Витафон і сфера його застосування

Дата публикации: 05.11.2013
Дата обновления: 05.04.2023
Напевно багато чули про такому апараті як « Витафон » , але для чого він і як правильно його застосовувати знають далеко не всі . Спробуємо розібратися в деяких особливостях , а також відмінності між моделями .
Принцип роботи ВІТАФОН
Почнемо з того , що « Витафон » є віброакустичним апаратом , який призначений для лікування всіляких захворювань. Контактним способом апарат збуджує мікровібрацію тканин організму , за рахунок безперервно мінливою частоти . Зміна частот відбувається без участі користувача , тобто автоматично. Результат лікування досягається збільшенням лімфо - і кровотоку у хворобливій області. « Витафон » можна застосовувати як вдома , так і в лікувальних , санаторно - профілактичних установах .
Розглянемо кілька найбільш популярних моделей « Витафон » , які можна купити в мережі магазинів « Ваше здоров'я»
« Витафон » - це найбільш проста і недорога модель без таймера , призначена для профілактики , лікування захворювань , пов'язаних з недостатністю капілярного крово - , лімфообігу , а також біофізичних мікровібрацій в тканинах. Для використання апарата не потрібна спеціальна підготовка . Ця модель проста в застосуванні , має високу ефективність і порівняно невисоку ціну , що робить її дуже популярною серед людей похилого віку .
Чому сприяє компенсація дефіциту мікровібрації :
Поліпшенню венозного відтоку ;
Поліпшенню лімфодренажу і зняттю набряку ;
Поліпшенню кровотоку , а також харчування клітин, що знаходяться у видаленні від капілярів ;
Підвищенню активності імунних клітин ;
Прискоренню процесів очищення тканин від шлаків ;
Поліпшенню регенеративних процесів, зокрема в кісткових тканинах
Підвищенню виходу з кісткового мозку стовбурових клітин в кровотік.
Дана методика не тільки не поступається , а часом і перевершує лікарську терапію . При цьому вартість лікування вигідно відрізняється . Купити апарат « Витафон » можна в мережі магазинів « Ваше здоров'я» або зробивши замовлення на будинок через інтернет .
« Витафон -Т» - більш вдосконалена модель з таймером , яка забезпечує автоматичне відключення після завершення процедури. Також за рахунок виносного блоку живлення в апараті збільшено відстань від мережевої вилки до віброфони до 3 метрів. Може застосовуватися в домашніх , амбулаторних , клінічних умовах.
« Витафон - ІК » - відрізняється за своїми характеристиками від попередніх моделей. Він володіє іншою частотою , амплітудою , а також введенням інфрачервоного випромінювання. Крім цього пульсація в « Витафон - ІК » відсутня , зважаючи на поєднання мікровібрацій і впливу інфрачервоного випромінювання. Але зате виробник ввів додаткову градацію ступеня виброакустического впливу. Ця модель ефективна при лікуванні запальних захворювань , лімфостазу нижніх кінцівок , для лікування діабетичної ангіопатії , хронічних вірусних гепатитів.
Вибрати відповідну модель « Витафон » , отримати повну консультацію і гарантію на товар ви можете в мережі магазинів « Ваше здоров'я» або залишивши заявку на нашому сайті.


Коментарі до статті
При набряку ніг можна застосовувати Вітафон.
Добрий день! Перш ніж починати використовувати Вітафон або будь-який інший метод лікування при набряках ніг, важливо звернутися до лікаря або фахівця з медичної консультації. Вони зможуть оцінити ваш стан здоров'я та визначити, чи буде Вітафон ефективним і безпечним для вас.
Чому не можна лікувати онкологію Вітафон?
Добрий день ! Витафон (или магнитотерапия) - это метод лікування, який використовує магнітні поля для впливу на організм з метою поліпшення різних функцій і процесів. Однак важливо розуміти, що онкологічні захворювання вимагають комплексного лікування, включаючи хірургічні втручання, хіміотерапію, радіотерапію та інші методи, залежно від типу та стадії раку.

