Інструкція по застосуванню аплікаторів Ляпко

Дата публикации: 19.03.2014
Дата обновления: 02.04.2023
Содержание:
Найбільш оптимальний спосіб зняти втому , усунути біль , зарядитися енергією на весь день - це використовувати аплікатор Ляпко . Ці вироби діляться на валики і плоскі пластини з голками . Щоб досягти максимального сталого ефекту , слід застосовувати різні вироби в кожному конкретному випадку. Тому , по можливості , рекомендується мати універсальний набір даних виробів . Наприклад , килимок Великий чи Ромашка , 1-2 валика ( лицьовій і великий) , аплікатор Ляпко Краплинка .
 

Як вибрати крок голки?

Крок голки - відстань між голками слід підбирати залежно від чутливості шкіри. Людям з підвищеною чутливістю , худорлявим і дітям , відповідно до інструкції , рекомендовано використовувати вироби з кроком 3,0 - 4,9 мм. Для нормальної статури - крок 5 , 0 - 6 , 1 мм , з великим шаром підшкірно- жирової клітковини - крок 6,2 - 7 , 0 мм.
Застосовуючи аплікатор Ляпко , можна регулювати силу притиску ( тиску). Так для зменшення впливу - виріб прикладають через тонку бавовняну тканину. Якщо потрібно посилити вплив - пластину з голками можна придавити мішечком з піском.
 

Як використовувати аплікатори Ляпко 

 
Щоб виріб початок свій сприятливий вплив на організм , в інструкції сказано , що досить лягти на нього або притиснути його до хворого ділянці , рефлекторної зоні. Застосування валика впливає на шкіру як « голчастий дощ» , що допомагає прибрати сліди м'язового напруження і «оживити» нервову систему. Використання аплікатора добре тим, що не вимагає додатку фізичних зусиль. Його досить зафіксувати на певній ділянці і займатися домашніми справами або лягти на нього. Користувач відчуває поколювання і легку вібрацію. Після цього відчувається прилив тепла і приємне розслаблення , яке часто переходить у сон.
Маленькі аплікатори Ляпко можна застосовувати для тривалого носіння в зонах розташування акупунктурних точок або найбільшого болю. Вони носяться під поясом або еластичним бинтом. Час носіння від 30 хв до 3 годин.
 

Час застосування виробів

 
Тривалість дії валиком 10 - 15 хв , плоскими пластинами 15 - 30 хв. При синдромі « недостатності » - сонливості , слабкості , хронічних болях (часто виникають у нічний час) рекомендується використовувати вироби вранці 3 - 10 хв. Устілки для надання тонізуючого впливу застосовують 5 - 7 хвилин в активному руховому режимі. Для заспокійливого впливу - 15 - 30 хв , при вихідному положенні сидячи робляться плавні , хвилеподібні рухи стопи на устілці.
Щоб досягти максимального профілактичного та лікувального ефекту обов'язково перед застосуванням того чи іншого виробу прочитайте інструкцію по застосуванню .


