Де купити крокомір?

Дата публикации: 26.01.2017
Дата обновления: 04.04.2023
Содержание:
У сучасному світі однією з основних причин різних хвороб стала гіподинамія. Недолік руху призводить до порушень в роботі серцево-судинної, травної, дихальної систем організму. Недолік руху призводить до ослаблення м'язів, в результаті чого розвиваються остеохондроз, артроз, артрит. Посилюється ризик атеросклерозу, інсультів, інфарктів та інших судинних порушень. В результаті патологій хребта порушується постачання киснем тканин, що призводить до судомних явищ, головних болів, мігрені.
Цих і багатьох інших результатів гіподинамії можна уникнути. Для цього необхідно вести активний спосіб життя – робити ранкову зарядку, проводити 5-ти хвилинні рухливі рими на робочому місці, відвідувати спортивний зал, басейн і більше ходити.
 

Для чого потрібен крокомір?

Навіть якщо у людини не вистачає часу для постійного відвідування спортивного залу, він повинен ходити, прагнучи до того, щоб кількість кроків в день наближався до 10000. До такого числа схиляються прихильники здорового способу життя, стверджуючи, що, проходячи кожен день 10000 кроків, можна позбутися від багатьох захворювань.
Щоб оцінити ефективність щоденних прогулянок, необхідно придбати крокомір – прилад для підрахунку пройдених кроків, відстані і розтрачених протягом дня калорій.

Сучасні крокоміри володіють набором додаткових функцій:

· Для вимірювання частоти серцевих скорочень можуть бути оснащені датчиками (пульсометрами);
· Таймер і секундомір для фіксації часу окремих процесів;
· Функція «розумного» будильника, завдяки якій пробудження настає в легкій фазі сну, наближеної до заданого часу. При перенесенні даних на ПК, можна переглянути довжину коротких і довгих фаз сну, кількість пробуджень і час засинання;
· Деякі моделі мають можливість фіксації в пам'яті даних про активність протягом 7 днів;
· Є моделі з функцією контролю за емоційним станом людини;
· При наявності GPS-модуля можна через зв'язок із супутником завантажити карти, прокласти маршрут або змінити його;
· Годинник і радіо.
 
Крокоміри відносяться до категорії домашня медтехніка і стануть у нагоді як досвідченим спортсменам, так і тим, хто прагне вести правильний спосіб життя, правильно харчуватися, покращити і зберегти здоров'я.
 

Придбання крокоміра

Коли рішення про купівлю крокоміра прийнято і визначений набір необхідних функцій приладу, перед кожним споживачем постає питання – де купити і скільки коштує крокомір.
Купувати прилад слід тільки в спеціалізованих точках, так як його повинні правильно перевірити, дати консультацію по використанню і виписати гарантійний талон.
Крокомір можна придбати в магазинах «Медтехніки», магазинах електронної та побутової техніки або на сайтах інтернет-магазинів.
 
Купівля з використанням інтернет-сайтів
Якщо покупець вирішив придбати прилад з використанням Інтернет-ресурсу, то слід уникати сумнівних продавців, а звернутися до великих мереж, які мають роздрібні точки і інтернет-сайт.
Переваги покупки через мережі магазинів з власним сайтом:
· Широкий асортимент приладів з різним набором функцій. Кожен споживач вибере для себе найбільш підходящий варіант приладу;
· Можливість порівняння приладів різних виробників. На сайті представлені товари провідних виробників техніки для здоров'я та краси;
· Професійна консультація фахівця, який продемонструє різні моделі, розповість про їх переваги та недоліки і допоможе визначитися з вибором;
· Вивчити і вибрати товар можна, не виходячи з дому, а просто увійшовши на сайт мережі. Це важливо для жителів віддалених районів, де немає магазинів спеціалізованої продажу медтехніки;
· В тих містах, де розташовані роздрібні точки, придбати прилад можна безпосередньо в магазині. Якщо у покупця немає можливості особисто відвідати магазин, товар можна замовити безпосередньо на сайті з доставкою за місцем проживання. Співробітники магазину проконсультують споживача в онлайн-режимі і відправлять покупку за вказаною адресою. Товар буде доставлений покупцеві в найкоротші терміни.
Величезний вибір крокоміром різних виробників представлений на сайті мережі «Ваше здоров'я», де крім великої кількості моделей, покупець може дізнатися про критерії вибору, правила використання, основних виробниках.
 
Покупка в спеціалізованих магазинах Медтехніки»
Купівля приладу у роздрібних магазинах мережі «Медтехніка» має свої переваги.
Це точки, які спеціалізуються на продажу медичної техніки. Професійні консультанти покажуть і розкажуть про різні моделі. Покупець може приміряти будь-яку з вподобаних моделей, відчути який прилад у дії, спробувати натискати кнопки, випробувати міцність кріплення. Це основна перевага перед покупкою в інтернет-магазині, де покупець може «помацати» придбання тільки після оплати і отримання його поштою.
Недолік таких магазинів полягає в тому, що вони знаходяться у великих містах, у маленьких населених пунктах таких крапок немає.
 
Покупка у магазинах електронної техніки
Прилад можна придбати в деяких магазинах електронної техніки. Така покупка буде зручна для тих, кого не цікавлять медичні аспекти використання приладу. Якщо покупець точно знає, які параметри він буде вимірювати за допомогою приладу, то він сміливо може відправлятися в магазин. Тут його професійно проконсультують з питань технічної експлуатації.
 
Ціна питання
Ціна крокоміра безпосередньо залежить від кількості функцій. Самі «наворочені» гаджети стояти значно дорожче, ніж прості моделі. Якщо для споживача необхідний прилад, який буде підраховувати пройдену відстань, кількість кроків і витрачені калорії, можна обмежитися найбільш простою моделлю.
У разі підвищених вимог, треба розглядати більш складні і дорогі моделі.
Вартість крокоміром на сайтах великих інтернет-магазинів буде нижче, ніж у роздрібних точках продажу.


Коментарі до статті
Куплю крокометр з функціями вимірювання артеріального тиску та пульсу


Вам також може бути цікаво

Вибір шагомера
Вибір шагомера
Як же вибрати крокомір ?
25.04.2013
Детальніше
Як правильно налаштувати крокомір?
Як правильно налаштувати крокомір?
Крокомір (педометр) - це прилад для вимірювання параметрів, що характеризують активність людини під час ходьби.
03.01.2017
Детальніше
Як вибрати крокомір?
Як вибрати крокомір?
Для того, щоб розуміти виконується ця норма чи ні, існують спеціальні вимірники – крокоміри. Їх функція – точний підрахунок кроків протягом дня і вимірювання пройденої відстані.
26.01.2017
Детальніше
Все про крокомір
Все про крокомір
Цікава інформація про різні крокомір
18.04.2013
Детальніше
Розгорнути