Лікування раку має бути під контролем кваліфікованих онкологів та медичних спеціалістів, які мають великий досвід у лікуванні ракових захворювань. Витафон та інші альтернативні методи можуть використовуватися як допоміжна терапія або для поліпшення якості життя пацієнтів під час лікування раку, але вони не можуть замінити основні методи лікування, які мають доведену ефективність у боротьбі з онкологічними захворюваннями.
Чи можна користуватися вітафоном при лімфостенозі

Добрий день!
Лимфостаз (або лимфостеноз) - це стан, при якому порушується лімфатичний стік, що може призвести до набряків, болю та інших проблем. Витафон - це медичний пристрій, який використовує ультразвукові хвилі для терапевтичних цілей.

Перед використанням Витафону або будь-якого іншого медичного пристрою при лимфостазі важливо звернутися до лікаря або фахівця з фізіотерапії. Лікар зможе оцінити ваш стан, порадити, чи можна використовувати Витафон в вашому конкретному випадку, і надати вам відповідні рекомендації щодо режиму та параметрів лікування.

Самостійне використання медичних пристроїв може бути небезпечним без консультації з фахівцем, оскільки неправильне використання може призвести до погіршення стану.
Вітаю. у чоловіка артроз і шпори. радьте яку модель купити? І як використати апарат? Таблетки приймав мазі пробував але не допомагає. Чи варто купити нам цей апарат?
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Добридень. Вітафону зараз немає. Але шпора лікується інакше (вітафон тільки можливий допоміжний засіб). Потрібно зробити індивідуальні ортопедичні устілки для розвантаження в області п'яти, користуватися правильним взуттям (не на плоскій підошві), пройти курс гімнастики для стоп з реабілітологом та по можливості ударнохвильову терапію. Можливо обійтися тільки устілками та правильним взуттям + масажер для ніг (суть у покращенні кровообігу, як і при ударно-хвильовій терапії, у перспективі виходить економніше) /item_n997.htm; на рахунок артрозу, та Вітафон дійсно найкращий варіант, але потрібно почекати поки він з'явиться у продажу, /item_n561.htm;
Чи лікується хвороба Осгуда-Шляттера Вітафон?
Добридень. Однозначно ні. Вітафон це допоміжна фізіотерапія. Що має ряд протипоказань для застосування, наприклад, гнійні запалення в дію, онкологічні захворювання, нюанси використання при вагітності, туберкульоз і т.п. Хвороба Шляттера лікується під наглядом дитячого ортопеда-травматолога і включає в себе в основному фізіотерапевтичні процедури, за винятком випадків з сильним больовим синдромом, у такому разі застосовуються нестероїдні протизапальні засоби (наприклад ацетамінофен або ібупрофен). У класичне лікування цього захворювання (яке в більшості випадків проходить самостійно з віком дитини) терапія апаратом Вітафон не входить. Тому перед застосуванням обов'язково проконсультуватися з лікарем про актуальність використання Вітафону саме у вашому випадку. Дякую за звернення.
чи варто купувати Вітафон -для терапії вдома -у мене: степоза спірального каналу L4L5
Добридень. Одним із побічних ефектів використання Вітафону, це – поява тимчасового набряку в галузі застосування. У разі стенозу спинального каналу, коли просвіт і так звужений, це може призвести до ускладнень, тому не рекомендується використовувати без консультації нейрохірурга з призначеною діагностикою. Дякую за звернення.
Чи можливо лікувати Вітафоном остеохондроз поперекового відділу. І як його застосувати?
Добридень. Остеохондроз, як дегенеративно-дистрофічне захворювання хребта, повністю вилікувати неможливо, а лише загальмувати або зупинити погіршення і можливо покращити стан при фізичній активності. Застосування Вітафону залежить від моделі апарату, в інструкції до кожного є режими застосування на окремі ділянки тіла. Так неможливо вгадати. Дякую за звернення.
