Підбираємо гідромасажну ванночку для ніг

Дата публикации: 30.03.2012
Дата обновления: 04.04.2023

Наші ноги справжні трудівниці, цілий день працюють, дозволяючи нам усюди встигати і справлятися зі своїми справами. Які тільки муки не доводиться терпіти їм! Каблуки, стояча робота, незручне взуття ... І незважаючи на те, що ніжки мужньо переносять удари долі, рано чи пізно починають хворіти.

Вилікувати ноги дуже важко і витратно, тому варто подумати про профілактику. Відповідайте для початку на питання: як часто ви балуєте своїх помічниць? Маю на увазі масаж, педикюр та інші принади життя, на які у нас так часто не вистачає часу.
Мова піде про гідромасажних ваннах для ніг. Отже, вам прийшла думка придбати гидромассажную ванну?
Недорога "інвестиція" в персональний масажер для ніг може дати вам невеликий шматочок доступною розкоші. Це відмінний пристрій, безумовно, допоможе вам розслабитися і насолодитися одним з найпростіших задоволень в житті - масажем ніг. Будь-яка людина з налитими кров'ю від втоми ногами, любить і бажав би отримати масаж ступень, а заодно і приємну ванну для своїх ніг. На щастя, завдяки сучасних технологій, у нас тепер є дуже корисні домашні прилади, такі як гідромасажні ванночки для ніг. Вони можуть робити масаж ніг так само добре або навіть краще, ніж на те здатні людські руки.
Гідромасажні ванночки являють собою пластикові ванночки з масажними роликами і вбудованою системою управління. Ванночка заповнюється водою, ви опускаєте в неї ноги, вибираєте потрібний режим масажу і отримуєте задоволення від процедури. Цей косметичний прилад поєднує в собі декілька корисних властивостей. В першу чергу, користуючись ним, ви робите масаж. Причому на професійному рівні. Масаж стоп здавна вважають засобом для відновлення організму, оскільки на стопах зосереджені нервові закінчення, точки, що відповідають за стан всіх органів. Вплив на стопи струменя води, масажного ролика не тільки зніме з ніг втому і напругу, але і надасть сприятливий вплив на організм.
Користуватися гідромасажними ваннами для ніг просто і зручно. Ви можете поєднувати процедуру масажу з домашніми справами: переглядом телевізора, читанням, спілкуванням з рідними. Користуватися ваннами можна щодня, при цьому тривалість процедури повинна складати 10-15 хвилин. Найкраще балувати ноги масажем перед вечором, краще всього перед сном. Будете спати сном немовляти і прокинетеся повними сил.
Якщо ви, походжаючи по магазинах, помітили хоч один такий пристрій, то подивившись по сторонах, ви можете помітити, що вибір має набагато більшу різноманітність. Всі ці побутові масажери присутні в різних формах, дизайнах, розмірах, і, звичайно ж, цінах. Вони коштують набагато дешевше гідромасажної ванни. Вартість ванночок залежить від технічних характеристик: кількість режимів масажу і додаткових функцій, на зразок джакузі, можливості дистанційного керування або інфрачервоного прогрівання. Є багато варіантів в середній і верхній частині діапазону цін, які дійсно забезпечують дуже високу якість масажу.
Хотілося б сказати і про протипоказання гідромасажних ванн для ніг, адже масаж є лікувальною процедурою. Для абсолютно здорової людини протипоказань немає, але в сучасному світі так багато цих абсолютно здорових людей? Отже, гідромасажна ванна для ніг може надати далеко не лікувальний ефект, якщо у вас є варикозне розширення вен, виразки або рани на стопах. У цьому випадку, перед покупкою порадьтеся з лікарем.
Якщо ви знайдете один з варіантів гідромасажної ванни в хорошій якості, це зможе дати вам кілька переваг для того, щоб підтримати ваше здоров'я в належному стані:
зниження стресу;
підвищення енергії;
поліпшення імунної системи;
підвищення концентрації.
Гідромасажні ванночки для ніг, крім усього іншого є прекрасним подарунком для мами, бабусі, сестри, подруги або колеги по роботі. Щоб Вам було легше визначитися з рішенням, можете прийти в будь-який з наших магазинів або передзвонити і Вас детально проконсультують , і допоможуть зробити правильний вибір. Купити в Києві або з доставкою по всій Україні за доступними цінами можна у нас!
 
 


Коментарі до статті
облітуючий атеросклероз ніг, навесні важко проходив 50м, після крапельниць і пляжів почав ходити по 2 км не поспішаючи, попереду зиму яку ванну порадите
Вітаю! При виборі ванни при Вашій проблемі потрібно враховувати ступінь захворювання. У будь-якому випадку потрібна ванна з м'якими або маленькими протекторами. Можете розглянути такий варіант: /item_n7393.htm
ЯКУ ВАННОЧКУ ПОТРІБНО ЩО ВИКОРИСТОВУВАТИ РОЗСОЛ МОСЬКОЇ ВОДИ
Здрастуйте, Борисе Степановичу. Вам може підійти в принципі будь-яка ванна для масажу ніг. Наприклад, така, як у нас на сайті: /item_n7392.htm. Або будь-яка інша з розділу Гідромасажні ванни для ніг.


Вам також може бути цікаво

Ванночки для ніг: користь чи шкода
Ванночки для ніг: користь чи шкода
Гідромасажні ванни для ніг призначені для здійснення розслабляючого масажу стоп і профілактики простудних захворювань.
12.01.2018
Детальніше
Розгорнути