Рейтинг пульсоксиметрів. ТОП-5 кращих

Дата публикации: 26.10.2020
Дата обновления: 02.04.2023
Пульсоксиметр - вкрай корисний прилад для всіх людей, які бажають чітко контролювати свій стан, особливо під час хвороби. Розумний прилад швидко дає інформацію про пульс і рівень в крові пацієнта кисню. Застосовувати його можна навіть удома, без проблем і особливих навичок. Але як вибрати і купити пульсоксиметр надійний, і якісний? Допоможе рейтинг медичних пульсоксиметрів.
Фахівці в медичній сфері вивчили особливості основних, найбільш популярних моделей. І описали їх переваги та важливі нюанси. На основі виконаної серйозної роботи і був складений представлений нижче рейтинг бюджетних пульсоксиметрів.
 
Складається він з таких моделей:
 
1. MD300C12 - пристрій класичне, виробництва Китай, досить просте. Підходить і для дорослих, і для дітей від року. Відрізняється високою чутливістю, важить лише 50 грамів разом з батарейками. Управляється однією кнопкою, вимикається автоматично. Оснащений цей пульсоксиметр світлодіодним монітором, працює до 18 годин на одних батарейках, безперервно.
2. Little Doctor MD 300 C23 - теж китайський прилад, зі стильним дизайном, цікавим колірним рішенням, підходить всім. Рейтинг недорогих пульсоксиметрів без нього неможливо уявити. Оснащений РК монітором, показники якого можна відображати і вертикально, і горизонтально. Яскравість показників регулюється, є індикація звуком. Харчування - дві батарейки ААА.
3. MD300C318 - професійний прилад з широким функціоналом. Працює на вбудованому акумуляторі, заряджає через кабель USB. Тут є: вбудована пам'ять, можливість перенесення даних на ПК, синхронізація даних, кольоровий монітор, можливість обертання показників. Підходить прилад для дорослих людей і дітей від 7 років.
4. Riester Ri-fox N - прилад медичний професійний, входить в рейтинг кращих пульсоксиметрів, підходить для використання вдома. Відрізняється компактністю, класичним рішенням, мінімальним набором функцій. Дисплей тут світлодіодний, міцніший, ніж рідкокристалічні аналоги. Час безперервної роботи - 30 годин, є авто відключення.
5. Armed YX200 - пристрій від російського виробника. Оснащено чорно-білим рідкокристалічним дисплеєм, управляється гранично просто - однією кнопкою. Є індикатор заряду батарей і авто відключення через 8 секунд після вилучення пальця.
6. Ri-Fox N - пульсоксиметр від німецького бренду. Автоматично вмикається і вимикається, оснащений монітором з яскравим підсвічуванням. Важливі плюси - висока швидкість вимірювання (за 10 секунд), робота на одному заряді 40 годин, оповіщення про потребу в зарядці і мінімальна похибка.
7. Nellcor Bedside SPO2 - прилад професійний, застосовується в медичних установах. Є досить об'ємним. Основні функції: збереження показників, наочний екран з підсвічуванням і кольоровими даними, архівування показників, можливість роботи з іншими приладами (для збереження, виведення даних на монітор комп'ютера, друк).
8. Heaco CMS50C - пристрій британського бренду. Топ пульсоксиметрів без нього важко уявити. Пристрій простий в управлінні, компактне, мобільне, ідеальне для самостійного застосування поза лікарнями. Відображає тільки основні дані, параметри виводить в 4-х напрямках. Працює економічно від 2-х батарейок, відключається автоматично. Підходить в тому числі для дітей з 4-х річного віку.
9. SKL JZK-302 Польща, ще одна ефективна, універсальна і бюджетна модель, в тому числі і для домашнього використання. Кріпиться на прищіпки, тому підходить для всіх. Робочі поверхні його оснащені гумою, що прибирає ковзання і покращує зчеплення. Керувати ним просто завдяки овальної майданчику під палець. Наочний кольоровий LED монітор відображає дані зрозуміло, яскраво.
Рейтинг кращих виробників пульсоксиметрів, зрозуміло, буде пропонувати інші моделі. Тут ми зібрали варіанти одночасно бюджетні та ефективні, вони в основному представлені в даному онлайн каталозі. Рейтинг пульсоксиметрів за 2020 рік теж включає інші, більш нові варіанти. І кожен може вибрати оптимальну для себе модель - за вартістю, набору функцій, якості, параметрам.
 
 


Коментарі до статті
Дуже дякую за змістовну статтю. Скориставшись нею, вибрала хороший прилад.
Яка ціна пульсоксиметра MD300C318, і як його придбати....
Доброго дня, Анатолію. На жаль цієї моделі немає в наявності по нашій мережі. Дякуємо за звернення.


Вам також може бути цікаво

Як вибрати пульсоксиметр?
Як вибрати пульсоксиметр?
Пульсоксиметр - це прилад контрольно-діагностичної спрямованості, який використовується для визначення пульсу і рівня сатурації крові (насиченості киснем). Необхідність постійного контролю за цим показником пояснюється тим, що гіпоксією (низьким процентним вмістом кисню в крові) супроводжуються різні патології серцево-судинної і нервової систем.
19.03.2020
Детальніше
Як працює пульсоксиметр?
Як працює пульсоксиметр?
Існують різні патологічні стани, для яких характерна гіпоксія (низький процентний вміст кисню в крові). В цьому випадку необхідно постійно контролювати рівень сатурації киснем, що здійснюється за допомогою спеціального приладу - пульсоксиметра.
19.03.2020
Детальніше
Що показує пульсоксиметр?
Що показує пульсоксиметр?
Для пацієнтів, які страждають на серцево-судинні захворювання, деякі патології нервової та дихальної систем, фахівці рекомендують придбати простий і зручний прилад - пульсоксиметр.
19.03.2020
Детальніше
Як користуватися пульсоксиметром?
Як користуватися пульсоксиметром?
Дуже зручно, що в наші дні є прилади, за допомогою яких можна визначити за дві секунди і рівень в крові кисню, і частоту конкретного пульсу. Прилад такий називається пульсоксиметр, і саме він допоможе в домашніх умовах діагностувати така недуга, як гіпоксія. А адже саме він особливо небезпечний для всіх, хворих короновірусом або іншими серйозними хворобами.
26.10.2020
Детальніше
Розгорнути