ТОП - 5 виробників кварцовою лампи

Дата публикации: 29.08.2016
Дата обновления: 05.04.2023
Содержание:
Кварцові бактерицидні лампи стали популярними приладами, що відносяться як до групи медтехніки, так і до побутового класу. Їх застосовують для очищення повітря і поверхонь приміщення від шкідливих бактерій, інфекцій, найдрібніших пилових кліщів. Можуть використовуватися кварцевателі в боротьбі з цвіллю в сирих будинках. Застосовуватися випромінювання ультрафіолетових ламп може в медичній сфері (лікарняних палатах, операційних, лікувальних кабінетах), в житлових приміщеннях і організаціях - в дитячих садах, школах, салонах краси, офісах. Незамінний опромінювач в період епідемії грипу та ГРВІ в місцях скупчення людей.

Принцип дії кварцової лампи

Знезараження повітря і поверхонь відбувається завдяки впливу ультрафіолетового випромінювання кварцової бактерицидної лампи. Руйнування бактерій, вірусів, мікроорганізмів грибків і плісняви відбувається на молекулярному рівні від поглиненої дози УФ випромінювання. Однією з умов застосування відкритої ультрафіолетової лампи - під час кварцування приміщення залишають люди, тварини, так як УФ-промінь згубно впливає на слизову оболонку ока.
 

5 популярних виробників кварцових ламп

 
 
Українська торгова марка BactoSfera (Київ) більше 10 років спеціалізується на розробці і виробництву бактерицидних опромінювачів. Випускається сертифікована продукція, що пройшла тестування, лабораторне дослідження і підтвердження МОЗ України.
- 100% бактеріальна ефективність. Тестування роботи лампи кварцовою довели 100% знезараження й очищення повітря від мікробів, вірусів, бактерій, грибків, шкідливих мікроорганізмів.
- Широкий спектр моделей. Завод виробник випускає спеціальні кварцові лампи, застосовувати які можна в ванних кімнатах, дитячих установах, промислових підприємствах, в будинках.
- Лікувальний ефект. Одна з моделей, лампа кварцова « Сонечко », призначена для внутрішньопорожнинного кварцування (вухо, ніс, горло) або можливо місцеве лікування ділянок тіла людини.
- Гнучка цінова шкала. Виробник пропонує моделі в ціновому діапазоні від 400 до 900грн в залежності від потужності і комплектації лампами.
- Мобільність. Більшість приладів можуть монтуватися на стінах, стелях, меблів. Існують переносні моделі і на підставках.
- Для великих і малогабаритних площ. За допомогою кварцевателей BactoSfera дезінфікуються приміщення площею 20/30/50 м.кв.
- Легкі, малогабаритні. У приладах використані легкі сплави високої якості, за рахунок чого вага лампи незначний.
- Гарантія від виробника 36 місяців.
 
 
« Кварц » - Українська торгова марка, що випускає побутові бактерицидні кварцевателі відкритого типу, застосування яких можливо в відсутності людей. Лінія від економ до преміум-класу. Виробником представлені моделі кварцевателей від 700 до 900грн.
  • Ресурс горіння лампи. Ефективність роботи вбудованої безазоновой лампи становить не більше 1000 годин.
  • Час безперервної роботи. Прилад може працювати до 30 хвилин, цього часу достатньо для проведення маніпуляцій лікувального впливу на організм людини
  • Лікувальний і профілактичний опромінення. Лампи кварцові марки « Кварц » призначений для відшкодування ультрафіолетової недостатності у дорослих і дітей за допомогою профілактичного опромінення УФ променями.
  • Оснащені дросельної схемою запуску. дана система збільшує термін служби випромінювача і підвищує ресурсну (ефективність) роботи лампи.
  • Довгострокові. Всі прилади виготовлені з якісного металу, що збільшує термін служби.
  • Безпечні. Лампи кварцові ТМ « Кварц » пройшли обов'язкову сертифікацію. Їх дезинфікуючу дію, а так же лікувальний ефект доведений лабораторними дослідженнями.

 

 
Вітчизняний виробник « Новатор » представляє УФ-опромінювачі типу тубус-кварцевателей
- Середня ціна - 750грн.
- Можливість змінювати кут нахилу оброблюваної площини. Зручне рішення, коли є мета лікування УФ-опроміненням горла, вуха або носа.
- Комплектація з 4 тубусів різних параметрів
- Непріривності час роботи - 8 годин, після чого робиться перерва на 30 хвилин і прилад може кварцевать далі.
- Корпус виготовлений з металу. Легкий сплав надійно захищає вбудовані безазоновие лампи і збільшує термін служби приладу.
- Кілька функцій в одному приладі. Може застосовуватися для внутрішньопорожнинного кварцування і очищення повітря і поверхонь приміщення
- Застосовується в лікувальних цілях. Рефлектор типу « Новатор » лікарі рекомендують використовувати при отитах, ангінах, ГРЗ. Так само домашній кварцеватель використовують при гнійних ранах шкіри і лікуванні фурункулів.
- У комплектацію входять спеціальні окуляри, які захищають очі від попадання УФ-променів.
 
