Коляски для будинку і вулиці

Дата публикации: 13.03.2013
Дата обновления: 31.03.2023

Неможливість ходити не повинна зупиняти Вас від будь-якої діяльності. Незамінним атрибутом і помічником для людей з обмеженими  можливостями є інвалідний візок . Єдине, що Вам потрібно зробити для максимального ефекту - це правильно вибрати коляску. Сучасний ринок пропонує надзвичайно широкий вибір такого медичного обладнання різної модифікації, цін і модернізованих матеріалів, підібраних спеціально для кожного конкретного випадку. Головними критеріями інвалідної коляски є комфорт і зручність у використанні. Перш за все, потрібно визначити мету використання інвалідного візка: чи буде вона використовуватися на вулиці або в приміщенні, на якій поверхні і т.д. Також важливо врахувати індивідуальні особливості пацієнта для того, щоб попередити нанесення шкоди здоров'ю людини, а саме: висота спинки, ширина і глибина сидіння, висота передпліч, довжина ніг, висота сидіння. Необхідно знати, що коляски відрізняються по ряду характеристик, наприклад, знімні підлокітники, наявність підніжок, проти перекидаючий системи, похила спинка і підголовник, ширина коліс, тип коліс і багато іншого від чого може заздрість комфорт пацієнта або інваліда. Люди, які потребують допомоги вибору коляски , можуть сміливо звертатися до консультантів мережі магазинів «Ваше здоров'я», де їм дадуть професійну пораду з даного питання.

Найбільш оптимальними по співвідношенню ціни і якості вважаються коляски категорії «для будинку і вулиці », їх ще називають універсальними. У мережі магазинів «Ваше здоров'я» представлений широкий вибір колясок даної категорії, які мають всі необхідні ліцензії від постачальників і заводів виробників: санітарно-епідеміологічні висновки та сертифікати, вони виробляються за сучасним нормативним стандартам. На всі інвалідні крісла надається гарантія в залежності від виробника. Імпортний виробник займає більш виграшну позицію в порівнянні з вітчизняним, так як такі коляски більш практичні через більш якісних матеріалів. І хоч ціни не набагато дорожче, але і коляска прослужать довше. Тому в нашому магазині Ви можете побачити коляски таких провідних компаній, як OSD (Італія), Otto Bock (Німеччина), Invacare, Мeyra.
І пам'ятайте: вибір правильної інвалідної коляски - це вірний спосіб поліпшити якість життя Вам і Вашим близьким, в чому наша компанія завжди рада Вам допомогти.
 


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Як вибрати інвалідну коляску ?
Як вибрати інвалідну коляску ?
Правильно вибрані інвалідні коляски дозволяють полегшити пересування
30.08.2012
Детальніше
Чи можна отримати інвалідний візок безкоштовно?
Чи можна отримати інвалідний візок безкоштовно?
Звернувшись на лінію інформаційної підтримки клієнтів , Ви отримаєте детальну консультацію фахівців компанії. Індивідуальний підбір засоби реабілітації здійснюється абсолютно безкоштовно .
Телефонуйте: (044 ) 221-68-20 , 361-77-28 .
23.06.2015
Детальніше
Тільки вперед: вибираємо інвалідну коляску правильно
Тільки вперед: вибираємо інвалідну коляску правильно
Інвалідні коляски - це засіб пересування, призначене для пацієнтів з обмеженими фізичними можливостями, які не можуть самостійно ходити, але продовжують вести активний спосіб життя.
04.01.2018
Детальніше
Розгорнути