Протипоказання сольової лампи

Дата публикации: 23.08.2016
Дата обновления: 04.04.2023
Содержание:
Використання сольових ламп останнім часом отримує все більш широке поширення. Лікарі свідчать, що даний тип виробів стане альтернативою відвідуванню соляної кімнати. Відомо, який цілющою силою володіє морське повітря, а сольова лампа дає аналогічний ефект. З того моменту, як вчені відкрили цілющі якості солі виникла ідея про її застосуванні для лікування захворювань різної етіології. Перші кроки, зроблені в цьому напрямку, - будівництво соляних шахт, а пізніше в клінічних установах створили соляні кімнати. Тепер з успіхом можна замінити похід в клініку і СПА-центр для таких процедур - сольовим світильником.

Сольові лампи – свіже повітря у вашому домі

Для тих, хто не бажає купувати дорогі іонізуючі прилади, пристрій з категорії домашня медтехніка – сольова лампа, кращий вихід. Даний диво-прилад допоможе замінити провітрювання приміщень, коли це неможливо в умовах загазованого мегаполісу. У природі негативно заряджені іони, такі ж, як утворюються при нагріванні світильника, є в морському і високогірному повітрі. Відомо, як легко дихається після грозового дощу на вулиці. Такий ефект дає сольовий світильник, при цьому не важливо за допомогою чого нагрівається світильник – лампочка або свічка.

Сольова лампа – ефективність чи шкода

Протипоказань для використання сольових світильників не виявлено, тому її можна використовувати для дітей і дорослих будь-якого віку. Вона стане ідеальним каганцем для дитячої кімнати – заспокоїть і зміцнить імунітет малюка. Для хворих і ослаблених людей лампа допоможе швидше відновитися.  

Доведено, що лампа допомагала людям, у яких:
- Трахеїт;
- Тонзиліт;
- Напад астми;
- Бронхіт;  
- Гайморит;
- Алергія.  
 
Прилад послужить профілактичним засобом проти неврозів, дерматиту, захворювань щитовидки. Поставте пристрій поряд з телевізійною, комп'ютерною або іншою технікою і воно нейтралізує шкідливий для здоров'я електромагнітне випромінювання. Світильник корисний також тим, що знищує цвіль, грибки, мікроби та іншу патогенну флору в приміщенні. Він усуває неприємні запахи, наприклад тютюновий дим, тому питання чи корисна сольова лампа – не актуальний. Тільки при індивідуальній непереносимості.
 

Як застосовувати сольову лампу, щоб отримати ефект

 
Радіус дії даного приладу – 3 метра, відповідно рекомендують встановлювати його в безпосередній близькості від робочого місця. Багато користувачів ставлять світильник біля ліжка, щоб швидше розслабитися і заснути. У просторих приміщеннях краще ставити декілька світильників або одне велике пристрій на 5 кг і більше. Для усунення впливів електромагнітних променів необхідно поміщати лампу в кімнату, де є електроприлади. Їх використовують в місцях великого скупчення пилу. Починати використання з декількох годин в день, поступово збільшуючи час.
 
Відгуки користувачів
 
Споживачі, які користуються сольовими лампами, залишають хвалебні відгуки, про що свідчить інформація, залишена ними на інтернет ресурсах. Вони відзначають, що сольова лампа - універсальний домашній лікар. На відміну від лікарських препаратів, протипоказань за віком і станом здоров'я немає. Застосування пристрою негативних явищ, в тому числі алергічних реакцій, не викликає. Як відзначають користувачі, завдяки сольовим лампам, будинок наповнюється частинками живої природи.
 


Коментарі до статті
Здрастуйте, підкажіть будь ласка, чи можна замість лампи розжарювання встановити свічку-таблетку, якщо так як це правильніше зробити? Просто моя лампа зламалася, а зараз потрібна як ніколи
Добрий день ! Влаштована соляна лампа досить просто: в спеціально просвердленій лунці кристала солі вмонтована лампа розжарювання, при нагріванні якої сіль розігрівається і відбувається іонізація повітря.
Свічку-таблетку не можна вставляти.
Вітаю. При онко не буде негативного впливу на людину?
Добрий день ! Протипоказань для використання сольових світильників не виявлено,
Здрастуйте, підкажіть будь ласка. Моя мати після інфаркту. Чи можна їй користуватися цією лампою?
Доброго дня! Завдання соляної лампи: іонізація, дезинфекція, зміцнення та укріплення імунітету. Рекомендуємо. Протипоказань не має.
Чоловіка поставили діагноз Астма бронхіальна. Чи можна при такому діагнозі користуватися соляною лампою?
Добридень! Так, можна використати!
я вмикаю соляну лампу на ніч як нічний світильник і сплю з нею. Чи може це вплинути на печінку?
Здрастуйте, Борисе. Сольова лампа практично не має протипоказань. Однак, Ви завжди можете проконсультуватися з лікарем, який підкаже Вам правильне лікування, пов'язане з хворобою печінки.
Скільки часу триває дія солі в лампі?
Доброго дня! Сольова лампа (сама сольова брила) може служити десятки років - варто лише час від часу змінювати лампочку.


Вам також може бути цікаво

Для чого потрібна соляна лампа ?
Для чого потрібна соляна лампа ?
Лампа соляна - це природний світильник з цільної брили солі , який прогрівається за допомогою електричної лампочки і випускає в навколишнє атмосферу негативно заряджені іони .
23.08.2016
Детальніше
П'ять показань для покупки соляної лампи
П'ять показань для покупки соляної лампи
Чарівним чином змінити атмосферу в будинку, надати профілактично-лікувальний ефект для організму, зняти нервову напругу і забезпечити умиротворення допоможуть соляні лампи.
15.12.2016
Детальніше
Як вибрати соляні світильники для затишку та здоров'я
Як вибрати соляні світильники для затишку та здоров'я
Щоб соляна лампа надавала необхідне терапевтичну дію, її треба правильно вибрати.
26.01.2018
Детальніше
Як вибрати соляну лампу ?
Як вибрати соляну лампу ?
Але важливо , щоб даний прилад з категорії домашня медтехніка , був обраний правильно . Для цього спочатку потрібно зрозуміти , як влаштована сольова лампа .
23.08.2016
Детальніше
Розгорнути