Масажери пружинні та їх застосування

Дата публикации: 04.02.2014
Дата обновления: 05.04.2023
Содержание:
Споконвіку фахівці , особливо східної медицини , використовували різні методики впливу на пальці , кисті і стопи з метою регулювання та лікування внутрішніх органів. Такий масаж певних зон допомагає попередити багато захворювання і надає безумовний оздоровлюючий ефект на весь організм.
 

Для чого потрібні пружинні масажери

 
Ці вироби зменшують набряки , болі , покращують рухливість суглобів , дозволяють зняти оніміння пальців , пов'язане з порушенням кровообігу. Масажери дуже ефективні при артритах міжфалангових суглобів. Їх рекомендується застосовувати в профілактичних цілях , при постійних навантаженнях на руки ( підняття важких ) , а також при переохолодженні рук. Такі вироби бажано використовувати людям , яким доводиться працювати руками ( масажистам , лікарям , музикантам , операторам ЕОМ , спортсменам та ін.)
 

Як застосовувати масажери пружинні

 
Найкраще проводити масаж рук і ступень за допомогою масажних колечок і стрижня. Кільця - їжачки можна використовувати для масажу рук , починаючи від кінчиків пальців і закінчуючи зап'ястям . Масажер- стрижень крім масажу долонь можна застосовувати для стоп , гомілок , пальців ніг і інших ділянок тіла. Проведення процедури не вимагає особливих зусиль і спеціальних умов і навичок. Масаж можна проводити в будь-яку вільну від роботи хвилину .
 
Велике кільце слід надіти на руку і прокатати вздовж кисті. Стержень треба затиснути між долонями і прокатати уздовж них . Також його можна використовувати для стоп , поклавши його на підлогу і взад- вперед прокатувати по ньому ногою . При цьому не слід сильно стискати виріб , щоб не викликати больових відчуттів. За допомогою стрижня проводять загальний масаж рефлесогенних зон , які розташовані на долонях.
 

Час застосування масажерів пружинних

 
Тривалість однієї процедури для рук повинна становити 10-15 хв. Масаж можна проводити 2-3 рази на день.
Для стоп масажер рекомендовано застосовувати по 3 хвилини (для кожної стопи) 1-3 рази на день.
Використовувати масажери можна в необмеженій проміжку часу.
Кілька хвилин на день сприяють одужанню , запобіганню виникнення й загострення багатьох серйозних і хронічних захворювань.
 

Переваги використання пружинних масажерів

 

Знімає головний , зубний і болі в горлі ;

Сприяє відновленню ослабленого , стомленого організму;

Зміцнює імунітет;

Можливість непрямого впливу на внутрішні органи ;

Попереджає , розсмоктує сольові відкладення;

Покращує стан шкіри

Безпека та ефективність застосування .

 
Купити масажери пружинні можна в будь-якому магазині мережі « Ваше здоров'я» або залишивши заявку на нашому сайті.


Коментарі до статті
який палець за, що відповідає при масажі пружинним масажором.
Детальний опис є в описі товару, наприклад /item_n3347.htm, як користуватися там є. Кільця маленькі підбирають діаметром пальця. Кістяне кільце - для кисті Кільце велике - для ноги Стрижень - між долонями.
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Міостимулятори: користь чи шкода?
Міостимулятори: користь чи шкода?
Використання міостимулятора приваблює своєю простотою та ефективністю Однак використовувати цей прилад можна не всім. Які ж плюси міостимулятора, а що є протипоказанням?
17.05.2019
Детальніше
Користь і шкода від електростимуляторів
Користь і шкода від електростимуляторів
Багато хто вдається до допомоги електростимуляторів для того, щоб створити тіло своєї мрії. Однак ці ефективні пристрої мають як полюси, так і мінуси.
16.05.2019
Детальніше
Масажери та їх застосування
Масажери та їх застосування
Масаж чудесним чином здатний зняти втому , розслабити зведені судомою стомлені м'язи , заспокоїти нервову систему , позбавити від цілого ряду болів .
30.03.2012
Детальніше
Що таке електростимулятори
Що таке електростимулятори
Електростимулятори - одні з інструментів, які допоможуть привести тіло в форму. Вибрати прилад легко, якщо знати, який принцип його дії та ефект від застосування.
16.05.2019
Детальніше
Розгорнути