Як користуватися вітафон

Дата публикации: 28.12.2017
Дата обновления: 01.04.2023
Апарат виброакустический Витафон використовується для лікування і профілактики різних захворювань в домашніх умовах за допомогою створення мікровібраціонних полів. Методика використання, яку прописує інструкція із застосування віброакустичними апаратом Витафон, допоможе споживачу правильно налаштувати прилад і провести необхідні процедури. Тільки при дотриманні її рекомендацій, можна гарантувати ефективність лікування та профілактики різних захворювань і уникнути можливих ускладнень.

В інструкції споживача описано покроково, як використовувати Витафон, коли необхідне лікування Витафон

  • Перед першим використанням треба обробити корпус, перетворювачі і віброфони 3% перекисом водню і, переконавшись в цілісності шнура, вилки і корпусу, натиснути кнопку "Пуск";
  • Для початку роботи встановлено "Режим №1" (1 хвилина). Підключивши перетворювачі мікровібраціонние, треба встановити потрібний режим і час процедури;
  • Підключивши віброфони, встановити на оброблюваній ділянці тіла і натиснути кнопку «Пуск»;
  • Відлік часу процедури відображається на дисплеї. Для своєчасного відключення апарат оснащений функцією звукового оповіщення про закінчення процедури;
  • Коли апарат не використовується, він повинен зберігатися в оригінальній коробці, де корпус, дроти і деталі пристрою захищені від механічного впливу.
  • Домашній апарат використовується тільки після вивчення вказівок, як користуватися вітафон. В іншому випадку процедура буде малоефективно або марна.
Відгуки про апарат Витафон свідчать, що профілактика і лікування з його використанням ефективні в складі терапії захворювань практично всіх систем і органів. Перед початком використання необхідно проконсультуватися з лікарем, так як для використання є деякі протипоказання.


Коментарі до статті
Добридень! Чи можна Вітафон активізувати зростання нігтя на великому пальці ноги. Якщо так, який режим включати?
Добрий день!
Витафон (Vitafon) - це пристрій для лікування, який використовує ультразвукові хвилі для стимулювання кровообігу та поліпшення місцевого метаболізму. Хоча деякі люди вважають, що використання ультразвуку може сприяти зміцненню нігтьової пластини і активізації росту нігтів, важливо зазначити, що відсутні наукові докази, які б підтверджували це.

Однак, якщо ви вирішили спробувати використовувати Витафон для цієї мети, рекомендується дотримуватися таких загальних порад:

Зберігайте безпеку: Переконайтеся, що пристрій правильно налаштований та використовується згідно з інструкціями виробника. Не використовуйте його на відкриті рани або подразнену шкіру.

Час і частота: Якщо ви вирішили спробувати використовувати Витафон для стимулювання росту нігтів, рекомендується консультуватися з фахівцем або враховувати рекомендації в інструкціях щодо тривалості та частоти сеансів.

Ваші власні відчуття: Слідкуйте за реакцією вашого організму на процедуру. Якщо ви відчуваєте будь-які дискомфорт або погіршення стану, припиніть використання пристрою та зверніться до лікаря.

