Зволожувачі - очисники Venta , в чому їх переваги?

Дата публикации: 19.05.2015
Дата обновления: 05.04.2023
Німецька компанія Venta є № 1 в Європі і займає лідируючі позиції у світі з виробництва зволожувачів - очищувачів повітря. Такі прилади є високоякісними, простими в експлуатації, обслуговуванні, а також екологічними. Вони дозволять створити здоровий мікроклімат у вашому будинку і значно поліпшити якість життя. Хоча на вітчизняному ринку представлена достатня кількість моделей зволожувачів від різних виробників, але Вента, безумовно, володіє масою незаперечних переваг. Поговоримо про них докладніше.
Особливості очисника зволожувача Venta
• Прилади запатентовані і в них використовується унікальна технологія холодного випаровування без використання змінних фільтрів, а функції фільтра виконує звичайна вода;
• Прилади виконують відразу 2 функції. Вони зволожує сухе повітря, а також промивають і очищають його одночасно. Даний принцип « Зволоження плюс очистка », зрозуміло, значно ефективніше, ніж тільки очищення повітря, оскільки за рахунок того, що відбувається зволоження, велика частина зважених часток осідає на підлогу, а ті, що не осіли « вимиваються » з повітря;
• Зволоження повітря здійснюється завдяки принципу холодного випаровування, яке в залежності від температури приміщення постійно створює оптимальну вологість;
• В системі Venta вся грязь осідає у воді, а це забезпечує відсутність затхлих запахів;
• Прилад дезінфікує повітря, якщо додати у воду гігієнічну добавку Venta-Абсорбер;
• Venta може служити як інгалятора або ароматизатора, залежно від типу додаються в воду ароматичних добавок. Пропонується три типи ароматичних добавок для води: лікувальна (протизастудний трав'яний концентрат), тонізуюча (апельсиновий аромат - весняна свіжість), заспокійлива (заспокійливий аромат, з екстрактом троянди);
• Простота обслуговування: немає необхідності в покупці і заміні фільтрів, картриджів, а досить міняти воду раз на 10-14 днів (при застосуванні гігієнічної добавки), а корпус легко розбирається, можна мити в посудомийній машині все, крім моторного блоку;
• Все управління здійснюється всього двома кнопками.
Чим гарний метод холодного випаровування?
1. Рівень вологості завжди встановлюється до найбільш оптимального (з медичної точки зору) – 45-55%. Випаровування і зволоження відбувається природним шляхом, тобто в повітря не надійде більше води, ніж він зможе прийняти при даній температурі.
2. Прилади, що працюють за принципом холодного випаровування, не потрібні вимірювальні прилади, тому що рівень вологості встановлюється автоматично.
3. Повністю виключається утворення конденсату на навколишніх предметах, оскільки повітря не може увібрати в себе води більше необхідного рівня.
4. Не відбувається утворення накипу, оскільки немає нагрівальних елементів.  
5. Не утворюється « білий наліт » на меблях і предметах інтер'єру, так як виключений вихід кальцію, оскільки в повітря при природному випаровуванні надходять тільки молекули води, а домішки залишаються в приладі.
6. Не потрібні витратні матеріали, такі як змінні фільтри і картриджі, оскільки в мийках використовується тільки вода.
Гранично прості:
Відмінності між моделями Venta
Основна різниця між моделями зволожувачів-очищувачів Venta, полягає в тому, на якій метраж приміщення вони розраховані. Так, наприклад,   Venta LW15 розрахована на площу побутового приміщення приблизно 15 м ², що видно з назви моделі. При цьому вона здатна зволожити кімнату площею до 20 м ², а очистити повітря на площі до 10 м ² (При висоті стелі 3 метри). Обсяг води, що заливається - 5 л, а споживана потужність близько 3-4 Вт  
Якщо говорити про найбільшу мийці - Venta LW44 Plus, здатної зволожити площа кімнати до 68 м ², а очистити площу до 40 м ². Такий прилад має об'єм води, що заливається 10 л. і споживана потужність близько 8 Вт.  
Крім вище описаних технічних параметрів мийки повітря різняться між собою рівнем шуму, кількістю режимів, наявністю LED підсвічування, індикатора рівня води, автоотключением при недостатньому рівні води, розмірами і вагою конструкції.
Німецька якість
На відміну від багатьох інших європейських виробників зволожувачів-очищувачів повітря, які перенесли своє виробництво в різні країни Південно-Східної Азії, Venta Luftwaescher GmbH вже понад 30 років продовжує розробляти і випускати свою продукцію тільки на території в Німеччині (виробництво, складання). Всі моделі зволожувачів-очищувачів Venta мають термін гарантії 10 років, що є підтвердженням того, що виробник упевнений в бездоганній якості своєї продукції.
 


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Плюси і мінуси зволожувача
Рейтинг воздухоочистителей
Рейтинг воздухоочистителей
Головними параметрами при виборі воздухоочистителя є: його продуктивність , наявність фільтрів , рівень шуму , спосіб управління , розмір , дизайн , вартість та ін Виходячи з цих характеристик , а також оптимального співвідношення ціни та якості можна скласти рейтинг воздухоочистителей .
28.03.2014
Детальніше
Як вибрати очищувач повітря ?
Як вибрати очищувач повітря ?
Всім відомо , що якість вдихуваного повітря надає безумовне вплив на самопочуття , працездатність , а головне на здоров'я людини. На сьогодні з усіх приладів , здатних поліпшити параметри повітря в житлових приміщеннях є очищувачі повітря з зволожувачами - мийки повітря , а також кліматичні комплекси .
24.03.2014
Детальніше
Як користуватися зволожувачем повітря?
Як користуватися зволожувачем повітря?
Зволожувач повітря став невід'ємною частиною нашого життя. З його допомогою легко поліпшити атмосферу в домі, запобігти багато захворювань у дітей і дорослих, продовжити час служби дерев'яних меблів і предметів інтер'єру з натуральних матеріалів. Прилад може принести максимум користі для здоров'я і житла людини, якщо дотримуватися рекомендації щодо його використання і знати про правила безпеки.
12.05.2017
Детальніше
Розгорнути