Коментарі до статті
Чи можна використовувати аплікатор, якщо на спині багато родимок?
Добрий день!
Консультуйтеся з дерматологом: Якщо у вас є сумніви щодо безпеки використання аплікатора Ляпко через наявність родимок на шкірі, краще консультуйтеся з дерматологом. Вони зможуть надати вам індивідуальні поради та рекомендації, враховуючи ваші особливі обставини.
Чи можна використовувати аплікатор Ляпко після закінчення терміну придатності? Не приділяли цьому увагу, і вже користуємось 3 місяці аплікатором, строк придатності якого закінчився в березні 2022 року. Це дуже небезпечно? Можливо щось починає виділятися з металу???
Який вид Ляпка варто застосовувати при варикозі (сітка)
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Добрий день. При варикозі використовуть валик Ляпко /item_n577.htm;
Добрий день, скільки днів підряд можна використовувати аплікатор Ляпко при шийному остеохондрозі
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Доброго дня. Аплікатор не варто використовувати більше одного разу на день перед сном. І збільшувати час використання потрібно поступово, щоб організм привикав до його дії.
Доброго дня, підкажіть, після використання аплікатора наступного дня дуже свербить спина? Так має бути? Чи це алергія?
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Добридень. При використанні аплікатора у будь-якому випадку травмується шкіра, хоч і незначно, людям без досвіду використання може бути особливо дискомфортно. Але сверблячка не є нормальною реакцією шкіри, може бути наслідком елементарного не стеження за санітарними нормами, потрібно після кожної процедури дезінфікувати аплікатор. Ну і можливо, що шкіра дуже чутлива, і будь-яка дія може надто сильно травмувати та викликати дискомфорт. Зверніться до дерматолога, можливо, вам потрібно використовувати мазі для заспокоєння шкіри.
Підкажіть, якщо болять ясна, там зубів нема, що робити?
Доброго дня, Тетяно. Вам слід звернутись до стоматолога, т.к. можливе запалення ясен. Дякую за звернення.
Аплікатор ляпко,термін його використання?І Чи можливо він безстроковий?
Доброго дня, Оксано. Термін використання аплікаторів Ляпко в середньому два роки. Дякуємо за звернення.
Який аплікатор потрібно використовувати при затисканні нерва у спині
Добридень. При защемленні нерва (тільки після зняття гострого запального процесу (якщо такий є) з підвищеною температурою, за допомогою фармакологічної терапії, призначеної лікарем) добре підходить аплікатор Ляпко. Дякую за звернення.
Як доглядати за килимом до/після процедури? Якими засобами?
Доброго дня! При індивідуальному користуванні регулярна дезінфекція не потрібна до чи після використання килимка. Якщо ж очистити виріб необхідно, занурте аплікатор або валик у дезінфікуючий розчин на 30 хвилин, а потім добре промийте проточною водою. Також підійдуть для обробки дезінфікуючі спреї.
Як здійснюється дезінфекція валиків
Добридень! При індивідуальному користуванні дезинфекція не потрібна. Якщо це необхідно, зануріть аплікатор або валик в дезинфікуючий розчин на 30 хвилин, а потім добре промийте проточною водою.
Доброго дня! Який аплікатор підійде краще для поперекового відділу хребта при протрузіях?
Доброго дня! При протрузіях краще використовувати аплікатор-килимок на всю спину. Його регулярне використання допоможе зняти біль та значно полегшити загальний стан організму.
Доброго дня. Який аплікатор підходить для хворого після інсульту з онімінням лівої половини тіла.
Доброго дня! Для реабілітації після інсульту підійде лицевий валик Ляпко із кроком 3,5 і розміру 3,6х4,2 см. Також можна застосовувати «Подвійний аплікатор» із кроком голки 5,8 чи 6,2 та розмірами 10,5х46 см.
ЧИ МОЖНА ЗАМОВИТИ АППЛІКАТОР ЛЯПКО З ПЕРЕСИЛКОЮ В АМЕРИКУ ( США ) 7
Добридень! Ми здійснюємо доставку територією України.
Добрий вечір! Скільки разів на день можна використовувати аплікатор Ляпко Мені допомагає при болях у спині, але боюся ним зловживати
Добридень! Для профілактики рекомендується використовувати аплікатор Ляпко 30-40 хвилин раз на день. У випадках, коли захворювання перейшло у гостру форму, варто використовувати аплікатор 2 рази на день по 40 хвилин.
Чи можна використовувати Ляпко для масажу обличчя?
Доброго дня, Ілоно! Так, аплікатор Ляпко можна використовувати для масажу обличчя. Найкраще підходять для цієї процедури валики з маленьким кроком голки, наприклад: med-magazin.ua/item_n612.htm, або med-magazin.ua/item_n7460.htm.
Доброго дня, Михайло! При хворобі Бехтерева можна використовувати аплікатори Ляпко. Це допоможе знизити больові відчуття. Але не варто використовувати аплікатори в період загострення, оскільки стан після може погіршитись.
При захворюванні хребта (хворобі Бехтерева) можна застосовувати аплікатор Ляпко?


Вам також може бути цікаво

Показання та протипоказання Ляпко
Показання та протипоказання Ляпко
Дана стаття допоможе Вам розібратися , в яких випадках можна застосовувати аплікатор Ляпко .
26.03.2013
Детальніше
Що таке аплікатор Ляпко ?
Що таке аплікатор Ляпко ?
У мережі магазинів « Ваше здоров'я» , Ви можете знайти потрібний для Вас вид аплікатора Ляпко .
26.03.2013
Детальніше
Види масажу
Види масажу
У світі існує дуже багато видів масажу .
30.03.2012
Детальніше
Комплекс вправ при шийному остеохондрозі
Комплекс вправ при шийному остеохондрозі
Тривала робота за комп'ютером, телефоном, робота, яка змушує подовгу сидіти, - все це впливає на функціонування м'язів шийного відділу. В такому стані кровопостачання в цьому відділі погіршується, а значить, порушується робота головного мозку. Як наслідок, з'являється головний біль, здатність запам'ятовувати інформацію погіршується, концентрація думок підводить і з'являється швидка втома.
05.06.2020
Детальніше
Розгорнути