Що таке дарсонваль ?

Дата публикации: 14.03.2013
Дата обновления: 07.04.2023

 Прилад дарсонваль винайшов французький фізіолог Жак Арсеній д` Арсонваль і вперше запропонував використовувати його в лікувальній практиці в 1891 м. 

Дарсонваль - це прилад, який впливає імпульсними бистрозатухающімітокамі (500.000 циклів в секунду) на тканини людини, тим самим скорочує спазм судин при цьому і розширення їх просвіту відбувається не тільки в ділянках шкірних покривів, піддаються впливу, але й у внутрішніх органах, пов'язаних з даними ділянками. Імпульси впливають на тканині струмами високої частоти, високої напруги, але малої сили. На даній частоті коливань немає шкоди або подразнення на моторні або сенсорні нерви. Пристрій виробляє слабке тепло, інфрачервоне випромінювання, низькочастотний ультразвук і озон. Тканини, піддані лікуванню, забезпечуються дренуванням, стимулюється обмін речовин в організмі, поліпшується поглинання поживних речовин тканинами, поліпшується кровообіг, знижується поріг чутливості больових рецепторів до зовнішніх роздратувань, що гарантує знеболюючий ефект.
 
 Саме тому "Дарсонваль Корона" можна використовувати в сферах косметології, дерматології (для поліпшення структури шкіри, запобігання зморшок), урології, хірургії, невропатології, гінекології, лікуванні внутрішніх органів; дарсонваль допомагає при облисінні (за рахунок спаду функціональності сальних і потових залоз, стимуляції клітин волосяної цибулини). і т.д. Важливо також знати і про протипоказання використання дарсонваль. Шкідливо використовувати дарсонваль вагітним; людям, які мають злоякісні утворення, кардіостимулятор, погану згортання крові і розширені капіляри.
Але для того, щоб дізнатися, чи можна Вам використовувати цей апарат, краще порадитися з лікарем.
 
У більшості випадків до складу комплекту дарсонваль входять такі насадки:
- «гребінець», або «головний насадка», яку використовують для лікування волосся;
- грибоподібна насадка, яку використовують для дій з невеликими ділянками тіла;
- насадка для ясен, яку використовують у боротьбі із захворюваннями ротової порожнини;
- насадка у вигляді палички, яка благополучно припікає прищі;
- насадка для носа, яку використовують для позбавлення від нежиті;
- т-подібна насадка, яку використовують для лікування остеохондрозу, целюліту, варикозу і т.д.
 
При бажанні деякі насадки можна докупити окремо.
 
Дарсонваль, як медичний апарат, зобов'язаний володіти наступними характеристиками:
- Імпульсна напруга - від 2 до 15 кВ. При напрузі від 2 до 7 кВ можна робити операції для запобігання зморшок в області повік і під очима. При напрузі від 7 до 12 кВ - можна робити операції на волосяній частині обличчя і голови; при напрузі від 12 до 15кВ - лікувати вугровий висип, варикозне розширення вен, остеохондроз.
- Сила імпульсного струму в Дарсонваль повинна бути приблизно 0,02 мА; а частота - 110 (+ - 25) кГц.
 
Дорогі покупці, набуваючи дарсонваль , не соромтеся цікавитися у продавців сертифікатами відповідності, а також реєстраційними документами. Вищезазначені документи підтверджують, що дарсонваль пройшов випробування в медичних установах, має відношення до медичної техніки і підтвердив на практиці свою лікувальну дію.
 
Сподіваюся, що наша стаття допомогла Вам зрозуміти, що таке дарсонваль, а також оцінити його унікальність і користь. Але все-таки, якщо у Вас виникнуть питання - сміливо звертайтеся до консультантів мережі магазинів «Ваше здоров'я», де Вам дадуть кваліфіковану допомогу з даного питання.


Коментарі до статті
Порадьте, де можна купити апарат д'Арсонваль корона
Добридень! Придбати апарат можна на нашому сайті або в одному з магазинів мережі. Переглянути товари в наявності можна за цим посиланням /cat_175.htm


Вам також може бути цікаво

Лікування дарсонвалем: оптимізуйте роботу організму за допомогою сучасного апарату
Лікування дарсонвалем: оптимізуйте роботу організму за допомогою сучасного апарату
Дарсонваль - це прилад, названий на честь свого винахідника - французького лікаря-фізіолога Жака Арсенія д'Арсонваля, який використовувався для фізіотерапевтичних процедур, а останнім часом став популярним при лікуванні косметологічних порушень.
30.08.2017
Детальніше
Як користуватися апаратом Дарсонваль ' Корона '
Як користуватися апаратом Дарсонваль " Корона "
Висока ефективність приладу підкріплена реальними результатами .
21.03.2013
Детальніше
Розгорнути