Вибір шагомера

Дата публикации: 25.04.2013
Дата обновления: 01.04.2023

Як же вибрати крокомір?

Крок 1

Визначити, скільки ви готові витратити. У мережі магазинів «Ваше здоров'я» крокоміри знаходиться в діапазоні від 349 грн - до 3447 грн.

Крок 2

Вирішити, які функції мають важливе для Вас значення. Хоча крокоміри призначені для відстеження того, скільки кроків ви проходите, деякі можуть також оцінити відстань і швидкість переміщення, скільки калорій було спалено і контролювати частоту серцевих скорочень. Деякі навіть пропонують крокоміри сигнал тривоги для людей, що йдуть у віддалених районах.

Крок 3

Подивіться на те, наскільки крокомір міцний, легкий і зручний для використання. Тому що, як правило, у міру можливості його носять як можна ближче до тазової кістки, безпосередньо вище коліна, крокомір також потребує затиску або клямці, яка дозволить Вам надійно закріпити його на одяг.

Крок 4

Переконайтеся, що дані на дисплеї легко читаються, особливо якщо ви плануєте пішохідні прогулянки і в закритому приміщенні, і поза ним, або якщо ви плануєте прогулянку вночі.

Крок 5

Перевірте точність. Пройдіть 100 кроків і перевірте зчитування шагомера у порівнянні з Вашим рахунком. Точні свідчення не повинні виходити за межі 5ти відсотків. Вам необхідно перевіряти крокомір на точність регулярно, що б бути впевненим у тому, що крокомір працює правильно.



Коментарі до статті
А пульсометр і датчик серцевого ритму це одне й теж саме?
За своїми функціями - так. Рекомендуємо почитати ці матеріали - вони допоможуть вибрати прилад спеціально для занять спортом.
/articles/view/333/ /> /articles/view/266/
Мені необхідний прилад для вимірювання відстані від берега на водній гладі, коли я пливу в човні до місця риболовлі до 1-2-3 км.
Доброго дня, Богдане!
На жаль, товару з такими функціями у нас у мережі магазинів немає.


Вам також може бути цікаво

Як правильно налаштувати крокомір?
Як правильно налаштувати крокомір?
Крокомір (педометр) - це прилад для вимірювання параметрів, що характеризують активність людини під час ходьби.
03.01.2017
Детальніше
Де купити крокомір?
Де купити крокомір?
Крокоміри відносяться до категорії домашня медтехніка і стануть у нагоді як досвідченим спортсменам, так і тим, хто прагне вести правильний спосіб життя, правильно харчуватися, покращити і зберегти здоров'я.
26.01.2017
Детальніше
Як вибрати крокомір?
Як вибрати крокомір?
Для того, щоб розуміти виконується ця норма чи ні, існують спеціальні вимірники – крокоміри. Їх функція – точний підрахунок кроків протягом дня і вимірювання пройденої відстані.
26.01.2017
Детальніше
Все про крокомір
Все про крокомір
Цікава інформація про різні крокомір
18.04.2013
Детальніше
Розгорнути