Масажери та їх застосування

Дата публикации: 30.03.2012
Дата обновления: 04.04.2023

Масаж - одне з найстаріших лікувальних засобів, використовуваних людиною з далекої давнини, перевірений часом і тісно пов'язаний з культурою розвитку людства, це - частина лікарського, цілительського мистецтва. Спочатку, під масажем розумілася здатність людських рук до певних маніпуляцій з тілом - від м'яких, рухів, що погладжують, до легких щипків, хлопків та більш жорсткого тиску.

Масаж чудесним чином здатний зняти втому, розслабити зведені судомою стомлені м'язи, заспокоїти нервову систему, позбавити від цілого ряду болів. У наше століття постійної нестачі часу з'явилася заміна послуг фахівців - спеціальні прилади (масажери).
В даний час розроблено ціле сімейство масажерів для професійного масажу. Очевидні результати застосування масажерів наступні:
поліпшення функціонування периферичної та центральної нервових систем, за посередництвом яких масаж "запускає" складну ланцюг рефлекторних реакцій, що призводять до реабілітації органів і зникнення первинних патологічних процесів;
очищення шкіри від відмерлих клітин епідермісу, омолодження шкіри, підвищення шкірно-м'язового тонусу;
розслаблення і релаксація м'язової тканини, що призводить до зняття болю;
зменшення венозного застою, прискорення капілярного кровотоку, підвищення тонусу судин, що призводить до поліпшення функціонального стану, як масажованої ділянки, так і всього організму в цілому, зняття запалень і набряків;
прискорення відтоку лімфи від тканин, що призводить до виведення продуктів розпаду і очищенню організму від шлаків, реабілітація тканин після травм і т.д.
Універсальний масажер - основна частина універсальних апаратів, представлених на ринку - це електровібромассажери, оснащені декількома насадками для різних видів масажу і для різних частин тіла. Саме від набору насадок і залежать функціональні можливості приладу, тому вибираючи масажер насамперед варто зосередити свою увагу на них. Більшість приладів, представлених на ринку мають стандартний набір насадок, до якого відносяться роликова насадка, насадка для точкового масажу, для масажу голови, для м'язового масажу.
Масажери плечей і м'язів спини - як правило, являють собою оперізують, покриті тканиною пристосування з вбудованими електричними вібромотор, що надягають на людину. Якщо у вас сидячий спосіб життя, і у вас постійно затікає шия - цей масажер для вас.
Масажери для стоп - випускаються у форматі гідромасажних ванн. Такі прилади дуже популярні не тільки тому, що дійсно надають лікувальну дію, але ще й тому, що чудово розслабляють і знімають втому після виснажливого робочого дня.
Великогабаритні мультифункціональні масажери - принцип їх дії - обережне, але наполегливе вплив на весь хребет людини з ефектом витягнення. Усуває здавлювання нервових закінчень, допомагає нашому хребту повернути зміщені хребці на свої «законні» місця. Заснований на підігріваються ІЧ-променями рухомих роликових проекторах.
Міостимулятори - проблема целюліту і жирових надлишків також може бути вирішена за допомогою миостимулятора. Налаштований на певний режим, він сприяє інтенсивному розщепленню жиру в найбільш проблемних місцях жінок. В цілому, міостимуляція дуже корисна для поліпшення кровообігу і лімфодренажа тіла.
Вакуумний массажер - кожен рух масажних пластин виробляє інтенсивну стимуляцію шкіри, відновлює каркас шкіри і кидає виклик старінню і законам гравітації. Результати говорять самі за себе вже після першої процедури. Поліпшується контур обличчя, компенсуються вікові зміни, згладжуються і зменшуються зморшки.
У мережі магазинів "Ваше Здоров'я" Ви зможете придбати масажери різних видів і з різноманітними функціями, наприклад: гідромасажні ванночки, масажери для ніг і для всього тіла, аплікатори Ляпко, масажні подушки та накидки. Купити або замовити ви завжди зможете в наших магазинах або через наш сайт.


Коментарі до статті
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Міостимулятори: користь чи шкода?
Міостимулятори: користь чи шкода?
Використання міостимулятора приваблює своєю простотою та ефективністю Однак використовувати цей прилад можна не всім. Які ж плюси міостимулятора, а що є протипоказанням?
17.05.2019
Детальніше
Користь і шкода від електростимуляторів
Користь і шкода від електростимуляторів
Багато хто вдається до допомоги електростимуляторів для того, щоб створити тіло своєї мрії. Однак ці ефективні пристрої мають як полюси, так і мінуси.
16.05.2019
Детальніше
Масажери пружинні та їх застосування
Масажери пружинні та їх застосування
Споконвіку фахівці , особливо східної медицини , використовували різні методики впливу на пальці , кисті і стопи з метою регулювання та лікування внутрішніх органів. Такий масаж певних зон допомагає попередити багато захворювання і надає безумовний оздоровлюючий ефект на весь організм.
04.02.2014
Детальніше
Що таке електростимулятори
Що таке електростимулятори
Електростимулятори - одні з інструментів, які допоможуть привести тіло в форму. Вибрати прилад легко, якщо знати, який принцип його дії та ефект від застосування.
16.05.2019
Детальніше
Розгорнути