Ортопедичні вироби для стопи

Дата публикации: 20.02.2012
Дата обновления: 01.04.2023

Ортопедичні вироби для стопи застосовують для виправлення дефектів стопи: плоскостопості, плоско-вальгюсних стоп, клишоногість. Не завжди можна отримати направлення на пошиття ортопедичного взуття, а купити відповідне взуття не завжди вдається. Для полегшення симптомів захворювань і для профілактики використовують ортопедичні вироби для стопи.

У нашому магазині «Ваше Здоров'я» ви знайдете різні ортопедичні вироби для стопи: устілки, напівустілки, подпяточнікі, кільця, міжпальцевих перегородки, вкладиші для будь-якого розміру взуття і для різних цілей. Щоб не помилитися і купити саме те, що потрібно, одних картинок не достатньо. На допомогу у виборі відповідного ортопедичного вироби для стопи прийдуть наші менеджери. Вибрати потрібний виріб і зателефонуйте для уточнення деталей за телефонами, вказаними на сайті.
Устілки ортопедичні - спеціальні вкладиші в взуття, що покривають всю поверхню стопи. Зазвичай використовуються для дитячого взуття, але купують їх і дорослі. Устілки ортопедичні можуть бути жорсткими і напівжорсткими, зробленими під персональне замовлення або стандартної форми. Добре себе зарекомендували устілки Pedag, виготовлені з м'яких і в той же час досить жорстких матеріалів. Устілки Pedag зроблені за класичними лекалами для лікування плоскостопості і клишоногість.
Ортопедичні устілки-супінатори призначені для профілактики і лікування комбінованого плоскостопості I-III ступеня. Ортопедичні устілки-супінатори знижують ударні і вагові навантаження на стопу і хребет, підтримують анатомічно правильне положення стопи. Супінатор ефективний як при початкових проявах плоскостопості у молодому віці і в осіб старшого віку, котрі не відчувають значних навантажень на стопу, так і при лікуванні складних форм плоскостопості III ступеня.
Ортопедичні устілки-супінатори часто застосовують з профілактичною метою. Ортопедичні устілки-супінатори і вкладиші є основною передумовою для здорових ніг, а також для догляду за взуттям. Повітропроникні натуральні матеріали створюють приємний і гігієнічний мікроклімат у взутті. Інноваційні високотехнологічні матеріали дозволяють вирішувати багато проблем. Ортопедичні устілки-супінатори і вкладиші піклуються про зняття напруги з ніг і хребта. У цьому розділі запропоновані кращі рішення для кожної проблеми, кожної ситуації та кожного виду взуття. Розрізняють супінатори повні каркасні для носіння в закритому взутті і супінатори 3/4 для носіння в закритій і відкритій взуття на підборах, напівустілки і вкладиші в взуття.
Ортопедичні напівустілки і устілки надають зводу стопи анатомічно правильне положення, знімають втому і є відмінним засобом профілактика артрозу і артритів. Ортопедичні напівустілки застосовують при поперечному плоскостопості, при підборі менше 5 см, для модельного взуття. Ортопедичні напівустілки підтримують передній відділ стопи, захищають від ударів плюснефаланговие суглоби. М'які супінатори дозволяють довго ходити, не відчуваючи болю і дискомфорту.

