Де купити кварцову лампу ?

Дата публикации: 29.08.2016
Дата обновления: 03.04.2023
Содержание:
Кварцові лампи спочатку використовувалися медиками, як прилади для знезараження повітря. Кварцевателі використовуються як незамінна домашня медтехніка . Медики рекомендують використовувати лампи кварцові будинку, коли є яка хворіє член сім'ї, а так само в дитячих установах, а також інших місцях, де буває скупчення людей особливо в період епідемії грипу.

Спектр корисних для життя і здоров'я функцій домашніх кварцових ламп широкий:

· Дезінфекція та очищення повітря від мікробів, бактерій, інфекцій, вірусів. 100% ефективність роботи кварцової лампи при знищенні дрібних мікроорганізмів на молекулярному рівні.
· Знезараження поверхонь приміщення. За допомогою кварцевателей можливо безконтактна дезінфекція меблів, одягу та інших поверхонь.
· Усунення плісняви, грибків в будинках, підвалах, гаражах. Домашні кварцові лампи здатні ефективно кварцевать сирі приміщення.
· Профілактика і лікування отитів, нежиті, ангіни. У домашніх умовах за допомогою опромінювачів можна самостійно проводити лікувальні процедури безпечно.
· Перша допомога при захворюванні ГРЗ, грипом. При перших ознаках застуди або інфікування опромінення ультрафіолетом допоможе уникнути хвороби або набагато її полегшити.
· Лікування гнійничкові висипання на шкірі, в тому числі фурункулів. Лікарі рекомендую кварцування пацієнтам, що страждають запальними процесами на шкірних покривах.
· Для косметичних процедур в домашніх умовах. Опромінення кварцовою лампою робить шкіру пружною, омолоджує, знімає висипання.
· Знеболювання при ударах і легких травмах. Помічено – тепло і випромінювання, що виходить від кварцової лампи, знімає набряк, зменшує больові відчуття, прискорює процес загоєння рани, зменшує ймовірність виникнення гнійних вогнищ.

Місця, де можна придбати домашню кварцову лампу

  • аптеки
  • інтернет-магазини
  • магазини виробника
  • супермаркети побутової техніки
  • великі магазини медтехніки
 

1. Аптеки

Великі мережі аптеки крім ліків пропонують великий асортимент приладів домашньої медтехніки. В аптеці можна купити кварцову лампу малогабаритну типу « Сонечко » або ручну лампу. Прилади для кварцування приміщень мають свою специфіку і в аптеках реалізовуватися не будуть.
До переваг покупки кварцевателя в аптечній мережі належить той факт, що фармацевти здатні порадити в яких випадках опромінення допомагає; при яких хворобах використовується як профілактичний захід; рекомендації по лікувальній дії опромінювача. Прямо в аптеці прилад можливо протестувати на працездатність.
А ось в чому не зможуть допомогти провізори, так це в інформуванні за технічними характеристиками домашніх кварцових ламп. Типів кварцевателей налічується не менше 5: ручні, настільні, внутрішньопорожнинні, настінні, тубус-кварцевателі, відкритого і закритого типу роботи. Вони оснащені ультрафіолетовими лампами, але відрізняються за принципом роботи і застосування.
2. Інтернет-магазини
В інтернеті багато сайтів, що пропонують кварцові лампи. Інтернет-магазини продають товар за мінімальною ціною. Віртуальні магазини привабливі своєю ціновою політикою – їх продукція як мінімум на 10-30% дешевше, ніж в магазинах. Пов'язано це з тим, що такі компанії найчастіше не платять податки, економлять на оренді приміщень і зарплати робочого колектив. Споживач стикається з проблемою, коли доставлена покупка явно не відповідає картинці сайту. Замовивши кварцову лампу певної марки, є ймовірність придбати прилад іншої якості. Ще одна проблема при покупці домашньої медтехніки в інтернеті - доставка. Не всі поштові служби беруть на себе зобов'язання і гарантії про доставки посилки в цілості й схоронності. Потерпілому покупцеві повернути гроші, обміняти товар просто неможливо.
3. Магазини виробника
Заводи виробники кварцових ламп так само реалізовувати продукцію в спеціалізованих магазинах. Купити кварцову лампу безпосередньо у виробника можна за мінімальною ціною. Такі торгові точки бувають тільки в місті, де знаходиться завод або, в кращому випадку, в великих містах. Як правило, виробники не займаються реалізацією домашніх кварцових ламп через свої сайти в роздріб. Великі компанії реалізовують продукцію великими партіями. Навіть якщо вдасться в своєму місті знайти магазин виробника, скоріше за все продавець не дасть консультацію про лікувальні властивості кварцовою лампи.
4. Супермаркети побутової техніки
У гіпермаркетах побутової техніки є відділи домашньої медтехніки, де напевно будуть представлені в асортименті кварцові лампи. Якщо відзначати позитивні моменти такої покупки, продавці здатні дати точну характеристику за технічними можливостями приладів, провести порівняльний аналіз різних моделей кварцевателей, дати рекомендації з урахуванням площі приміщення. У торговому залі домашню кварцову лампу можна буде включити, ознайомитися з режимами роботи.
Якщо говорити про недоліки – малоймовірно купити кварцову лампу в магазині побутової техніки за низькою ціною. Вартість опромінювача буде, як мінімум, на 40% відрізнятися від ціни такого ж товару з сайту виробника. Якщо покупець захоче ознайомитися з лікувальними властивостями бактерицидного рефлектора, навряд чи продавець зможе дати кваліфіковану відповідь.
5. Великі магазини медтехніки
Спеціалізовані магазини медтехніки пропонують широкий вибір домашніх кварцових ламп. У кожному великому місті можна знайти магазин медтехніки, де можна ознайомитися з принципом роботи кварцевателей або придбати обраний прилад. Чим хороші такі магазини:
  • Співробітники з медичною освітою дають кваліфіковану консультацію по кожному приладу для кварцування.
  • Співпрацюючи безпосередньо з заводами-виробниками без посередників, компанії пропонують товар за найменшою ціною.
  • Магазини медтехніки пропонують широкий вибір домашніх кварцових ламп як імпортного, так і вітчизняного виробництва.
  • Згідно з укладеними договорами з виробниками, великі магазини медтехніки надають ті ж гарантії на продавані кварцевателі, що і сам постачальник.
  • Великі компанії, що спеціалізуються на продажу медтехніки крім великої мережі магазинів мають інтернет-магазини. Купівля через сайт компанії відбувається швидко і з гарантією цілісності товару. В індивідуальних випадках можливий обмін немає підійшла кварцової лампи на іншу модель. В інтернет-магазинах для зручності покупців працює онлайн-служба консультування. Професійний досвідчений лікар може дати консультацію про те, яку лампу краще вибрати, за яких недугах кварцеватель допомагає, попередить про протипоказання.