Незалежно від того, який режим використання ви обираєте, важливо пам'ятати, що результати можуть відрізнятися у кожної людини, і використання Витафону може не дати очікуваного ефекту. Перед початком будь-якого нового методу лікування завжди розумно звернутися до фахівця для консультації та рекомендацій.
Чи можна лікувати апаратом м'язовий міжреберний спазм?
Доброго дня, Так
Пієлонефрит, показання Втюітафона підкажіть .... КОРИСТУЮСЯ майже 30 років ... СХОД .... Чарівний домашній лікар ... Використовувала в післяопераційний період для відновлення і не тільки.
Добридень. Підкажіть, будь ласка, при використанні апарату можна його чимось накривати, щоб звук був тихішим? Дякую.
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Добридень. На жаль, накривати працюючий апарат інструкція забороняє. Якщо сильно заважає звук, можна підібрати вітафон іншої моделі, чим краще апарат, тим комфортніше у використанні. Але незалежно від моделі апарата хорошим доповненням буде: /item_n11854.htm;
Вітаю. Користуюсь Вітафоном 1 понад 10 років. В основному для остеохондрозу. Режим проведення лікування виконую як інструкції. Тепер з'явилася аденома простати. Але не можу знайти інструкції. Прошу надіслати інструкцію у зручному форматі: word або pdf повністю або частини лікування аденоми. Наперед дякую.
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
У пошуковику забіть назву брошури "Вітафон" автор Федоров. Там все є і про аденому теж.
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Добридень. Якщо в інструкції до використання немає такого показання як аденома простати, апарат не розрахований на цю патологію. Не слід використовувати його не за призначенням, тому що будь-який апарат, який має вплив на організм, може виявляти його і в протилежному напрямку і нашкодити.
Добридень! Для перемикання режимів потрібно виймати вилку з розетки? Чи не продумано - чому б не зробити вимикач, а не виймати щоразу з розетки, яка не завжди під рукою
При перемиканні режимів вимикати апарат не потрібно
Чи можна застосовувати Вітафон при головних болях при діагнозі, аномалія Арнольда Кіарі?
Доброго дня, Тетяно. При аномалії Арнольда-Кіарі основним лікуванням є хірургічне. Настійно не рекомендується якесь лікування апаратними методами без консультації лікаря-нейрохірурга. Дякую за звернення.
Вітафон чудовий апарат, але над вивчить інструкцію і буде все зрозуміло. Дякую винахіднику!
Вітаю. У мене п'яти. тобто шпори. Вітафон 1999 р. від мами. як встановити і який режим.
Доброго дня, Людмило. Рекомендуємо Вам звернутися до сервісного центру виробника Вітафон: м. Харків, тел. (057) 719-77-96, (098) 823-23-41, (050) 302-79-76. Дякую за звернення.
втратили інструкцію як її придбати
Добридень. Рекомендуємо Вам звернутися до сервісного центру виробника Вітафон: м. Харків, тел. (057) 719-77-96, (098) 823-23-41, (050) 302-79-76. Дякую за звернення.
Вітафон якої марки потрібен для колінного суглоба з артрозом та поперекового відділу хребта з протрузією.
Добридень. Добридень. На даний момент найкращим та універсальним варіантом з усіх моделей даного апарату є "Вітафон-5", так як він абсолютно універсальний і може застосовуватися для будь-яких частин тіла, для яких показано лікування Вітафоном. Але рекомендується проконсультуватися з лікарем, який ухвалив діагноз і переконається в актуальності та безпеці застосування даного апарату. Дякую за звернення.
У мене на апараті 4 режими. Чому в інструкції йдеться лише про режим 1 та 2?
Добридень. Рекомендуємо Вам звернутися до сервісного центру виробника Вітафон: м. Харків, тел. (057) 719-77-96, (098) 823-23-41, (050) 302-79-76. Дякую за звернення.
Які режими використовувати при лікуванні трахеїту після ларингіту
Доброго дня, слід дотримуватися докладної інструкції, що додається до апарату. Дякую за звернення.
Добридень ! Почала лікувати коліна приладом "Вітафон", підкажіть будь ласка як встановлювати віброфони в першій частині методики та у другій частині. В інструкції та методиці не зовсім зрозуміло.
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Знайдіть в інтернеті книжку Федорова "Вітафон" там докладно все вказано. Тільки точно виконуйте усі рекомендації
Вітаю. Докладніше про це Ви зможете прочитати у повноцінній інструкції до апарату: /userfiles/pdf/vitafon-t_1238522009.pdf.
Після ринопластики утворилася кісткова мозоль (ринопластику робила майже місяць тому), чи можна користуватися Вітафоном і в якому режимі? У мене Вітафон старого зразка, ще напевно перший випуск.
Доброго дня, Ірино. "Вітафон", звичайно, застосовують у комплексі реабілітаційного лікування пацієнтів після ринопластики. Але я б рекомендував все ж таки проконсультуватися Вам у фахівця, який точно підкаже способи реабілітації в конкретно Вашому випадку.
Хотіла б дізнатися, що означає буква К, решта начебто все зрозуміло, спасибі за відповідь.
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Літера "К" означає область нирок. Це сказано в книзі Федорова "Вітафон"
Добридень! Якщо ви маєте на увазі абревіатуру ІЧ у назві апарата, то вона означає інфрачервоний вплив.
Як правильно використовувати "вітафон". В інструкції описано все зрозуміло, але є питання...
Добридень! Які саме питання щодо використання апарата у вас виникли?
Хочу купити апарат Вітафон Т. Живу в Бішкеку. Скільки буде коштувати?
я після інсульту у мене поролізувала правий бік і мованеможу розмовляти повітря йде в ніс коли закриваю хоч щось виходить купив Вітафон незнаю допоможе і куди його треба притуляти.Підкажіть хто вкурсі.
Який віброакустичний апарат можна використовувати при недостатності функції нирок. Дякую.


Вам також може бути цікаво

Витафон і сфера його застосування
Витафон і сфера його застосування
Розглянемо кілька найбільш популярних моделей « Витафон »
05.11.2013
Детальніше
Витафон: лікування та профілактика
Витафон: лікування та профілактика
Лікування і профілактика захворювань апаратом вітафон засноване на створенні мікровібрацій в тканинах і органах, в результаті впливу періодично змінюється звуковий частоти.
28.12.2017
Детальніше
Розгорнути