Ортопедичні пристрої для стопи - вкладиші (Пелота), підп'ятники (подпяточнікі) - є не тільки запорукою впевненої і легкої ходи, а також запорукою здорових суглобів і хребта. Ці лікувальні та профілактичні засоби застосовуються при різних видах і ступенях плоскостопості, а також для комфортного носіння відкритою і закритою модельного взуття.
Вкладиші (Пелота) служать для підтримки поперечного і поздовжнього склепіння стопи при плоскостопості і не тільки. Вони зменшують дискомфорт в області плюснефалангових суглобів, зменшують стомлюваності і болю при ходьбі у взутті на підборах.
Для лікування і профілактики поздовжнього плоскостопості, для комфортного носіння взуття використовують розвантажують «подушечки» - подпяточнікі, які дозволяють під час ходьби:
* Розвантажити п'яткову область;
* Усунути больові відчуття в п'яті;
* Нормалізувати положення п'яткової кістки;
* Збільшити комфортність;
* Поліпшити ходу.
Ортопедичні підкладки використовують для лікування наслідків і для профілактики діабетичної стопи. Ортопедичні підкладки - м'які гелеві подушечки, які полегшують ковзання стопи усередині взуття і перешкоджають утворенню натоптишів і мозолів стопи, захищають від зайвих навантажень під час ходьби.
Ортопедичні подпяточнікі використовують при нерівномірному стаптиваніі каблука, при укороченні однієї ноги на 3-6 мм, амортизації навантаження при пошкодженнях або захворюваннях хребта. Ортопедичні подпяточнікі для різних цілей, всіляких розмірів і різних видів взуття ви знайдете в цьому розділі. Подпяточнікі можуть бути встановлені в взуття як безпосередньо під ногу, так і під устілку. Силіконові подпяточнікі призначені для забезпечення максимального комфорту при ходьбі, бігу і просто при довгому знаходженні на ногах. Зменшує ударне навантаження на хребет (внаслідок чого рекомендується жінкам в період вагітності). Амортизує всю поверхню п'яти, має більш м'яку вставку у відділі п'яткової бугра. Використовується в реабілітаційний період після перелому кісточки п'яти, при шпорі п'яти, для розвантаження п'яти під час занять спортом.
При деформації пальців або появі натоптишів ходьба стає мукою. Відмінно допомагають зняти хворобливість і дискомфорт коректори стопи. Гелеві подушечки, кільця і вставки для лікування плоскостопості - саме ті коректори стопи, які допоможуть уникнути неприємних відчуттів.
Кільце ортопедичне застосовують для того, щоб запобігти натирання шкіри на пальцях. Воно являє собою тканинне кільце з гелевою подушечкою всередині. Надівається на палець ноги на область суглоба. Кільце ортопедичне показано при деформаціях суглобів, для лікування мозолів в області фалангових суглобів.
Межпальцевая перегородка зменшує відчуття дискомфорту і втоми при ходьбі. Знижує болючість в передньому відділі стопи і суглобах пальців стопи. Збагачений вітамінами матеріал пом'якшує і захищає шкіру. Застосовується для корекції 1-го пальця при деформації 2-го пальця, а також для профілактики подібних станів. Підвищує комфортність взуття, пластичність матеріалу дозволяє носити вкладиші без збільшення розміру взуття.
Оригінальна безшовна конструкція Напальчники забезпечує комфорт і оптимальний захист пальців рук і ніг. Напальчнік відмінно пом'якшує і захищає мозолі, затвердіння, ноги, кутикули, МОЛОТКОПОДІБНОЇ пальці. Може покращити вигляд старих і нових шрамів. Зменшує тиск і тертя на пошкоджений палець.
Якщо ви шукаєте де купити ортопедичні устілки, то купити ортопедичні устілки можна прямо тут, в розділі «Ортопедія. Устілки ортопедичні ». У нашому магазині можна купити ортопедичні устілки для дорослих, дітей будь-якого розміру та призначення. Телефонуйте, приходьте і замовляйте на сайті - чекаємо ваших заявок.
 


Коментарі до статті
Підкажіть будь ласка які потрібні устілки після перелому стопи дорослому і при остеохондропатії кістки п'яти у підлітка.
Доброго дня, Вікторія. Рекомендуємо Вам зробити індивідуальні ортопедичні устілки. Потрібно під'їжджати до магазину, заздалегідь записавшись. Технік-ортопед є за адресами: Київ, вул. Є. Теліги 3 (м. Шулявська, м. Дорогожичі) (044) 456-01-26, (099) 208-70-04, (097) 847-70-76 м. Лук'янівська вул. Білоруська 10/18 +38 (098) 738-26-98, +38 (044) 592-16-53 м. Дарниця вул. Петра Запорожця 26а +38 (068) 178 61 22 Дякуємо за звернення.
не можу знайти Вашу адресу в Маріуполі. Цікавить із боку місто Волноваха.
Наші магазини є в Києві та Харькові, адреси є на сайті: /contacts/ />
у мене шпори які переміняти підстилки
Вам підійдуть наступні підп'ятники:
Підп'ятник SH-310D Foot Care, (Україна) Код: 2267
Підп'ятник м'який POINT 190, Pedag (Німеччина) Код: 5541
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Тест на плоскостопість
Тест на плоскостопість
Ортопедичні устілки - профілактика і лікування плоскостопості .
29.07.2010
Детальніше
Як носити ортопедичні устілки?
Як носити ортопедичні устілки?
Людина проводить багато часу на ногах, стоячи або пересуваючись, при цьому стопи відчувають серйозні навантаження і втому, впоратися з якими допоможуть ортопедичні устілки.
27.09.2016
Детальніше
Показання для носіння ортопедичних устілок
Показання для носіння ортопедичних устілок
На думку лікарів-ортопедів носіння ортопедичних устілок показано 90% людей.
27.09.2016
Детальніше
Де купити ортопедичні устілки?
Де купити ортопедичні устілки?
При деформації, склепіння не можуть в повній мірі виконувати своє призначення і потребують корекції і підтримки, забезпечити яку здатні ортопедичні устілки.
27.09.2016
Детальніше
Розгорнути