Витафон: лікування та профілактика

Дата публикации: 28.12.2017
Дата обновления: 01.04.2023
Лікування і профілактика захворювань апаратом вітафон засноване на створенні мікровібрацій в тканинах і органах, в результаті впливу періодично змінюється звуковий частоти. Під дією цих мікровібрацій поліпшується мікроциркуляція крові в найдрібніших капілярах і рух лімфи, активізується робота імунної системи, поліпшується здатність організму до регенерації, завдяки чому значно прискорюється загоєння післяопераційних і поссттравматіческіх пошкоджень. У наших магазинах доступна вартість вітафон . Витафон
Медичний ефект можливий тільки, коли дотримується методика лікування приладом Витафон. Щоб отримати максимальний позитивний ефект, треба уважно ознайомитися з принципом використання апарату при кожному конкретному захворюванні.
Хронічний простатит і аденома пройдуть значно швидше, якщо в складі комплексної терапії використовувати «Витафон». Тривалість, режим і необхідні перерви між курсами повинен визначати фахівець.
Лікування колінних суглобів вітафон, при діагнозі артрит, артроз, обмеження рухливості в результаті травм ефективно завдяки тому, що під дією мікровібрацій зменшується запальний процес і біль, відбувається очищення і регенерація тканин.
Лікування і профілактика п'яткової грижі вітафон з ІК-прогревом забезпечує зняття запалення, відтік зайвої рідини, лімфодренаж і регенерацію тканин, завдяки чому апарат ефективний як для лікування, так і для профілактики п'яткової шпори.
Використовуючи апарат Витафон, можна значно прискорити лікування цих та багатьох інших захворювань дихальної, серцево-судинної, травної, сечостатевої систем. Завдяки приладу, можна прискорити відновлення після операцій і травм, поліпшити стан нервової системи, а також полегшити загальний стан тяжкохворих пацієнтів з паралічами різного походження.
Використовувати апарат можна тільки після консультації фахівця, який виключить можливі протипоказання - підвищена температура тіла, злоякісні пухлини, вагітність, інфекційні захворювання в гострій формі, області уражені тромбофлебітом, а також в області розташування штучних стимуляторів.


Коментарі до статті
Добридень. Скажіть, через який час після забиття коліна можна використовувати Вітафон?
Добридень! Обмежень немає
Чи можна користуватися Вітафон при запаленні колінного суглоба
Доброго дня, Світлано. В інструкції до даного апарату є показання для використання при проблемах із колінним суглобом, це так. Але саме у стаціонарі лікарні цей апарат не використовують. У будь-якому випадку рекомендується в першу чергу зняти запалення та гострий больовий синдром за допомогою стандартних методів лікування за протоколом та призначенням лікаря після обстеження. Причин запалення може бути багато (травма, навантаження, гонартроз, аутоімунна природа запалення, чи є синовііт, чи немає бактеріальної природи запалення). Потрібно знати конкретну причину і вирішити конкретний діагноз, оскільки до даного апарату багато питань щодо актуальності застосування за різної природи виникнення запалення. Конкретно: рекомендується зняти запальний процес під контролем лікаря, і проконсультуватися з фрачем-фізіотерапевтом з лікування даним апаратом. Самолікування рекомендується, т.к. можна собі лише більше нашкодити. Дякую за звернення.
Чи можна лікувати Вітафон кісту Бейкера і якщо можна той час і режим сеансу.
Доброго дня, Вадиме. Кіста Бейкера це вже результат запального процесу в колінному суглобі. Безпосередньо впливати апаратом на кісту є безглуздо та небезпечно. Лікувати потрібно першопричину, з'ясувати причину запалення, і тоді під контролем лікаря паралельно з основною терапією можна використовувати Вітафон як допоміжний фізіотерапевтичний метод лікування. Дякую за звернення.
Вітаю. можна лікувати коліно Вітафон якщо є вени на нозі
Добридень. Виражений варикоз та тромбофлебіт є протипоказаннями для використання даного апарату на нижніх кінцівках. Дякую за звернення.
Доброго вам дня. Поясніть, будь ласка, як і де правильно розташовувати перетворювачі вітафона. Хочу відновити руку після інсульту
Добридень. Процедуру рекомендується проводити перед сном та зранку відразу після пробудження. Одна процедура має тривати не більше години. Кількість від 2 до 12 за добу, залежно від тяжкості випадку. Лікування виконується лежачи на спині. Віброфони прикладаються до шкіри через тонку серветку та фіксуються еластичним бинтом або манжетою. На рахунок розташування на ділянках тіла потрібно дотримуватись докладної інструкції, що додається до приладу. Дякую за звернення.
можна лікувати вітафоном жировики?
Добридень. Ліпоми не входять до показань до застосування Вітафону. Дякую за звернення.
Дякую за статтю, дуже інформативна стаття.
Вітаю! Інеса, Вітафон може бути як допоміжний прилад для швидшого одужання. Перед використанням, потрібно обов'язково, схвалення хірурга, який робив ринопластику.
Чи можна лікувати Вітафоном ніс на 18-й день після ринопластики.
Болять суглоби правої руки. Чи можна одночасно прикладати віброфон до кисті та до плечового суглоба?
Доброго дня, Олеже. Так, Ви можете застосовувати Вітафон одночасно до кількох ділянок тіла. Докладніше про лікування Вітафоном Ви можете прочитати тут: /userfiles/pdf/vitafon-t_1238522009.pdf
Добрий вечір! Скажіть будь-ласка чи можна застосувати Вітафон при лікуванні колінного суглоба і застосувавши бішефіт
Добридень! Так можна. Докладніше про лікування Вітафоном ви знайдете тут /userfiles/pdf/vitafon-t_1238522009.pdf
можливе застосування апарату Вітафон 5 для лікування артриту коліна якщо є на цій нозі тазостегновий протез?
Добридень! Одним із протипоказань використання Вітафону є наявність імплантатів, незнімних протезів та стимуляторів, тому, на жаль, застосування цього приладу вам не рекомендовано.
Який режим слід увімкнути при лікуванні бронхіту?
Добридень! При випромінюванні бронхіту використовуйте режим 1.
Вітаю! Скажіть, будь ласка, чи можна використовувати ваш чудо-апарат маленькій дитині близько 3-х років при діагнозі Ювенільний ревматоїдний (ідіопатичний) артрит З величезною повагою та вдячністю.
Добридень! Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем, проте загальні рекомендації щодо використання "Вітафона" дозволяють використовувати апарат при такому діагнозі.


Вам також може бути цікаво

Як користуватися вітафон
Як користуватися вітафон
Апарат виброакустический Витафон використовується для лікування і профілактики різних захворювань в домашніх умовах за допомогою створення мікровібраціонних полів.
28.12.2017
Детальніше
Витафон і сфера його застосування
Витафон і сфера його застосування
Розглянемо кілька найбільш популярних моделей « Витафон »
05.11.2013
Детальніше
Розгорнути