Плюси і мінуси зволожувача

Дата публикации: 26.04.2013
Дата обновления: 03.04.2023
Кращий спосіб боротьби з сухим повітрям і зниженням чутливості до інфекції - це інвестиція в зволожувач повітря. Не приймаючи до уваги дітей і моїх батьків, я не знаю, чому хтось на зразок мене міг би отримати вигоду з використання даного пристрою. Але після того, як протягом останніх декількох місяців я пару раз перехворіла застудою, я зрозуміла, що якраз час, щоб дізнатися, про що говорить ця "чудо штуковина". Ось що хорошого в увлажнителях повітря:
Приємний вологе повітря: завдяки добре гідратізірованному повітрю, який створює зволожувач, внутрішня частина носа і легенів буде досить зволоженою, щоб крихітні внутрішні волоски блокували пил і бактерії.
Допомога в процесі одужання. Будь то застуда, астма або алергія, зволожувач підтримує еластичність в легенях і смазиваемость носових проходах - необхідні фактори для прискорення процесу одужання. Для людей, які страждають алергією, є також зволожувачі, які спеціально призначені для очищення повітря.
Сухе повітря здається холодніше, ніж зволожене повітря, і домовласники відчувають себе тепліше, тим самим Ви економите на опаленні та електроенергії
Запобігає ураження електричним струмом. При гарній вологості кількість статичної електрики буде обмежено, що допоможе уникнути небезпечного електрики навколо комп'ютерів і електроніки.
Діти сплять і відчувають себе краще - дитині, як правило комфортніше і спокійніше спати у вологому середовищі, що забезпечує спокійну ніч в будинку для всіх.
Ось ще кілька причин, чому я люблю зволожувачі повітря:
Прощайте носові кровотечі: Це почалося у мене з ранніх років, але якщо ви помітили, носові кровотечі більшою мірою частішають , коли приходить зима. Зволожувач допоможе запобігти їх, так як він підтримує необхідну вологість носа.
Усуває хропіння. Якщо ваш партнер хропе (вітаємо, Вам пощастило!), Волога з зволожувача утримує горло від висихання, тому знижує інтенсивності звуку.
Прекрасна шкіра. Пом'якшіть суху, пересохлу шкіру, перед сном помістивши зволожувач поруч з ліжком. Вранці Ви помітите не тільки те, що Ваше обличчя виглядає більш м'яким і гладким, але також Ваші руки не будуть сухими. Зволожувач повітря також позбавляє від потрісканих губ. Доброго ранку, красуня!
Зволожувачі повітря можуть принести відчутну користь Вашому здоров'ю при правильному використанні. Збільшення рівня вологості в Вашому домі може допомогти з різними захворюваннями такими, як астма, алергія та інші респіраторні проблеми. Парові зволожувачі можуть допомогти дітям з крупом шляхом зменшення шуму дихання (іноді званий «свистяче дихання») і кашлем, який зазвичай супроводжує шум дихання. Зволожувачі може прибрати слизу в легенях, що полегшує процес відхаркування. Зволожене повітря може також сприяти зменшенню кашлю, пов'язаного з респіраторно-синцитіальних вірусними інфекціями.
Сухе повітря може викликати наступні негативні наслідки для Вашого здоров'я і вдома:
Ви можете відчувати себе втомленим і апатичним, тому що споживання кисню утрудняється в сухих умовах і може призвести до зниженого рівня кисню у вашій крові.
Може виникнути кровотеча з носа, синусит, бронхіт та інші захворювання дихальних шляхів.
Кількість пилу в повітрі може волати алергію на пил.
Суху шкіру.
Сверблячка в очах
Почастішання простудних захворювань. Зволожена трахея миє і розчиняє мікробів.
Також страждають домашні тварини. Тварини страждають від тих же проблем зі здоров'ям, що і люди, і можуть страждати від тих же симптомів. Птахи, по суті, є найбільш сприйнятливими.
Меблі можуть сохнути або зношуватися. Низька вологість може привести до того, що шпалери почнуть відходити; дерев'яні підлоги можуть висихати, з'являються окремі тріщини, і дерев'яні меблі може пускати тріщини і розколюватися. Музичні інструменти можуть виходити з ладу.
Статична електрика збільшується, якщо рівень вологості становить менше 40 відсотків.
Температура Вашого тіла може бути нижче, ніж кімнатна температура.
Причини купити зволожувач повітря, якщо є в будинку дитина
Один з найбільш важливих речей, які ви можете придбати для свого власного зростаючого дитини - це зволожувач повітря. Діти повинні отримувати задоволення від прохолодних, комфортних умов, щоб мати можливість рости сильними і здоровими. Хоча в цілому є два види зволожувачів, але безпека - це річ, яку Ви повинні розглянути в першу чергу. У мережі магазинів «Ваше здоров'я» є безліч різних моделей зволожувачів, отже, Ви не повинні бути обмежені у виборі зволожувача для дитини!
Перш за все, Ви повинні подумати про те, що діти, особливо до року, не в змозі висловити те, що їх турбує. Тому, коли повітря, що вдихається дитиною неприродно сухий, він стає неспокійним і важко дихає. Вам не варто чекати, поки дитина заплаче або, можливо, знайде який-небудь вид респіраторного захворювання в результаті сухого дихання. Зволожувач вирішить цю проблему!
 
