Коли необхідні ортопедичні устілки, вставки і вкладиші

Дата публикации: 30.09.2013
Дата обновления: 06.04.2023
Мережа магазинів « Ваше здоров'я» представляє вашій увазі великий вибір різних ортопедичних виробів для стопи. Тут ви зможете придбати такі товари , як устілки і напівустілки - для закритою , відкритою, і взуття на підборах , виконаних зі шкіри , гелю , адаптивного натурального покриття , а також діабетичні вироби . Крім цього є широкий асортимент підп'яточник , міжпальцевих перегородок , вставок від плоскостопості , клейких подушечок , вставок під плюсну , Т- образних пелотів , протекторів на кісточку , Вальгусний шин і пр. Вони можуть бути виготовлені зі шкіри , гелю , силікону і пластика .
 
Такого роду ортопедичні вироби призначені для профілактики , виправлення поздовжньої і поперечної плоскостопості , а також поліпшення амортизаційних властивостей .
 
На жаль , взуття , куплена в магазині, не завжди ідеально сидить по нозі , тому ортопедичні вкладиші є просто незамінним атрибутом . Їх можна використовувати як в закритій , так і відкритому взутті , в профілактичних цілях і при лікуванні симптомів захворювань. Ортопедичні устілки і вкладиші не просто подарують вам легку ходу , а й стануть запорукою здорових ніг , суглобів і хребта. Такі вироби будуть підтримувати поздовжньо- поперечний звід стопи , зменшать дискомфорт в області плюснефалангових суглобів. Також вони допоможуть уникнути стомлюваності при ходьбі на каблуках .
 
Особлива комфортність при ходьбі створюється за рахунок матеріалу , з якого виконані ортопедичні вироби для стопи. Так , наприклад, пластичність силікону і гелю дає можливість носити вкладиші , не купуючи взуття на розмір більше. При цьому матеріал не деформується. Збагачений вітамінами матеріал гелевих вставок пом'якшує і захищає шкіру. Якщо говорити про силікон , то, на думку споживачів і фахівців , він визнаний найкращим матеріалом для контакту з шкірою. Часто в нього додають спеціальні вітаміни і масла. Завдяки їм запобігається тертя і забезпечується високий рівень амортизації . Силікон легко лягає навколо пальців і кісткових виступів п'яти. Також він не викликає алергічних реакцій , зростання грибків і бактерій. Його можна застосовувати навіть при дерматиті , екземі і псоріазі .
 
Стандартний гель медичного сорту є ідеальним матеріалом для устілок , підп'яточник , а також вставок , на які виявляється значний тиск . З чистого силікону медичного сорти найчастіше виготовляють коректори , напальчникі , вставки , протектори і міжпальцевих перегородки.
 
Вкрай важливо , щоб матеріал для ортопедичних виробів був найвищого класу. Саме такі матеріали використовуються в продукції компаній Pedag ( Німеччина ) , Foot Care ( Україна ) і Otto Bock ( Німеччина ) .
 
Термін експлуатації даних товарів залежить від догляду за ними , використання , виду виробу , відповідності розміру і рівня активності людини.
 
Купити ортопедичні устілки і вкладиші в мережі магазинів « Ваше здоров'я» недорого можна не виходячи з дому. Для цього достатньо оформити замовлення і чекати доставки вибраного виробу .
 


Коментарі до статті
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Тест на плоскостопість
Тест на плоскостопість
Ортопедичні устілки - профілактика і лікування плоскостопості .
29.07.2010
Детальніше
Ортопедичні вироби для стопи
Ортопедичні вироби для стопи
Наші ортопедичні устілки і вкладиші перетворюють модельне взуття в зручне взуття !
20.02.2012
Детальніше
Як носити ортопедичні устілки?
Як носити ортопедичні устілки?
Людина проводить багато часу на ногах, стоячи або пересуваючись, при цьому стопи відчувають серйозні навантаження і втому, впоратися з якими допоможуть ортопедичні устілки.
27.09.2016
Детальніше
Показання для носіння ортопедичних устілок
Показання для носіння ортопедичних устілок
На думку лікарів-ортопедів носіння ортопедичних устілок показано 90% людей.
27.09.2016
Детальніше
Розгорнути