Що таке електростимулятори

Дата публикации: 16.05.2019
Дата обновления: 06.04.2023
Для нарощування м'язової маси, зміцнення тонусу м'язів і закріплення результату, отриманого в ході силових тренувань можна використовувати електростимулятор, який також допомагає підтримувати тонус м'язів в період, коли людина не може відвідувати тренажерний зал.
 
Щоб правильно використовувати пристрій, треба розуміти, що таке електростимулятор і чому він не може повністю замінити заняття спортом.

Електростимулятор EM 37 Beurer

Електростимулятор - це пристрій, що генерує електроімпульс подібний природному імпульсу нервової системи, який через спеціальні електроди передається на м'язові волокна. Під дією цього імпульсу м'яз починає скорочуватися, активізується рух лімфи і крові.
Електростимулятор для м'язів це пристрій, який допоможе Вам за межами спортивного залу продовжувати зміцнювати м'язи, поліпшити стан шкіри, боротися з целюлітом і навіть може прискорити лікування деяких захворювань серцево-судинної системи, суглобів, нервової системи.
 
Щоб зрозуміти, як працює електростимулятор, треба знати, як він влаштований.
Електростимулятор складається з одного або декількох генераторів, що виробляють електроімпульс, що передається на що перетворює трансформатор. З трансформатором пов'язані електроди, кількість яких залежить від марки приладу. Ці електроди поміщають на певні точки на тілі, де необхідний вплив електроімпульса.
Для домашнього використання зазвичай пропонуються стимулятори з одним генератором і 2-3 парами електродів. Цей електростимулятор досить слабкий, так як згенерований імпульс розділяється за кількістю електродів і тому не робить сильною стимуляції.
Професійні стимулятори складаються з декількох генераторів, а кількість електродів може досягати 50. Такий електростимулятор більш ефективний, але він призначений для використання в салонах під керівництвом досвідчених інструкторів.
 


Коментарі до статті
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Міостимулятори: користь чи шкода?
Міостимулятори: користь чи шкода?
Використання міостимулятора приваблює своєю простотою та ефективністю Однак використовувати цей прилад можна не всім. Які ж плюси міостимулятора, а що є протипоказанням?
17.05.2019
Детальніше
Користь і шкода від електростимуляторів
Користь і шкода від електростимуляторів
Багато хто вдається до допомоги електростимуляторів для того, щоб створити тіло своєї мрії. Однак ці ефективні пристрої мають як полюси, так і мінуси.
16.05.2019
Детальніше
Масажери пружинні та їх застосування
Масажери пружинні та їх застосування
Споконвіку фахівці , особливо східної медицини , використовували різні методики впливу на пальці , кисті і стопи з метою регулювання та лікування внутрішніх органів. Такий масаж певних зон допомагає попередити багато захворювання і надає безумовний оздоровлюючий ефект на весь організм.
04.02.2014
Детальніше
Масажери та їх застосування
Масажери та їх застосування
Масаж чудесним чином здатний зняти втому , розслабити зведені судомою стомлені м'язи , заспокоїти нервову систему , позбавити від цілого ряду болів .
30.03.2012
Детальніше
Розгорнути