Соляні лампи , їх властивості та застосування

Дата публикации: 18.12.2013
Дата обновления: 03.04.2023

Соляна лампа (світильник) - це брила солі, яка є прекрасним натуральним, нешкідливим і ефективним способом профілактики різних захворювань імунної та дихальної системи. Вона є джерелом позитивної енергії в будинку. Завдяки теплу створюваному лампочкою посилюється ефект іонізації повітря, а різноманітність форм і кольорів дозволяє такому виробу вписатися в інтер'єр будь-якого приміщення. У мережі магазинів «Ваше здоров'я» можна купити соляні лампи виробництва Пакистан і "Артемсіль" (Україна) різної ваги, дизайну і вартості, завдяки чому можна вибрати виріб на будь-який смак. Такі світильники стануть відмінним подарунком до урочистої події або просто корисним придбанням для власного будинку.

Принцип роботи та основні переваги соляних ламп

При роботі світильника в приміщенні відтворюється атмосфера соляних шахт. Вона є природним іонізатором і стерилізатором, за допомогою якого гине білкова структура мікробних тілець. Соляні лампи виконуються з біло-сірого кристала солі, який в поєднанні з натуральним деревом, просоченою бджолиним воском дає хороший заспокійливий ефект. Принцип іонізації в даному виробі полягає в тому, що відбувається нагрівання кристала солі від встановленої всередині нього лампочки. В результаті чого значно поліпшується якість навколишнього середовища.

Крім соляних ламп в мережі магазинів «Ваше здоров'я» є соляні свічники. У цьому випадку джерелом світла служить не лампочка, а свічка, яка поширює навколо себе м'який природне світло. Вони діють так само позитивний вплив на людину, як соляні світильники .

Як застосовувати соляні лампи?

Отримання позитивного ефекту застосування соляної лампи і свічники не зажадає від вас ніяких спеціальних знань. А результат впливу цих виробів гарантується просто одним присутністю їх в приміщенні. Унікальні якості соляної лампи засновані на активній взаємодії наступних чинників: хіміко-фізичні властивості солі, світла і кольору виробу.

Корисне властивості соляних ламп

Ці вироби самим позитивним чином впливають на здоров'я людини. А саме: підвищують життєвий тонус, зміцнюють імунітет, заспокоюють нервову систему, та й просто надають особливу чарівність будь-якого інтер'єру. Їх рекомендують застосовувати при різних простудних захворюваннях і навіть бронхіальну астму, а також для нормалізації кров'яного тиску. Вони стануть прекрасним засобом профілактики для людей, що мають схильність до алергії і страждають різними шкірними захворюваннями.



Коментарі до статті
Доброго вечора, онука часто хворіє. Перший клас пропускає школу. Чи варто купувати таку лампу, яка ймовірність імунітету? Організм не встигає нормально одужувати. Вистачає нові віруси. Дякую.
Доброго дня, Ірино. Світильник використовується як унікальний нічник, який поєднує в собі дві функції: з одного боку, власне нічного освітлювального приладу, що випромінює м'яке, неймовірно затишне в будь-якому приміщенні світло, а з іншого - джерела негативних іонів, тобто м'якого природного іонізатора, який є абсолютно природним. дбає про наше здоров'я навіть тоді, коли ми спимо. При виготовленні світильників використовується кристал білої солі із соледарського рудника, поклади якого визнані одними з найчистіших і найконцентрованіших у всьому світі – вміст хлориду натрію не менше 98%. Ефективність соляних ламп підтверджена провідними лікарями різних спеціалізацій, у тому числі педіатрів.


Вам також може бути цікаво

Для чого потрібна соляна лампа ?
Для чого потрібна соляна лампа ?
Лампа соляна - це природний світильник з цільної брили солі , який прогрівається за допомогою електричної лампочки і випускає в навколишнє атмосферу негативно заряджені іони .
23.08.2016
Детальніше
Соляна лампа : протипоказання
Соляна лампа : протипоказання
Протипоказань для використання сольових світильників не виявлено , тому її можна використовувати для дітей і дорослих будь-якого віку .
23.08.2016
Детальніше
П'ять показань для покупки соляної лампи
П'ять показань для покупки соляної лампи
Чарівним чином змінити атмосферу в будинку, надати профілактично-лікувальний ефект для організму, зняти нервову напругу і забезпечити умиротворення допоможуть соляні лампи.
15.12.2016
Детальніше
Як вибрати соляні світильники для затишку та здоров'я
Як вибрати соляні світильники для затишку та здоров'я
Щоб соляна лампа надавала необхідне терапевтичну дію, її треба правильно вибрати.
26.01.2018
Детальніше
Розгорнути