Чи можна отримати інвалідний візок безкоштовно?

Дата публикации: 23.06.2015
Дата обновления: 04.04.2023
Invacare – найбільша світова корпорація з виробництва технічних засобів реабілітації. На сьогоднішній день інноваційні розробки, високі стандарти якості і безпеки забезпечують продукції ТМ Invacare лідируючі позиції на більшості ринків світу.  
 
Чому користувачі вибирають Invacare?
 
1. Вони довіряють якості виробу, так як це доведено мільйонами користувачів по всьому світу.
2. В основі всіх розробок корпорації стоїть головний принцип: « Комфорт і ефективне позиціонування користувача в колясці ».
3. Крім базових комплектацій, кожен виріб може додатково комплектуватися індивідуальними аксесуарами відповідно до індивідуальних потреб користувача. Наприклад, одна і та ж коляска може мати до 600 різноманітних комплектацій.  
4. Абсолютно відрізняється підхід в роботі з клієнтами: завдання всієї команди полягає не в тому, щоб переконувати покупця як і комфорті виходячи зі стандартного або вузького асортименту продукції, а підібрати виріб індивідуально і максимально задовольнити потреби користувача.  
 
На сьогоднішній день в Україні працює офіційне представництво корпорації Invacare. Молода й енергійна команда фахівців проходить регулярне навчання на всіх тренувальних базах світу і успішно реалізує отримані знання та досвід в Україні.  
Звернувшись на лінію інформаційної підтримки клієнтів, Ви отримаєте детальну консультацію фахівців компанії. Індивідуальний підбір засоби реабілітації здійснюється абсолютно безкоштовно.  
Телефонуйте: (044) 221-68-20, 361-77-28.
До того ж, такі моделі колясок, як Action 1 NG, Action 3 NG, SpinX, Ви можете отримати абсолютно безкоштовно, звернувшись до місцевого органу праці та захисту населення.  
Перелік необхідних документів можна уточнити, зателефонувавши на лінію інформаційної підтримки клієнтів.  
Не пропустіть шанс зробити життя комфортнішим і яскравіше вже цього року!


Коментарі до статті
Доброго дня! Маю триколісний електричний візок. Але є проблема. Вийшов з ладу контроллер. Чи можна замовити новий через ваше представництво? Дякую.
Добридень! На жаль, такої можливості немає
Добрий день. Можна отримати безкоштовно візок. Які потрібні документи?
Доброго дня, Лідію! Зверніться за тел .044-221-68-20
Моїй мамі 89, років, не має можливості пересуватись самостійно.Ветеран Великої Вітчизняної війни.,,переселенці з міста Волноваха, Донецької області.Втратили дім, майно Чи маємо право на безкоштовну коляску
зкоштов .
З цим питанням можете звернутися до наших партнерів за тел.044-221-68-20. Дякую за звернення.
Будь ласка, напишіть будь ласка перелік документів, які потрібно подати для безкоштовного отримання інвалідного візка. Дякую.
Добридень! Список документів та більш детальна інформація про отримання коляски перебувають у цій статті /articles/view/310/
Чи можна у Вас отримати інвалідний візок та крісло-туалет безкоштовно маючи оформлені в УСЗН документи на отримання? Дякую.
Привіт Євгеній Валерійович. З цим питанням можете звернутися до наших партнерів за тел.


Вам також може бути цікаво

Як вибрати інвалідну коляску ?
Як вибрати інвалідну коляску ?
Правильно вибрані інвалідні коляски дозволяють полегшити пересування
30.08.2012
Детальніше
Коляски для будинку і вулиці
Коляски для будинку і вулиці
Неможливість ходити не повинна зупиняти Вас від будь-якої діяльності .
13.03.2013
Детальніше
Тільки вперед: вибираємо інвалідну коляску правильно
Тільки вперед: вибираємо інвалідну коляску правильно
Інвалідні коляски - це засіб пересування, призначене для пацієнтів з обмеженими фізичними можливостями, які не можуть самостійно ходити, але продовжують вести активний спосіб життя.
04.01.2018
Детальніше
Розгорнути