Коментарі до статті
доброго дня , хочу купити бактерицидну кварцову лампу для дому, повідомте будь ласка де можна купити у Києві
Сім'я з 5 осіб, в т.ч. дитина 5 років. Постійні нежиті, грип, у підвалі зачатки плісняви. Будинок з 4 спалень, кухня санвузол, велика вітальня. Підкажіть: який краще купити апарат чи лампу?
Анатолію, привіт. Так, Ви можете придбати кварцову лампу, яка допоможе забезпечити дезінфекцію та очищення повітря від мікробів, бактерій, інфекцій, вірусів майже на 100 відсотків. У нашому магазині очікується постачання кварцових ламп найближчим часом.
чи допоможе кварцова лампа при корості
Добридень!
Перш ніж користуватися лампою проконсультуйтеся про протипоказання та відповідне дозування з лікарем.
Показання для застосування УФ-променів:

гострі та хронічні захворювання суглобів
бронхіт
аденоїди
алергічний нежить
бронхіальна астма
гострі респіраторні захворювання піднебінних мигдаликів
захворювання органів дихання
запалення ЛОР-органів (вухо, горло, ніс): ангіна, риніт та ін.
захворювання жіночих статевих органів
захворювання шкіри
захворювання периферичної нервової системи
рани (місцеве опромінення)
компенсація ультрафіолетової недостатності з метою підвищення опірності організму різним інфекціям
нестача вітаміну D
профілактики рахіту
при туберкульозному ураженні кісток
хвороби внутрішньосмугових та слизових оболонок тіла людини
міозит
неврит
трофічні виразки та пролежні


Вам також може бути цікаво

Як користуватися кварцовою лампою ?
Як користуватися кварцовою лампою ?
Кварцова лампа - ртутна газорозрядна лампа , в результаті роботи якої утворюються ультрафіолетові промені , широко використовувані в лікувально - профілактичних установах , офісах і в домашніх умовах .
29.08.2016
Детальніше
Бактерицидні та кварцові лампи та їх переваги
Бактерицидні та кварцові лампи та їх переваги
Чим відрізняються бактерицидні та кварцові лампи.
18.10.2013
Детальніше
Що таке кварцові лампи ?
Що таке кварцові лампи ?
Кварцування - стандартна процедура в лікувальних установах , а й вдома її стали проводити все частіше , набуваючи для цього спеціальні кварцові лампи , звані ще облучателями бактерицидними .
05.09.2016
Детальніше
ТОП - 5 виробників кварцовою лампи
ТОП - 5 виробників кварцовою лампи
Кварцові бактерицидні лампи стали популярними приладами , що відносяться як до групи медтехніки , так і до побутового класу .
29.08.2016
Детальніше
Розгорнути