Що таке аплікатор Ляпко ?

Дата публикации: 26.03.2013
Дата обновления: 05.04.2023

Життя це рух. У стародавні часи наші предки багато рухалися, щоб полювати і боротися за виживання. Вони бігали, стрибали, плавали. Це було невід'ємною частиною їх повсякденного життя. На відміну від нас, вони не знали, що таке гіподинамія. Активно взаємодіючи з водою, землею, деревами і травою люди, несвідомо впливали на всі рецептори, розташовані на їх шкірі, змушуючи працювати різні групи м'язів і нервові центри. В результаті існували природні внутрішні "ліки" для тіла .Вони забезпечували активний захист проти різних захворювань і патологічних станів.

Аплікатор Ляпко , створений українським рефлексотерапевтом Ляпко Н.Г. в різних модифікаціях (пластини, валики, пояси), є унікальним елементом компенсації гіподинамії. Голки аплікатора зроблені з таких необхідних для людського організму металів, як цинк, мідь, залізо, нікель і срібло. Висока лікувальна ефективність досягається як за рахунок рефлекторного і механічного подразнення, так і за допомогою освічених в шкірі гальванічних струмів по краях голок і між ними, що призводить до збільшення факультативного мікроелектрофорезу металів у всередину організму.

Терапія за допомогою великої кількості голок:
Взявши за основу китайський метод впливу на біологічно активні точки і зони за допомогою набору голок (mej-hua-tchen), доктор Ляпко створив свою унікальну технологію, відповідно до якої голки виготовляються з різних металів і металевих покриттів (мідь, цинк, залізо, нікель, срібло), а потім у своєму розпорядженні їх у певному порядку на гумовій основі. Це допомогло підвищити і різноманітний ряд факторів, що впливають на шкіру і збільшити терапевтичний і оздоровчий ефект.
 
Аплікатори можуть бути використані в медичних установах, оздоровчих центрах і санаторіях. Завдяки простоті використання, безпеки, високої ефективності, аплікатори можуть бути рекомендовані для домашнього використання.
 
Властивості аплікатор Ляпко:
Багатьма роками медичної практики доведено, що аплікатор Ляпко виробляє надійний і нешкідливий ефект, він не викликає ніяких побічних ефектів, ускладнень і алергічних реакцій.
 
Аплікатор стимулює вироблення потужного природного «ліки» в потрібній кількості і змушує нашого "лікуючого лікаря" запобігати захворювання або протистояти їм, а саме:
• Підвищує працездатність і життєвий тонус, нормалізує сон і обмін речовин, підвищується настрій.
• Він допомагає профілактиці і лікуванню захворювань шлунково-кишкових тракту, а також серцево-судинної, дихальної та нервової систем.
• Він усуває сексуальні розлади, внаслідок чого нормалізується статева функція у чоловіків і жінок, при лікуванні гінекологічних розладів. Аплікатор допомагає зняти запалення яєчників і порушення менструального циклу.
• Зменшує час повного відновлення після черепно-мозкових травм, переломів, операцій, інсультів.
• Він прибирає біль у спині, головні, суглобові і м'язові болі.
• Він допомагає людям, що страждають від ендокринних розладів, нормалізує баланс ендокринної системи і обмін речовин (повні люди втрачають вагу, худі люди набирають вагу, якщо це необхідно).
• Він подвоює або потроює ефективність таких методик лікування, як масаж, вушна і загальна голкотерапія, мануальна і лазеротерапія, мікрохвильова резонансна терапія (використовуючи комбіновано або попередньо).
• Він допомагає позбутися від шкідливих звичок (куріння, алкоголізм).
• Це дозволяє зменшити прийом ліків або припинити їх подальше використання.
 
Структура аплікатори Ляпко:
Аплікатори це гумові еластичні пластини або ролики з зафіксованими на них в особливому порядку голками. Голки виготовлені з необхідних для організму людини металів (цинк, мідь, залізо, нікель і срібло).
Основні метали, які використовуються для виготовлення голки - це мідь і залізо. Всі голки аплікатора або тільки частину з них покриті іншими металами (кінчики голок залишаються без покриття).
Наприклад, можуть бути наступні варіанти: залізні голки без покриття або з покриттям з нікелю або цинку, мідні голки без покриття або з покриттям зі срібла.
Гумова основа обладнано виступами обмеження навколо голок і по краях аплікатора. Це збільшує стійкість і надійність кріплення голок і захищає шкіру пацієнта від пошкоджень.
 
Аплікатор Ляпко купити або подивитися і помацати Ви зможете в наших магазинах, які дуже зручно розміщені по всьому місту.
 
