Ванночки для ніг: користь чи шкода

Дата публикации: 12.01.2018
Дата обновления: 02.04.2023
Содержание:
Гідромасажні ванни для ніг призначені для здійснення розслабляючого масажу стоп і профілактики простудних захворювань. Вдосконалені моделі допоможуть не тільки попарити ноги при застуді, а також розслабити їх після важкого навантаження завдяки функції підігріву і вібрації. Наявність майже у всіх модифікаціях функції масажера для ніг посилює оздоровлюючий ефект, впливаючи на активні точки на стопах. Інфрачервоне випромінювання в ванночках має бактерицидні властивості, сприяючи усуненню патогенної мікрофлори в зонах між пальців і в нігтьових ложах.

Показання та протипоказання

ванночка для ног
Однак існують протипоказання до ванні для ніг з гідромасажем, зокрема це стосується людей з підвищеним тиском через функції підігріву в засобі, яке підтримує певну температуру води тривалий час. Відгуки про протипоказання до масажної ванні для ніг можна дізнатися у свого лікуючого лікаря, якщо спостерігається нестабільність серцевих ритмів або є шкірні захворювання.
При простудних захворюваннях широко використовується парити ноги, проте, користь чи шкода від масажних ванн для ніг має відносні результати, так як для поліпшення ефекту слід парити ноги в неглибокій ванні, чи не перегріваючи організм з використанням морської солі і ароматичних масел з противірусними властивостями.

користь

Гідромасажні ванни для ніг з користю або шкоду, яку вони можуть нанести, розглянемо докладніше нижче:
Користь ванночки з використанням ароматичних масел і солей, це розслаблення організму, полегшення дихання при ринітах, фарингітах, синуситах, бронхітах.
Шкода може бути обумовлений наявністю захворювань або протипоказань у користувача: гіпертонія, алергія, шкірні хвороби, варикозне розширення вен, тромбофлебіт, вагітність, менструальний цикл.
Більш докладні відгуки про протипоказання для гідромасажною ванночки для ніг слід отримати у фахівця індивідуально, отримавши рекомендації застосування температурного режиму, вібраційного режиму і т.д.

вартість

Залежно від комплектації і країни виробника коливається ціна на ванночку для ніг . На сайті є величезний вибір продукції з повним переліком характеристик пропонованого товару. Компанія МедМагазін пропонує ванночки для ніг перевірених торгових марок. Є простіші з оптимальним набором функцій, а так само мультифункціональні ванночки, за допомогою яких можна проводити різні спа-процедури. У тому числі професійні ванночки для ніг, застосовні для педикюру в домашніх умовах або салонах краси.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Підбираємо гідромасажну ванночку для ніг
Підбираємо гідромасажну ванночку для ніг
Гідромасажні ванночки являють собою пластикові ванночки з масажними роликами і вбудованою системою управління .
30.03.2012
Детальніше
Розгорнути