ТОП-5 виробників ортопедичних устілок

Дата публикации: 27.09.2016
Дата обновления: 05.04.2023
Содержание:
Плоскостопість - серйозне захворювання, що проявляє себе просіданням склепінь і несе за собою неприємні наслідки у вигляді деформацій пальців, суглобів, хребта і інших органів. Захворювання стоп викликають болі в ногах і спині. Провідну роль в лікуванні плоскостопості грає « правильна » комфортне взуття і носіння ортопедичних устілок. Вони являють собою спеціальні модифіковані вкладиші, з елементами, що підтримують склепіння. Крім цього вони допомагають:
- Поліпшити кровообіг;
- Підвищити стійкість при стоянні і ходьбі;
- Зменшити навантаження на хребет, суглоби;
- Попередити ризик остеохондрозу, суглобового остеоартрозу і розвитку інших патологій опорно-рухового апарату;
- Знизити втому, біль і усунути набряки в ногах.

Вибір ортопедичних устілок

Для виготовлення протезно-ортопедичних виробів застосовують натуральні і полімерні матеріали. Пристосування зі шкіри зносостійкі, дихаючі, тримають форму і довгий час не втрачають первинних властивостей. Вагомі переваги у моделей з силікону – гнучкість, можливість підлаштовуватися до індивідуальних вигинів і параметрам стоп. Незалежно від матеріалу, у виробів однакова конструкція (іноді та чи інша деталь відсутня). Вона включає в себе:
1. Супінатор для внутрішнього зводу;
2. метатарзальних подушечку в зоні поперечного зводу;
3. Поглиблення в області п'яти і під нею подушка для амортизації.    
Як вибрати модель устілки для корекції плоскостопості і зменшити його прояви, після обстеження, підкаже лікар, а вибирати виробника доведеться самостійно. Важливо, скільки коштують ортопедичні устілки. Тут грають роль: репутація фірми виробника, що застосовуються, матеріали, технології, тип конструкції і інші параметри.

Критерії при виборі устілок

Вибираючи виріб серед аналогічних моделей різних виробників, основними параметрами, на думку користувачів і ортопедів, є:
• Якість виготовлення і матеріалів;
• Комфорт;
• Зносостійкість;
• Ефективність застосування;
• Міцність конструкції;
• Відсутність деформацій при щоденній тривалої експлуатації;
• Співвідношення якості / ціна.
З огляду на дані характеристики, щоб легше визначитися з вибором, складений рейтинг виробників. Лідерами стали компанії: Pedag, Spannrit, Dakoma, Альпс і Foot Care.  
 

Устілки Pedag (Німеччина)

 
Вироби торгової марки Pedag відомі на ортопедичному ринку понад півстоліття і користуються незмінним попитом у користувачів по всьому світу. Щорічно спектр товарів розширюється, доповнюючи асортимент черговими моделями для чоловіків, жінок і дітей. Це моделі для закритого та відкритого типу взуття. Для виготовлення використовуються високоякісні натуральні матеріали: шкіра, шерсть, бавовна, пробка, латекс. Для усунення неприємних запахів застосовується спеціальне просочення з активованого вугілля, вбирає вологу і перешкоджає розмноженню шкідливих мікроорганізмів. Пропонуються демісезонні і зимові устілки серії з натуральної вовни Winter і Alaska і Outdore. Для літа - модель Viva Summer з волокон агави і бавовни, спортсменам підійдуть Viva Sport, Power, Energy і Perfomance. Жінки можуть вибрати для себе тонкі устілки в модельне взуття Siesta, Lady, Comfort і De Luxe. Для діабетиків підійдуть моделі Sensitive і Gelaxy. Споживачі оцінили продукцію за високі якісні характеристики, а ефективність доведена міжнародними експертами в області ортопедії.
 
