Як користуватися апаратом Дарсонваль " Корона "

Дата публикации: 21.03.2013
Дата обновления: 01.04.2023

Після того, як ми ознайомилися, що таке апарат Дарсонваль , тепер істотно розібратися, як ним користуватися.

Поділяють загальну і місцеву дарсонвалізацію.
При загальній дарсонвалізації хворого поміщають в «клітку д'Арсонваля» - спеціальний пристрій коливальної лінії. Загальну Дарсонвалізацію використовують  під час гіпертонії 1-й і 2-го ступенів, при поганому сні, неврастенії, хворобах обміну речовин. Під час загальної дарсонвалізації сповільнюється згортання крові, нормалізується тонус судин мозку, знижується артеріальний тиск, усуваються головні болі, покращує сон, знижується стомлюваність, підвищує працездатність, поліпшується кровообіг капілярів і робота ЦНС, вен, артерій. Протипоказання: лихоманка, кровотеча, індивідуальна непереносимість, серцево-судинна недостатність.
 
Місцеву дарсонвалізацію використовують при міалгії, невралгії, головних болях, неврит слухового нерва, вагінізмі, шкірній сверблячці, при початкових стадіях облітеруючих захворювань судин, геморої, варикозному розширенні вен, неболоьшіх виразках і ранах, обмороженнях 1-й і 2-й ступенів. Особливо часто дарсонваль використовується як засіб позбавлення від вугрової висипки, косметики, омолодження шкіри обличчя. Після закінчення години після проведеної процедури проявляється гіперемія, лейкоцитарна інфільтрація зі стриманим набряком шкіри, яка сходить через добу.
 
Залежно від місця застосування дарсонваль, пацієнта укладають на кушетці або саджають на стілець. Оголений ділянку тіла потрібно присипати тальком (не включаючи волосисту частину голови) і протягом всієї процедури пересувають по ньому електрод. Ректальний, піхвовий, носової і вушні електроди під час процедури закріплюють в одному положенні.
 
Якщо Ви зважилися дарсонваль купити , Ваш вибір може сміливо падати на дарсонваль марки « Корона », який Ви можете придбати в мережі магазинів« Ваше здоров'я », де також представлено широкий вибір насадок до нього. Дарсонваль корона складається з трансформатора, генератора, і електродів. Ціна коливається від 359 грн - до 1900, залежно від кількості насадок і області застосування. Ця вартість невелика для такого широкого спектру дії, а, якщо зробити приблизний підрахунок - вартість приладу дорівнює 150 відвідинам салону. Дарсонваль «Корона» заслужив позитивну репутацію в сфері застосування медицини та косметології (чищення, масаж обличчя, підсушування прищів ...), а також дозволяє його застосування, як в домашніх, так і в клінічних умовах. Висока ефективність приладу підкріплена реальними результатами. Пацієнт відчуває поліпшення вже через 2 - 3 процедури, тривалість яких не перевищує 7 хвилин. Дарсонваль «Корона» поєднує в собі не тільки високу зручність використання, але і виняткове лікувальної засіб.
 
Але, якщо у Вас все-таки виникнуть запитання про дарсонваль, на які Ви не знайшли відповіді на нашому сайті, консультанти мережі магазинів «Ваше здоров'я» з радістю допоможуть Вам розібратися в цьому унікальному апараті.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Лікування дарсонвалем: оптимізуйте роботу організму за допомогою сучасного апарату
Лікування дарсонвалем: оптимізуйте роботу організму за допомогою сучасного апарату
Дарсонваль - це прилад, названий на честь свого винахідника - французького лікаря-фізіолога Жака Арсенія д'Арсонваля, який використовувався для фізіотерапевтичних процедур, а останнім часом став популярним при лікуванні косметологічних порушень.
30.08.2017
Детальніше
Що таке дарсонваль ?
Що таке дарсонваль ?
Дарсонваль можна використовувати в сферах косметології , дерматології, урології , хірургії , невропатології , гінекології , лікуванні внутрішніх органів і т.д.
14.03.2013
Детальніше
Розгорнути