Дитячі ваги Laica - висока якість і точність вимірювань

Дата публикации: 27.02.2014
Дата обновления: 02.04.2023
Содержание:
Італійська компанія Laica , що спеціалізується на випуску сучасного обладнання, зокрема дитячих ваг , вже встигла завоювати прекрасну репутацію на українському ринку. Це пояснюється тим , що виробник особливо пильну увагу приділяє якості і безпеки матеріалів , використовуваних при виготовленні продукції . Всі дитячі ваги Laica , які можна купити в магазині « Ваше здоров'я» , володіють гарним дизайном , точністю свідчень , надійністю і зручністю. Кладучи свого малюка на чашу ваг , ви можете бути абсолютно впевнені в тому , що йому не доведеться відчувати ніякого дискомфорту. Зупинимося докладніше на деяких з найбільш популярних моделях дитячих вагів.
 

BF - 20510 Laica

 
Ця модель , що одержала назву Терези " Я зростаю " , призначена як для вимірювання ваги новонароджених , так і діток постарше , чия вага не перевищує 20 кг. Градуювання виміру - 10 гр.
BF- 20510 Laica володіють багатьма корисними електронними функціями , основними з яких є:
• Тарування , що дозволяє забезпечити точність вимірювань за рахунок того , що не буде враховуватися вага пелюшки ;
• Стабілізація , дасть можливість визначити вагу гранично точно , навіть у випадку, коли малюк поводиться неспокійно ( борсається ) . 
Коли дитина підросте чашу ваг слід зняти і тоді ваги перетворяться на підлогові , на яких він зможе зважуватися стоячи. Завдяки новій функції вимірювання росту , тепер з'явилася можливість відстежувати і цей параметр (до 120 см). Однак ростомір підходить тільки для дітей , які стоять , а значить, не виміряє зростання новонародженого.
 

MD - 6141 Laica

 
Дані ваги для новонароджених з монолітною платформою в першу чергу відрізняються високою точністю - 5 грамів. Крім цього , вони мають мануальну функцію "борсаються дитина " З її допомогою ви зможете самостійно зафіксувати вагу малюка в момент його найменшого ворушіння . За допомогою опції « Тарування » , можна зважити дитину без урахування ваги пелюшки.
 
PS- 3003 Laica
 
Ця конструкція відрізняється оригінальним ергономічним дизайном , а для зручності перенесення передбачена спеціальна ручка , розташована в торцевій частині ваг . Крім таких функцій , як « Тарування » і « Стабілізація» , є опція « Різниця вимірів ». З її допомогою відбувається автоматичне обчислення різниці між двома останніми вимірами. Ваги дозволяють вимірювати вагу до 25 кг , при цьому дискретність становить 10 грам .
Купити дитячі ваги Laica можна в будь-якому магазині мережі « Ваше здоров'я» або оформити заявку на доставку по Україні на нашому сайті.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Які дитячі ваги вибрати ?
Які дитячі ваги вибрати ?
По конструкції механічні та електронні ваги практично однакові .
28.03.2012
Детальніше
Огляд дитячих ваг Beurer
Огляд дитячих ваг Beurer
Усім відомі переваги грудного вигодовування , проте мати ніколи не знає , яка кількість молока отримав малюк під час годування.
01.03.2015
Детальніше
Як скласти графік динаміки ваги дитини ?
Як скласти графік динаміки ваги дитини ?
У перші місяці життя дитини дуже важливо стежити за його вагою
27.03.2012
Детальніше
Навіщо потрібні дитячі ваги ?
Навіщо потрібні дитячі ваги ?
Якщо ви користуєтеся вагами для новонароджених , не забувайте , що вони тільки лише показують вагу малюка , але не вирішують питання з набором ваги вашої крихіткою .
27.03.2012
Детальніше
Розгорнути