Різниця між аппликаторами-пластинами і аппликаторами-роликами:
Аплікатори-пластини призначені для статичної стимуляції, в основному, для тих частин тіла, які мають великий радіус кривизни: спина, живіт, груди, попереково-крижовий область, долоні і ступні. Можна лежати на плоскому аппликаторе або покласти їх на уражену ділянку тіла і натискати рівномірно за допомогою невеликого мішка з піском або закріпити аплікатор за допомогою бинта. Застосування пластин не вимагає ніякої допомоги.
Аплікатори-ролики використовують для динамічної стимуляції ( «голкові душ"). Їх можна застосовувати до всіх частин тіла. У цьому випадку потрібен помічник щоб дістати важкодоступні частини тіла. З валиком за 10 хвилин можна зігріти людини після переохолодження.
 
У мережі магазинів «Ваше здоров'я», Ви можете знайти потрібний для Вас вид аплікатора Ляпко. Також кваліфіковані фахівці допоможуть Вам підібрати необхідний вид даного пристрою.


Коментарі до статті
Здрастуйте! Подруга більше 15 років знайома з аплікаторами Ляпко завжди має результати, мій мух при радикуліті, при болях у спині використовував болі проходили Яким аплікатором можна користуватися, щоб пішла тяга курити, м'ячик підійде Спасибі,
Купила великий килимок для спини. Потрібна консультація із застосування. Учора на першому сеансі витерпіла лише кілька хвилин. Скільки хв. потрібно для профілактики остеохондрозу?
Добридень! Рекомендований час від 7 хвилин до півгодини. Якщо вам стало боляче і дискомфортно, то справа може бути в неправильному розташуванні аплікатора і нерівномірному навантаженні на голки. Терпіти біль у жодному разі не потрібно! Спробуйте повторити процедуру, але не раніше ніж через 5-10 годин: змініть розташування килимка та позу, плавно опускайтеся на голки і спробуйте захопити меншу ділянку тіла.
Вітаю! Цікавить килимок Ляпко великий, чи доставляєте до Кишинева? Якщо ні, чи в Сергіївці можливість купити такий килимок?
Добридень! Ми надсилаємо замовлення Новою поштою по всій території України.
Вітаю! А в Сергіївці вас можна знайти, збираюся на морі в Сергіївці
Добридень! Ми надсилаємо замовлення Новою поштою по всій території України.
де можна купити у Сумах та ціна
Добридень! Ви можете зробити замовлення через наш веб-сайт.
Здрастуйте скажіть будь ласка можна замовити аплікатор Лапко Нью-Йорк .Або підкажіть адресу в якій аптеці можна купити аплікатор Ляпко в Нью-Йорку
Добридень! Наш магазин здійснює доставку лише Україною.
Який краще купити килимок для спини?
Доброго дня, Сергію! Для максимальної ефективності килимок має покривати проблемну ділянку. У разі застосування для спини краще віддати перевагу більш довгим моделям та із середнім кроком голки, наприклад: med-magazin.ua/item_n564.htm
скільки років можна використовувати аплікатор ляпко
Добридень! При правильному догляді аплікатор прослужить від 5 до 7 років. Правильний догляд передбачає періодичну обробку мильним розчином, промивання водою та обсушування гарячим повітрям за допомогою фена.
Добридень. Де в Дніпрі знаходиться ваш магазин, адреса.Спасибі.
Доброго дня, поки що нашого магазину немає у Дніпрі. Ви можете зробити замовлення через сайт
Де в Черкасах знаходиться ваша аптека?
Доброго дня! На лівому березі можна придбати по вул. Бориса Гмирі 2 (м. Позняки). Дякуємо за звернення!
де купити в Києві ,лівий берег?


Вам також може бути цікаво

Показання та протипоказання Ляпко
Показання та протипоказання Ляпко
Дана стаття допоможе Вам розібратися , в яких випадках можна застосовувати аплікатор Ляпко .
26.03.2013
Детальніше
Інструкція по застосуванню аплікаторів Ляпко
Інструкція по застосуванню аплікаторів Ляпко
Найбільш оптимальний спосіб зняти втому , усунути біль , зарядитися енергією на весь день - це використовувати аплікатор Ляпко . Ці вироби діляться на валики і плоскі пластини з голками . Щоб досягти максимального сталого ефекту , слід застосовувати різні вироби в кожному конкретному випадку.
19.03.2014
Детальніше
Види масажу
Види масажу
У світі існує дуже багато видів масажу .
30.03.2012
Детальніше
Комплекс вправ при шийному остеохондрозі
Комплекс вправ при шийному остеохондрозі
Тривала робота за комп'ютером, телефоном, робота, яка змушує подовгу сидіти, - все це впливає на функціонування м'язів шийного відділу. В такому стані кровопостачання в цьому відділі погіршується, а значить, порушується робота головного мозку. Як наслідок, з'являється головний біль, здатність запам'ятовувати інформацію погіршується, концентрація думок підводить і з'являється швидка втома.
05.06.2020
Детальніше
Розгорнути