Огляд устілок Spannrit

Дата публикации: 07.08.2015
Дата обновления: 04.04.2023

Причиною дискомфорту при ходьбі є неправильно підібране взуття, а робити її на замовлення – це дуже дороге задоволення.   Але виправити недоліки готових моделей цілком можуть ортопедичні устілки. Всім відомо, як славляться своєю якістю німецькі товари та устілки Spannrit не є винятком. Всі моделі виконуються з найкращих матеріалів і не втрачають своєї ефективності та первинного зовнішнього вигляду протягом усього тривалого терміну служби. До виробів серії SUNBED відносяться моделі Elegance, Cork і Standard. У кожного з цих виробів є свої особливості, але те, що їх об'єднує, це їх бездоганна якість і максимальний комфорт при носінні.
Устілки для підтримки поздовжньо-поперечного зводу Elegance
Дана модель є каркасної устілкою з жорсткою основою для підтримки поздовжнього зводу стопи. Багато користувачів звикли вважати, що ортопедичні устілки досить масивні і тому підходять далеко не в будь-яке взуття. Але модель Elegance є одним з приємних винятків, оскільки вона дуже тонка, що дає можливість легко розмістити її практично в будь-яких закритих видах взуття. Для підтримки поперечного зводу в анатомічно правильному положенні в устілці є спеціальний пелот. У задньому відділі вироби є спеціальна форма для кращої стабілізації п'яти. Ідеальний мікроклімат у взутті забезпечує перфорація (мікроотвори), що дає нормальний доступ повітря і не допускає надмірної пітливості стоп.
Коркові устілки Cork
У цій устілці є спеціальний каркас, покликаний підтримувати подовжній звід, а також основа з кірка, що забезпечує стопі фізіологічно правильне положення при будь-яких навантаженнях. Добре виражений пелот для поперечного зводу дозволяє прекрасно розвантажити передній відділ стопи. Особлива форма гарантує додаткову стабільність і запобігає подворачіваніе стопи при активних рухах і сильних навантаженнях. Також як і в інших моделях SUNBED, в цих устілках є перфорація, що забезпечує нормальну циркуляцію повітря. Завдяки текстильному покриттю стопи не ковзають. Устілки можна мити і при висиханні вони не втратять свою форму.  
Коркові устілки Standard
У цій моделі, як основа, так і всі вставки виконані з натурального кірка, який є міцним і зносостійким матеріалом. Така форма вставок дає можливість не відчувати найменшого дискомфорту   навіть при великих навантаженнях. Ці устілки попереджають появу втоми, коли людина проводить весь день на ногах і дозволяють рівномірно розподіляти навантаження і розвантажувати склепіння стопи. Коркова основа, навіть при тривалій експлуатації виробів не деформується і зберігає свою форму. Покриття устілки дозволяє обробляти його в мильному розчині.
Ортопедичні устілки Spannrit виготовляють тільки з екологічно чистих, високоякісних і довговічних матеріалів, які забезпечують не тільки зручність при носінні, а й сприятливо позначаються на здоров'ї ніг.



Коментарі до статті
добрий день,порекомендуйте будь-ласка ортопедичні чоловічі устілки при цукровому діабеті та для постійної роботи на ногах
Добридень! Можете розглянути /item_n1033.htm
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Тест на плоскостопість
Тест на плоскостопість
Ортопедичні устілки - профілактика і лікування плоскостопості .
29.07.2010
Детальніше
Ортопедичні вироби для стопи
Ортопедичні вироби для стопи
Наші ортопедичні устілки і вкладиші перетворюють модельне взуття в зручне взуття !
20.02.2012
Детальніше
Як носити ортопедичні устілки?
Як носити ортопедичні устілки?
Людина проводить багато часу на ногах, стоячи або пересуваючись, при цьому стопи відчувають серйозні навантаження і втому, впоратися з якими допоможуть ортопедичні устілки.
27.09.2016
Детальніше
Показання для носіння ортопедичних устілок
Показання для носіння ортопедичних устілок
На думку лікарів-ортопедів носіння ортопедичних устілок показано 90% людей.
27.09.2016
Детальніше
Розгорнути