Що входить в набір з глюкометром

Дата публикации: 08.11.2018
Дата обновления: 05.04.2023

Глюкометр - електронний прилад, за допомогою якого можна самостійно визначити рівень глюкози в крові. Такий самоаналіз необхідно постійно проводити людям, що страждають на цукровий діабет, а також тим, хто дотримується строгої дієти. За допомогою глюкометра легко визначити які вуглеводи потрапляють в організм разом з їжею - корисні чи ті, які осідають у вигляді зайвої ваги.

Загальний опис того, що входить в комплект з глюкометром:

  • Сам електронний прилад. Як правило, має малу вагу і малогабаритні параметри. Виготовляється з ударостійкого, легкого пластика.
  • Батарейки. Практично всі кишенькові моделі глюкометрів працюють від стандартних елементів живлення, яких вистачає надовго.
  • Ручка-проколювач. Безпечний пристрій для безболісного проколювання епідермісу. Має зручну конструкцію для самостійної процедури.
  • Ланцети. Одноразові голки для проколу шкіри, які вставляються в ручку-проколювач. Ці деталі додаються до загального списку того, що входить в набір глюкометра в кількості не менше 10 штук.
  • Тест-смужки SensoLite Nova, 25 шт.Фірмові тест-смужки. Мають стандартні параметри, але кожен виробник глюкометрів випускає свої комплектуючі тестуючі смужки. При покупці приладу, в наборі завжди є не менше 10 тест-смужок.
  • Футляр-барабан для зберігання ланцетів. Забезпечує стерильність.
  • Чохол для глюкометра. Захищає електронний прилад від пильного повітря, випадкових ударів і подряпин. У сумочку, що входить в набір з глюкометром, поміщаються всі комплектуючі.
  • Інструкція з рекомендаціями щодо використання глюкометра. Більшість виробників докладають безстрокову гарантію до своїх глюкометрів - в разі поломки фірма гарантує термінову заміну приладу без додаткової оплати.

 

На що звернути увагу при виборі глюкометра

  • Тестуючі смужки для глюкометра повинні бути за доступною ціною, у вільному продажу в аптеці або в інтернет магазинах.
  • Забір крові повинен здійснюватися сучасними пристосуваннями - ланцетом або стилусом.
  • Інвазивне втручання повинно бути мінімальним і безболісним.
  • Глюкометр не повинен стикатися з кров'ю.
  • Зручно, коли глюкометр має функцію пам'яті зі збереженням останніх результатів аналізу. Для людей похилого віку або в разі поганого зору, варто вибирати глюкометр з великим екраном, чітким шрифтом і підсвічуванням дисплея.
  • Прилад повинен мати сертифікат якості.
 


Коментарі до статті
Вітаю! У Вас є у продажу проспіровані серветки для того, щоб обробити палець перед взяттям аналізу глюкометром? Як вони звуться?
Доброго дня! /ua/item_n16819.htm


Вам також може бути цікаво

Що таке діабет: типи та розвиток захворювання
Що таке діабет: типи та розвиток захворювання
Діабет належить до хронічних захворювань, які за останні роки стали все більше поширюватися і представляти велику загрозу життю людей.
12.11.2019
Детальніше
Глюкометри : короткий опис
Глюкометри : короткий опис
Глюкометр - це медичний прилад для експрес-аналізу вмісту цукру в крові людини . Глюкометр дозволяє швидко і точно зробити аналіз поза лабораторних умов .
13.11.2011
Детальніше
Цукровий діабет: рекомендації, профілактика, лікування
Цукровий діабет: рекомендації, профілактика, лікування
Цукровий діабет - одне з найпоширеніших і небезпечних хронічних захворювань, яке «молодшає» з кожним роком. Щоб своєчасно почати боротьбу з хворобою і мінімізувати ризики її ускладнень і наслідків, варто знати все про профілактику, коректному лікуванні і рекомендаціях лікарів щодо діабету.
12.11.2019
Детальніше
Розгорнути