноги до коліна при згинанні та розгинанні. чи хребет? Заздалегідь дякую.
Доброго дня, Ірино.
Найкраще на це питання відповість Ваш лікар, тому що він бачить перебіг Вашої хвороби. У будь-якому випадку аплікатор лягає на місце дислокації болю - це поперек, а потім можна перекласти нижче на ногу, де болить. Робота його полягає в тому, що до місця впливу голок йде активний приплив крові та больовий синдром йде. Т. ж. розгляньте можливість комплексного лікування - це Корсет на поперековий відділ хребта з 6 ребрами жорсткості КПО-6М - /item_ n2539.htm - використовується при навантаженнях.

Дякую за звернення.
після лікування в клініці Спіженка (променева терапія матки) минуло півроку, загострився остеохондроз у шийному відділі долають болі між лопатками, холка, по плечах та в шию. порадьте-який аплікатор придбати?
Рекомендуємо аплікатор Шанс 5,8.
Мені 77 років. Болить вся спина, але біль не гострий, терпимий, при тому якщо лежу взагалі не болить. Заздалегідь вдячна.
Наша рекомендація відвідати лікаря для встановлення діагнозу. У профілактичних цілях, можливо, можна використовувати аплікатор Дует 5,8 /item_n574.htm.
У моєї мами (72 роки) високий тиск, часто болить у шийному відділі хребта (остеохондроз). Який аплікатор Ви порадите (якого розміру та відстань між голками) для зняття болей. Дякую. Чекаю на швидку відповідь. Крім того, де в м. Києві можна придбати аплікатор? Я живу на Подолі, а працюю в районі цирку. Дякую.
Підійде Шанс 5,8. Аплікатор є у будь-якому магазині мережі. Наприклад: вул. Верхній Вал 18 (м. Контрактова площа), (044) 496-26-21, (096) 436-68-99.
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Що таке аплікатор Ляпко ?
Що таке аплікатор Ляпко ?
У мережі магазинів « Ваше здоров'я» , Ви можете знайти потрібний для Вас вид аплікатора Ляпко .
26.03.2013
Детальніше
Інструкція по застосуванню аплікаторів Ляпко
Інструкція по застосуванню аплікаторів Ляпко
Найбільш оптимальний спосіб зняти втому , усунути біль , зарядитися енергією на весь день - це використовувати аплікатор Ляпко . Ці вироби діляться на валики і плоскі пластини з голками . Щоб досягти максимального сталого ефекту , слід застосовувати різні вироби в кожному конкретному випадку.
19.03.2014
Детальніше
Види масажу
Види масажу
У світі існує дуже багато видів масажу .
30.03.2012
Детальніше
Комплекс вправ при шийному остеохондрозі
Комплекс вправ при шийному остеохондрозі
Тривала робота за комп'ютером, телефоном, робота, яка змушує подовгу сидіти, - все це впливає на функціонування м'язів шийного відділу. В такому стані кровопостачання в цьому відділі погіршується, а значить, порушується робота головного мозку. Як наслідок, з'являється головний біль, здатність запам'ятовувати інформацію погіршується, концентрація думок підводить і з'являється швидка втома.
05.06.2020
Детальніше
Розгорнути