Зволожувач виділяє прохолодні випаровування повітря в те місце, де знаходиться Ваша дитина, а також помістіть його так, щоб переконатися, що він або вона буде постійно дихати свіжим повітрям для комфортного і спокійного сну і відпочинку. Очевидно, що якщо Ви купуєте зволожувач в спальню дитини, Ви повинні переконатися, що він, природно, не з тих, який викидає мінеральний наповнювач. Це не тільки потурбує дихання дитини, а й утворює тонкий шар білого порошку на всіх речах дитини, а також на меблів у будинку. Крім того, якщо Ви живете в жаркому кліматі, зволожувач буде підтримувати оптимальну температуру, а також запобігати спертость повітря завдяки надмірного зволоження. Будьте впевнені, що зволожувач не включає нічого того, що може призвести до алергії.
 
Якщо у Вашої дитини застуда або кашель, як правило, рекомендується встановити зволожувач повітря в його або її спальні. Тим не менше, Ви повинні переконатися, що виберіть модель, яка вимикається відразу ж після того, як вона досягла певного рівня вологості або, можливо, якщо посудина для рідини в зволожувачі порожній. Це гарантує більшу безпеку для дитини.
 


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Рейтинг воздухоочистителей
Рейтинг воздухоочистителей
Головними параметрами при виборі воздухоочистителя є: його продуктивність , наявність фільтрів , рівень шуму , спосіб управління , розмір , дизайн , вартість та ін Виходячи з цих характеристик , а також оптимального співвідношення ціни та якості можна скласти рейтинг воздухоочистителей .
28.03.2014
Детальніше
Зволожувачі - очисники Venta , в чому їх переваги?
Зволожувачі - очисники Venta , в чому їх переваги?
Німецька компанія Venta є № 1 в Європі і займає лідируючі позиції у світі з виробництва зволожувачів - очищувачів повітря.
19.05.2015
Детальніше
Як вибрати очищувач повітря ?
Як вибрати очищувач повітря ?
Всім відомо , що якість вдихуваного повітря надає безумовне вплив на самопочуття , працездатність , а головне на здоров'я людини. На сьогодні з усіх приладів , здатних поліпшити параметри повітря в житлових приміщеннях є очищувачі повітря з зволожувачами - мийки повітря , а також кліматичні комплекси .
24.03.2014
Детальніше
Як користуватися зволожувачем повітря?
Як користуватися зволожувачем повітря?
Зволожувач повітря став невід'ємною частиною нашого життя. З його допомогою легко поліпшити атмосферу в домі, запобігти багато захворювань у дітей і дорослих, продовжити час служби дерев'яних меблів і предметів інтер'єру з натуральних матеріалів. Прилад може принести максимум користі для здоров'я і житла людини, якщо дотримуватися рекомендації щодо його використання і знати про правила безпеки.
12.05.2017
Детальніше
Розгорнути