Як вибрати кисневий концентратор для домашнього користування

Дата публикации: 04.01.2018
Дата обновления: 06.04.2023
Содержание:
Кисневий концентратор необхідний для запобігання гіпоксії при різних захворюваннях і використовується не тільки в лікарнях і клініках, але і в домашніх умовах. Щоб зрозуміти, який кисневий концентратор вибрати, треба визначитися, для чого потрібен апарат в кожному конкретному випадку.
У домашніх умовах концентратор використовується для проведення профілактичних інгаляцій і приготування кисневих коктейлів, деякі моделі можуть бути укомплектовані небулайзером.

Апарат рекомендується використовувати в наступних випадках:

- Захворювання дихальної та серцево-судинної системи, що характеризують задухою;
- Імовірність гіпоксії плода при вагітності;
- Після травм і операцій для запобігання кисневого голодування;
- задишка, в тому числі і у курців;
- Для приготування профілактичних коктейлів. Кислородный концентратор
Продуктивність кисневого портативного концентратора для будинку становить 1-3 літра / хвилину. Щоб правильно вибрати кисневий концентратор для домашнього використання треба бути впевненим, що цього обсягу буде достатньо для задоволення потреби.
Як правильно вибрати кисневий концентратор, можна прочитати на сайті med-magazin.ua.

При покупці треба керуватися наступними критеріями:

• Продуктивність;
• Насиченість виходить повітряного потоку О;
• Тривалість безперервної роботи;
• Габарити;
• Комплектація;
• Термін експлуатації.
Купити кисневий концентратор для будинку швидко і вигідно можна на сайті med-magazin.ua.


Коментарі до статті
Добрий день, підкажіть де в м.Житомирі можна купити кислородний апарат на 8-9 літрів?
Доброго дня. Нашої мережі немає в місті Житомир. Можемо відправити на відділення Нової Пошти. Ви можете оформити замовлення на сайті, або звернутися до нас за номерами:0 800 757-307
044 369-3899
098 734-1177
099 126-8484
073 178-3215
Дякуємо за звернення.
Це у місті Харкові
Добридень. Ви можете звернутися до наших магазинів по місту Харків: вул. Данилевського 17 (м. Наукова, м. Університет) (066) 026-07-18, (098) 929-34-00 Харків, вул. Академіка Павлова 307 (м. Студентська) Телефони: (068) 827-80-74, (066) 678-46-29 Дякуємо за звернення.
Мой концентратор видають звуковий сигнал при работе. Правильно ли єто? Не поломка ли єто?
Доброго дня, Ярослава. Рекомендуємо Вам звернутися до сервісного центру виробника. Дякую за звернення.
Жінці 60 років. Діагноз-ХЛС. Допоможіть підібрати концентратор.


Вам також може бути цікаво

Як дихати кисневим концентратором?
Як дихати кисневим концентратором?
Прийнято вважати, що киснева терапія потрібна тільки важкохворим людям, але це далеко не так. В умовах загазованості мегаполісів багато на себе відчувають, хоч і не небезпечний для життя, але позначається на здоров'я, постійний дефіцит кисню - гіпоксію. Вона виражається в швидкій стомлюваності, регулярному поганому самопочутті, слабкості, головних болях і інших негативних проявах. Для профілактики, лікування захворювання дихальної і серцево-судинної системи використовується кисневий концентратор /cat_301.htm Перед придбанням рекомендується ознайомитися з його особливостями та правилами використання.
23.11.2020
Детальніше
Як користуватися кисневим концентратором?
Як користуватися кисневим концентратором?
Кисень необхідний для нормального функціонування організму, а його дефіцит - гіпоксія призводить до серйозних порушень і в важких випадках до смерті. Навіть абсолютно здорова людина, провідний правильної спосіб життя, не застрахований від хвороб, що вражають дихальну і серцево-судинну систему, при яких потрібно кисень. Для її проведення використовується кисневий концентратор /cat_301.htm Він може застосовуватися в клінічних або домашніх умовах, а багато моделей також в літаках і на прогулянках. Перед покупкою приладу слід визначитися, які характеристики для Вас важливі і дізнатися, як правильно користуватися кисневим концентратором.
23.11.2020
Детальніше
Коли потрібні кисневі концентратори?
Коли потрібні кисневі концентратори?
Сучасний кисневий концентратор являє собою прилад виробляє кисень з атмосферного повітря. У підсумку на виході виходить чистий кисень, далі використовується в лікувальних цілях. Такий прилад може тривалий час працювати без перерви (приблизно 15 годин).
23.11.2020
Детальніше
Що таке кисневий концентратор?
Що таке кисневий концентратор?
Оксигенотерапія - терапія киснем застосовується для профілактики і лікування цілого ряду патологій органів дихання і серцево-судинної системи. Сучасні технічні новинки дозволяють здійснювати це в домашніх умовах. Найбільш високотехнологічним, ефективним в застосуванні і простим в експлуатації приладом є кисневий концентратор. Що це таке і які завдання він виконує - з цим варто розібратися докладніше.
23.11.2020
Детальніше
Розгорнути