Все про біотуалетах

Дата публикации: 31.05.2013
Дата обновления: 06.04.2023

Переваги біотуалетів

Основна відмінність між біотуалетом і звичайним туалетом зі зливом є водопровідна система.

Замість використання великих об'ємів води для транспортування людських відходів в систему очищення стоків, системи біотуалетів використовують силу тяжіння, а іноді і невелика кількість води, щоб направляти відходи в компостний резервуар або в біокамеру.

Переваги натуральної системи очищення видалення відходів численні і різноманітні. У даній статті описані переваги вищезгаданої системи в порівнянні з існуючою водної системою обробки відходів. Ці переваги покращують умови для людини, суспільства і навколишнього середовища. Розуміння того, як дана система приносить користь для людини і суспільства допоможе Вам зробити вірну покупку.

Переваги для людини

Існує багато причин, щоб використовувати біотуалет!

Скорочення споживання води (20-50%)

Значна економія водних ресурсів буде в тому випадку, якщо споживачі не користуються гратчастим водопостачанням. Об'єднайте це з повторним використанням відпрацьованої води та іншими методами скорочення в споживанні води в господарстві, і витрати на водні ресурси можуть скоротитися до 60%.

Ємність ударної навантаженням

Ударне навантаження для очищення великої кількості відходів легко забезпечується з правильно підібраною системою біотуалетів.

Зниження проблеми запахів

Потік всмоктуваного повітря виводить запахи ванної та туалету з приміщення і діє як постійний витяжний вентилятор.

Зниження витрат на ведення домашнього господарства

Тарифи на каналізаційні витрати і на воду можуть сильно бити по сімейному бюджету. Витрати будуть тільки збільшуватися, якщо збільшуються вимога на модернізацію каналізаційної системи. Інші локальні системи мають щорічні витрати на технічне обслуговування, які є обов'язковими. Місцеві органи влади будуть частіше надавати знижки для власників біотуалетів.

Повторне використання кінцевого продукту.

Хоча поки в невеликій кількості, але кінцевий продукт є цінним гумусним добривом, яке може бути використане навколо дерев і садів.

Зменшення навантаження побутових стічних вод.

У місцях, де біотуалети встановлені місце септичній і міні-лікувальної систем, існує велике зниження "навантаження" на системи очищення стоків шляхом видалення "чорних вод".

Незалежність

Побут з біотуалетом не залежить від можливих проблем у водній системі каналізації. Якщо можлива нестача води або проблеми системи резервування відбувається зі звичайними системами, Ви самостійно мало що можете з цим зробити. Локальні біотуалети набагато більш пристосовувані, їх легше виправити і вони мають менший потенціал ушкоджень, у разі неправильної експлуатації.

Переробка

Біотуалет має здатність до утилізації більшої частини побутових відходів. Харчові відходи, папір, відходи жиру з побутових стічних вод можна назад компостувати через туалет. У даній системі не існує відходів.

Незвичайні місця встановлення

Біотуалети можуть бути встановлені в різних місцях, де інші системи неможливо встановити. Скельні ділянки, високий рівень грунтових вод, в місцях, де немає водних запасів, екологічно чутливих ділянках, на болотистому грунті. Біотуалети можуть розміститися у всіх вищезазначених місцях з невеликою кількістю змін в базову конструкцію системи.

Користь для суспільства і НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА

Разом з особистою вигодою при використанні біотуалету є і вигоди для суспільства і навколишнього середовища.

Водокористування

Зниження використання води дозволяє великим капітальним витратам гребель і водосховищ рівномірно розподілятися між усім населенням. Це також дає можливість використовувати розосереджені водні ресурси.

Швидке виявлення забруднень

Каналізаційна система ускладнює визначення забруднених вод, змиваючи відходи. Промисловість була б більш лояльна до виправлення цих проблем, якщо було б легше визначити джерела.

Невелика можливість пошкодження

Помилка в системах біотуалетів має набагато менший вплив, ніж ті ж помилки, зроблені у великій централізованій системі. Крім того, біотуалети легше виправити і повернути до нормальної роботи.

Гнучкість планування

Біотуалети будуються тільки тоді, коли виникне така необхідність. Висока вартість обслуговування каналізаційних систем повинна бути внесена до їхньої будівлі. Якщо ж що-небудь піде не так - гроші витрачені даремно.

Менше впливає на навколишнє середовище .

- Відсутні великі стокові викиди в океан

- Відсутня порушення в грунті системами трубопроводів

- Відсутня витік неочищених стічних вод у грунтові води в результаті руйнування і поломки труб.

Для такої простої технології, вигоди для людини зокрема і для суспільства в цілому просто вражають!



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Плюси і мінуси біотуалетів
Плюси і мінуси біотуалетів
Біотуалет - це атрибут сучасного розвиненого суспільства , а його використання - це показник у високому ступені культури споживання та якості життя ! Розглянемо докладніше їх плюси і мінуси .
13.11.2011
Детальніше
Зручно, практично і дуже потрібно: все, що ви хотіли знати про біотуалетах
Зручно, практично і дуже потрібно: все, що ви хотіли знати про біотуалетах
З цієї статті можна дізнатися, які бувають біотуалети, як правильно вибрати необхідну модель і витратні матеріали до неї, а також, де можна придбати необхідний товар.
30.01.2018
Детальніше
Історія біотуалетів
Розгорнути