 
Український завод-виробник кварцових ламп, що випускає настільні, ручні прилади, а також тубус-кварцевателі.
  • Ціновий діапазон - від 250грн до 1590грн.
  • Синя лампа « Мінін » - Ручний рефлектор, застосовуваний в лікувально-профілактичних цілях в домашніх умовах. Відрізняється найнижчою ціною при високій ефективності кварцування. Як працює синя лампа - прогрівання лампою Мініна часто застосовують при ударах, запаленнях, ГРЗ. Відзначено знеболюючий ефект при легких травмах.
  • Тубус-кварц серії « Сонечко ». Кварцевателі широкого спектру дії. Застосовуються в лікувальних цілях шляхом внутриполостного впливу. Так само можуть використовуватися для дезінфекції повітря і поверхонь в приміщеннях. Призначаються при лікуванні ГРЗ, ринітах, запаленні вуха та горла.
  • Класичні кварцові лампи. Бактерицидні лампи ТМ « Праймедіа » оснащені спеціальними фільтрами (блокує УФ промені), що дозволяє використовувати прилад без подальшого провітрювання. Відзначено високу ефективність дезінфекції повітря і очищення поверхонь від бактерій, вірусів, шкідливих мікроорганізмів, пилових кліщів.

 

 
Відмінною особливістю ТМ Kvartsiko (Україна) є спеціалізація на домашніх дезінфікуючих бактерицидних приладах. Представлені кварцевателі з синьою і червоною лампою.
- Ціновий діапазон - від 279грн. до 729грн.
- Ручні облучатели. Зручні у використанні кварцові лампи на ручці з лампою червоного або синього світла. Лікувальний ефект досягається за рахунок тепла, що проникає на поверхню тіла і підшкірні шари організму. Застосовуються при патологіях і захворюваннях шкіри, при недостатності сонячного світла, при лікуванні верхніх дихальних шляхів і в косметології.
- Настільні кварцевателі з синьою або червоною лампою.   Продукують електромагнітне випромінювання. Використовуються в лікувально профілактичних цілях для оздоровлення дітей і дорослих: при порушеннях нервової системи, захворюваннях серця, шкірних запальних процесах.
- Регулюється кут нахилу лампи. Ручні та настільні прилади здатні точно проектувати напрям сету на необхідну ділянку тіла людини або оброблювану ультрафіолетом площа.
- Тривалість сеансу опромінення - 30 хвилин. Оптимальний час ефективної роботи кварцевателя, за яке проводяться лікувальні процедури або косметичні.
- Надійні. Лампи розроблені і виготовлені з урахуванням всіх технологічних стандартів якості.
- Практично немає протипоказань. Лікувальна практика не виявила випадків, при яких кварцові лампи Kvartsiko наносили шкоду здоров'ю дорослої людини або дитини.
- Легкі у використанні. Прилад включається як звичайна лампа. Заміна самої лампочки не вимагає звернення до сервісних центрів.
 


Коментарі до статті
як і де можна придбати лампу
Доброго дня, у нас на сайті великий вибір /cat_197.htm


Вам також може бути цікаво

Як користуватися кварцовою лампою ?
Як користуватися кварцовою лампою ?
Кварцова лампа - ртутна газорозрядна лампа , в результаті роботи якої утворюються ультрафіолетові промені , широко використовувані в лікувально - профілактичних установах , офісах і в домашніх умовах .
29.08.2016
Детальніше
Бактерицидні та кварцові лампи та їх переваги
Бактерицидні та кварцові лампи та їх переваги
Чим відрізняються бактерицидні та кварцові лампи.
18.10.2013
Детальніше
Що таке кварцові лампи ?
Що таке кварцові лампи ?
Кварцування - стандартна процедура в лікувальних установах , а й вдома її стали проводити все частіше , набуваючи для цього спеціальні кварцові лампи , звані ще облучателями бактерицидними .
05.09.2016
Детальніше
Де купити кварцову лампу ?
Де купити кварцову лампу ?
Кварцові лампи спочатку використовувалися медиками , як прилади для знезараження повітря
29.08.2016
Детальніше
Розгорнути