Огляд дитячих ваг Beurer

Дата публикации: 01.03.2015
Дата обновления: 04.04.2023
Содержание:
Усім відомі переваги грудного вигодовування, проте мати ніколи не знає, яка кількість молока отримав малюк під час годування. Але ця проблема вирішувана – дитячі ваги Beurer ось те, що вам потрібно! Товари для здоров'я цього німецького виробника славляться своїм відмінною якістю, надійністю і довговічністю. Завдяки ваг для новонароджених, таким як JBY 80 і BY 20 можна визначити вагу гранично точно (дискретність 5-10 грам). Вони дозволяють стежити за динамікою ваги дитини, поки його маса тіла не досягне 20 кг, таким чином можна вчасно помітити відхилення від норми у фізичному розвитку вашого малюка. Коли дитина стане трохи старший, для нього можна буде придбати підлогові ваги оригінальної форми і забарвлення Beurer JPS 11 або модель JGS 22 з веселим дитячим малюнком. Варто відзначити, що вони підійдуть і для інших членів сім'ї, так як   можуть витримувати навантаження 100 кг (JPS 11) і 150 кг (JGS 22). &Nbsp;

Особливості ваг для новонароджених Beurer

Моделі ваг для новонароджених Beurer відрізняються багатофункціональністю, зручністю застосування і привабливим дизайном. Великий дисплей і додаткові функції по утриманню, а також доважування зроблять щоденний процес зважування простим і невимушеним. Підвищеною точністю володіє модель Beurer JBY 80 – дискретність 5 гр. Ці ваги, як і Beurer BY 20 мають зручну увігнуту форму платформи, виготовлену з якісного безпечного пластику. Оскільки малюк в процесі зважуванні не може лежати нерухомо, то для отримання максимально точного результату передбачена функція   « борсається дитина », що дозволяє зафіксувати вагу в момент його мінімального ворушіння. Є корисна функція « доважування », яка здійснює скидання ваги пелюшки, на якій зважують дитини. Ви завжди зможете подивитися, скільки важив ваш малюк в попередній раз за допомогою функції пам'яті. Всі результати виводяться на великий, добре видимий РК-дисплей. Для енергозбереження передбачена функція автоматичного вимкнення, вона самостійно відключить ваги через 20 сек. після зважування малюка.

Підлогові дитячі ваги Beurer

Щоб процес вимірювання ваги зробити веселим, виробник подбав про цікаве дизайні і яскравою забарвленні ваг. Серед моделей особливо хочеться відзначити JPS 11і JGS 22. На відміну від звичайних підлогових ваг, дані моделі виділяються високою точністю - ціна розподілу 50 г. Хотілося б сказати кілька слів про кожну з цих моделей. Електронні дитячі ваги JPS 11 мають незвичайну форму платформи - тигрова качка, а також висувною РК - дисплей. Модель комплектується ростомером - вимірювальної планкою з функцією контролю ваги. Їх можуть також використовувати і дорослі члени сім'ї, з масою тіла до 100 кг. Матеріал ваг – високоякісний безпечний пластик. Модель оснащена технологією зважування – &Laquo; Швидкий старт », тобто, немає необхідності попередньо наступати на платформу. Результат відображається на дисплеї чіткими цифрами висотою до 29 мм. Зважування відбувається за бажанням користувача в kg (кг) / lb (фунтах) / st (Стоун). Є спеціальна енергозберігаюча функція автовідключення.
Електронні ваги Beurer JGS 22, на відміну від JPS 11, розраховані ще на більш широку категорію користувачів. Вони можуть витримувати вагу до 150 кг, а для зовсім маленьких користувачів в моделі передбачена функція утримання, завдяки якій можна точно визначити вагу навіть при ворушіння дитини. Як матеріал платформи використовували скло. Функція тари (доважування) дозволяє зважуватися з дитиною на руках. Зручною є і можливість автоматичного включення / вимикання. Результати вимірювань виводяться на великий дисплей із зеленим підсвічуванням, а висота цифр 23 мм. У пам'яті ваг зберігаються результати зважування. Можна перемикати одиниці виміру   - кг / фунти / унції. &Nbsp;
&Nbsp;


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Які дитячі ваги вибрати ?
Які дитячі ваги вибрати ?
По конструкції механічні та електронні ваги практично однакові .
28.03.2012
Детальніше
Як скласти графік динаміки ваги дитини ?
Як скласти графік динаміки ваги дитини ?
У перші місяці життя дитини дуже важливо стежити за його вагою
27.03.2012
Детальніше
Навіщо потрібні дитячі ваги ?
Навіщо потрібні дитячі ваги ?
Якщо ви користуєтеся вагами для новонароджених , не забувайте , що вони тільки лише показують вагу малюка , але не вирішують питання з набором ваги вашої крихіткою .
27.03.2012
Детальніше
Дитячі ваги Laica - висока якість і точність вимірювань
Дитячі ваги Laica - висока якість і точність вимірювань
Італійська компанія Laica , що спеціалізується на випуску сучасного обладнання, зокрема дитячих ваг , вже встигла завоювати прекрасну репутацію на українському ринку. Це пояснюється тим , що виробник особливо пильну увагу приділяє якості і безпеки матеріалів , використовуваних при виготовленні продукції .
27.02.2014
Детальніше
Розгорнути