Інструкція з експлуатації компресійного трикотажу

Дата публикации: 02.03.2012
Дата обновления: 03.04.2023
Одягайте компресійний трикотаж вранці, до того як з'явиться можливість утворення набряків на гомілках. Якщо Ви знімаєте виріб протягом дня, то надягати його слід після 10 - 15-хвилинного відпочинку ніг. Для полегшення надягання ноги можна припудрити тальком або дитячою присипкою.
 
Зверніть увагу!
Пам'ятайте, що гострі нігті, мозолі, задирки на руках і ногах можуть пошкодити виріб.
Прикраси на руках можуть пошкодити виріб.
Рекомендується надягати компресійний трикотаж в гумових рукавичках.
Для надягання виробів з відкритим носком використовуйте спеціальний шовковий шкарпетка, який додається до виробу.
Для того, щоб виріб правильно " сиділо " на нозі, необхідно спочатку натягнути шкарпетку і зафіксувати п'яту, а потім вже натягувати все ізедліе.
ЯК ПРАВИЛЬНО надягати компресійний трикотаж:
Одягніть на ступню шкарпетка (в моделях з відкритим носком).
Виверніть виріб навиворіт. Обережно натягніть виріб на ступню і переконайтеся, що п'ята вироби правильно розташована на нозі.
Натягуйте виріб розгладжують рухами через щиколотку до коліна, розтягуючи кожну ділянку. Не слід тягнути виріб із зусиллям. Остаточно розгладьте дрібні зморшки по всій довжині вироби.
Якщо Ви одягаєте колготи, натягуйте їх далі на стегна. Витягніть (якщо використовується в моделях з відкритим носком) шовковий носочек.
ЯК ПРАВИЛЬНО ЗНІМАТИ компресійний трикотаж:
Перш ніж знімати виріб, видаліть з рук всі прикраси. Знімати трикотаж також зручно в гумових рукавичках. Візьміть виріб за верхній край і стягуйте його вниз по напрямку до стопи. Потім акуратно зніміть п'яту і далі все виріб.
Правила догляду за компресійним трикотажем:
Компресійний трикотаж потрібно щодня прати тільки вручну. Температура води не повинна перевищувати 30oС. В якості миючих засобів слід вибирати рідкі слабощелочние шампуні.
Після прання виріб потрібно добре прополоскати в теплій воді, загорнути в рушник, злегка віджати і просушити в прохолодному місці на сухому рушнику.
Силіконові смужки гумки-фіксатора (якщо вони передбачені в виробі) потрібно берегти від попадання води. Вони будуть добре прилипати до шкіри, якщо їх протирати бавовняною тканиною, змоченою звичайним спиртом.
 
Зверніть увагу!  
Компресійний трикотаж НЕ можна кип'ятити, вибілювати, вичавлювати, гладити і сушити на батареях, біля опалювальних пристроїв і під прямими променями сонця.
Неприпустимо використання хімічних розчинників, які ушкоджують виріб.
Прання та вижимання виробів в автоматичних пральних машинах будь-якого типу заборонено.
Не слід тягнути і обрізати технологічні кінці ниток всередині вироби.
 
 


Коментарі до статті
Що зробити сильно стискає ногу гумка компресійного гольфу
Добрий день ! Якщо правильно підібрали розмір по замірам , не повинно бути дискомфорту.
Чи можна ходити в гольфа цілий день чискільки в них потрібно бути
Доброго дня. Потрібно орієнтуватись на те, якої стадії у Вас захворювання. Краще звичайно, якщо Ви будете вдягати їх на цілий день, а на ніч - знімати. Дякуємо за Ваше звернення.
Вітаю! Ольга, спробуйте ганьбити кілька днів, щоб гумка потяглася відповідно до анатомії тіла. Якщо гумка, Вам буде й далі тиснути, краще вибрати іншу модель.
Здрастуйте, купили гольфи 2-ї компресії. Сильно тисне гумка, що можна зробити?
Який розмір колготок вибрати, якщо низ ноги відповідає 4 номеру, а верх 3 номеру?
Доброго дня, Алексе! Краще шукати того виробника, за розмірною сіткою якого всі виміри відповідають одному певному розміру, у такому разі дія медичного трикотажу з градуйованою компресією буде оптимальною. Якщо немає такої можливості, то з практичної точки зору частіше беруть на розмір більше, але при цьому дія компресійного трикотажу буде меншою. Пам'ятайте, що відповідно до законодавства України про захист прав споживачів панчішно-шкарпеткові вироби належної якості не підлягають обміну чи поверненню.
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Чи можна зашивати компресійні панчохи?
Чи можна зашивати компресійні панчохи?
Завдання компресійного трикотажу забезпечувати профілактичний і лікувальний ефект. Щоб зберегти його протягом усього часу шкарпетки, потрібно забезпечити виробам правильний догляд. Незважаючи на свою щільність, вони досить часто рвуться і що ж робити з діркою на компресійних панчохах? Якщо враховувати, які вони дорогі, то далеко не всім по кишені кожного разу купувати нові. Важливо розуміти, що порушення цілісності трикотажу може привести до втрати компресійних властивостей, але не у всіх випадках. Спробуємо розібратися, чи можна зашивати компресійні панчохи?
03.03.2020
Детальніше
Для чого потрібен компресійний трикотаж?
Для чого потрібен компресійний трикотаж?
Дуже важливо своєчасно почати терапевтичне лікування, одним з основних методів якого є застосування компресійних виробів.
21.10.2016
Детальніше
Про що потрібно знати, якщо у вас варикоз
Про що потрібно знати, якщо у вас варикоз
Ефективна профілактично-лікувальна міра, за допомогою якої можна поліпшити стан при варикозі вен і у багатьох випадках уникнути операції - компресійні панчохи.
11.05.2017
Детальніше
Вагітність без проблем: про користь компресійного трикотажу для майбутніх мам
Вагітність без проблем: про користь компресійного трикотажу для майбутніх мам
У період вагітності і пологів значно зростає навантаження на ноги тому, щоб згодом перенесені навантаження не стали причиною розвитку варикозу, треба приділити особливу увагу стану судин і вен.
08.08.2018
Детальніше
Розгорнути