Плюси і мінуси біотуалетів

Дата публикации: 13.11.2011
Дата обновления: 01.04.2023

Що мається на увазі під назвою "біотуалет"? На сьогоднішній день біотуалет - це автономний переносний унітаз з наявністю біологічного очищення стоків. Він просто необхідний там, де немає можливості встановити упорядкований туалет і повністю його замінює.
Біотуалет - це атрибут сучасного розвиненого суспільства, а його використання - це показник у високому ступені культури споживання та якості життя!

Плюси біотуалетів:
1) Найвища гігієнічність
Ці туалети так гігієнічні, що вони можуть бути поставлені безпосередньо на робочій або житлової площі, і, до речі, його наявність в кімнаті просто не помічається.
Такої високої гігієнічності домагаються за рахунок резервуара, в якому накопичуються і зберігаються стоки (поки він не заповняться), тому він абсолютно герметично закритий і ізольований від навколишнього простору, а також, за рахунок використання специфічного біореактіва, який знищує запахи і виробляє біопереробки стоків.
2) Простота і комфорт у використанні
На сьогоднішній день біотуалет по простоті і комфорту у використанні практично не відстає від звичайного впорядкованого туалету, він навіть має деякі додаткові переваги. Біотуалети не потрібно підключення до електроенергії, водопроводу, каналізації. У ньому є змив (майже такий же, як у звичайному унітазі).
Підготування біотуалету до робочого режиму складає близько 8-10 хв і проводиться раз на 8-10 днів. Також в нього може кидатися туалетний папір.
3) Еко - безпека
Біологічні препарати, які застосовуються для роботи біотуалету, являють собою екологічно чистий субстрат, вони безпечні для людини і навколишнього середовища. Виробляти слив стоків з біотуалету можливо (в саду, на дачі або в приватному будинку) в компостну яму.
4) Зносостійкість, надійність і компактність
Розміри біотуалету не більше, ніж розміри стандартного звичайного унітазу, а вага самого великого біотуалету приблизно 4,5 кг. Він витримує вертикальне навантаження до 250 кг.
Біотуалет виконаний з дуже міцною, хімічно і світлостійкою пластмаси і, по суті, термін його служби необмежений. Елементарність конструкції майже повною мірою нівелює можливість пошкоджень і поломок (звичайно, за умови дотримання правил використання).

Мінуси біотуалету:
У біотуалетів, само собою, є і деякі недоліки. Їх мінусом, напевно, є те, що біотуалети необхідно періодично спустошувати, додавати чисту воду і використовувати біопрепарат.
У магазині «Ваше Здоров'я» величезний вибір різних моделей біотуалетів за дуже доступними цінами.



Коментарі до статті
Це на. ?


Вам також може бути цікаво

Зручно, практично і дуже потрібно: все, що ви хотіли знати про біотуалетах
Зручно, практично і дуже потрібно: все, що ви хотіли знати про біотуалетах
З цієї статті можна дізнатися, які бувають біотуалети, як правильно вибрати необхідну модель і витратні матеріали до неї, а також, де можна придбати необхідний товар.
30.01.2018
Детальніше
Все про біотуалетах
Історія біотуалетів
Розгорнути