Устілки Spannrit (Німеччина)
 
Компанія Spannrit біліше 50 років спеціалізується на розробці устілок, виробництво яких грунтується на інноваційних технологічних досягненнях в області ортопедії. Для виготовлення застосовуються лише екологічно безпечні, гіпоаллерненние матеріали. Завдяки високій якості вони не втрачають первинних властивостей, тримають форму протягом тривалого терміну експлуатації. При цьому, компанія дотримується принципу - вироби повинні мати доступну вартість, що в сукупності з комфортом застосування і ефективністю роблять їх затребуваними у користувачів. Покупці оцінили модель Sunbed Elegance, тонку, незважаючи на каркасну конструкцію, без праці розміщуються в будь-якому типі закритому взутті. Активні люди вибирають латексну модель Sunbed Soft, що забезпечує хорошу амортизацію. Каркасні устілки Cork з вираженим пелотом поперечного зводу дають стабільність і підтримку при інтенсивних навантаженнях. Sunbed Standard з кірка допомагають в профілактиці плоскостопості і втоми в ногах.  
 
 
Польська компанія Dakoma представляє на українському ринку якісні ортопедичні вкладиші (устілки) за демократичною вартістю. Вони ефективно надають профілактику, найбільш поширеного захворювання стоп – плоскостопості, а відповідно, попереджати його наслідки: деформацію суглобів, хребта, порушення кровообігу та інші проблеми. Модель Aron Standard VZ з пластиковим каркасом, латексним пелотом в метатарзальной зоні і під п'ятою має шкіряне покриття і антибактеріальне просочення ефективно знижує ударні навантаження. Устілка на 3/4 стопи Ortho Axel VZ завдяки формі дає можливість застосовувати пристосування в модельне взуття з вузьким носком. Вона забезпечує підтримку склепінь, попереджаючи розвиток поздовжньо-поперечного комбінованого плоскостопості і супутніх захворювань (вальгусна деформація першого пальця і ін.).
 
Устілки Альпс (США-Україна)
 
Лінійка ортопедичних пристосувань Альпс представлена устілками і Напівустілки на каркасній основі. Також розроблені моделі для діабетиків, які мають спеціальне покриття, яке попереджає натирання, що важливо при синдромі діабетичної стопи. Устілки Альпс, чи не найдешевші на українському ринку, при цьому вироби цілком здатні конкурувати із зарубіжними аналогами. Це ефективні пристосування з полужесткой основою і натуральним шкіряним покриттям. Для людей, які страждають на діабет, верхній шар устілки покривають спіненим пінополіетиленом, що забезпечує додаткову амортизацію. Устілки Альпс відрізняються характеристиками міцності і якісними характеристиками.
 
 
Вироби, для забезпечення ортопедичної підтримки стопах, Foot Care доступні всім потенційним покупцям, завдяки невисокій вартості і великому вибору товарів. Компанія пропонує шкіряні устілки і напівустілки супінатори для дорослих і дітей, призначені для попередження та корекції плоскостопості 1-2 ступеня. Крім устілок з каркасним жорстким супінатором, випускаються моделі силіконових тонких напівустілок в взуття на високих підборах, шкіряні профілактичні устілки і напівустілки з латексним супінатором. Моделі виготовляють з натуральної шкіри і мають антибактеріальне просочення і прошарком з активованим вугіллям (в деяких моделях).
 
У мережі магазинів « Ваше здоров'я » можна вибрати ортопедичні устілки вітчизняних і зарубіжних виробників або замовити доставку по Україні. Вся продукція сертифікована, що підтверджує безпеку і якість.


Коментарі до статті
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Як вибрати ортопедичні устілки?
Як вибрати ортопедичні устілки?
Допомогти впоратися з захворюванням в дитячому віці і зупинити його розвиток у дорослих допоможуть ортопедичні устілки.
27.09.2016
Детальніше
Що таке ортопедичні устілки?
Що таке ортопедичні устілки?
Наші стопи - це перша ділянка, на який виявляються великі навантаження.
27.09.2016
Детальніше
Що вибрати: ортопедичне взуття або ортопедичні устілки?
Що вибрати: ортопедичне взуття або ортопедичні устілки?
Оскільки взуття, пропонована в магазинах, не завжди зручна і має правильну конструкцію, лікарі рекомендують носити профілактичні ортопедичні устілки, навіть тим, хто не зіткнувся з проблемою плоскостопості.
27.09.2016
Детальніше
Як уникнути плоскостопості
Як уникнути плоскостопості
Плоскостопість - це патологія стопи, відмінною рисою якої є опущення її склепінь. Така деформація може розвиватися в різному віці.
16.04.2019
Детальніше
Розгорнути