Ревматоїдний поліартрит пальців рук, кистей. Чи допоможе прилад?
Добридень. Ревматоїдний поліартрит, як і будь-яке інше аутоімунне захворювання суглобів, має специфічну природу виникнення, імунна система атакує клітини свого ж організму. За імунітет відповідають спеціальні клітини крові. Прилад покращує кровопостачання у сфері застосування. Відповідно при загостреннях може спровокувати погіршення, ремісії може вплинути позитивно, покращивши функцію суглобів і полегшивши симптоми. Перебіг хвороби залежить від індивідуальних особливостей організму, і призначити або заборонити даний фізіотерапевтичний метод має право лише ревматолог, що лікує. Дякую за звернення.
варикоз можна лікувати апаратом Вітафон
Добридень. Варикоз не входить до показань для застосування Вітафону. Крім того, тромбофлебіт (порушення прохідності глибоких та поверхневих вен нижніх кінцівок через їх закупорку тромбами) є прямим протипоказанням для його застосування.
Здрастуйте, скажіть будь ласка, болить плече при фізичних навантаженнях, отримувала мелбек, кокорніт, зараз приймаю таблетки мелбек, покращень майже немає, періодично, при фіз навантаженнях болю з'являються, чи можливе лікування апаратом Вітафон. Дякую
Добридень. Лікування Вітафоном можливе за різних проблем із суглобами. Але якщо є гострий запальний процес, його краще зняти за допомогою фармакологічної терапії. При запаленні суглоба, перше що рекомендується паралельно з протизапальними препаратами - це обмеження фіз навантажень на хворий суглоб, якщо потрібно іммобілізація бандажом або еластичним бинтом. Дякую за звернення.
Вітаю! Вітіфоном неможливо вилікувати герпес, оскільки це інфекційне захворювання.
чи можна лікувати герпес вітафоном
Чи можна використовувати Вітафон при хворобі Паркінсона
Доброго здоров'я Наталя. Рекомендуємо проконсультуватися з Вашим лікарем для уточнення можливості застосування Вітафону при хворобі Паркінсона.
Добридень! Чи можна застосовувати апарат при гіпертиреозі, проблемах із щитовидною залозою? Чи проводилися якісь дослідження?
Вітаю. Докладніше про це Ви зможете прочитати у повноцінній інструкції до апарату: /userfiles/pdf/vitafon-t_1238522009.pdf.
застосування на скільки мін і як класти поруч чи з боків?
Чи можна застосовувати апарат Вітафон на обличчі в косметичних цілях для зняття гіпертонусу м'язів,
Здрастуйте, Тамара. Докладніше про це Ви зможете прочитати у повноцінній інструкції до апарату: /userfiles/pdf/vitafon-t_1238522009.pdf.
можна апарат використовувати при субатрофічному риніті
Вітаю. Докладніше про це Ви зможете прочитати у повноцінній інструкції до апарату: /userfiles/pdf/vitafon-t_1238522009.pdf.
як лікувати простатит вітафоном та схема лікування, куди ставити на яку відстань
Добридень! Контактна відстань повинна становити від 7 до 10 см. Що стосується курсу лікування, то він буде відрізнятися в залежності від того, чи хронічне захворювання, а також чи є побічні проблеми (наприклад, запалення жовчного міхура). Рекомендуємо проконсультуватися для початку зі своїм лікарем.
У зламану ногу вставлені спиці, чи можна скористатися вітафоном?
Доброго дня такого протипоказання немає. Докладніше про це ви можете прочитати за посиланням /userfiles/pdf/vitafon-t_1238522009.pdf
Цей апарат лікує діабет 2 типу?
Добридень! Вітафон застосовується для лікування діабету, проте ця практика має суперечливі відгуки. Апарат справляється з ускладненнями діабету (діабетичною ангіопатією).
Вітафон користуюся 25 років, практично як тільки він з'явився. 25 років тому збила машина і була паралізована ліва нога, метеликовий перелом тазу, два компресійні переломи хребта. лікарі говорили, що близько 9 міс буду лежати,поки не зростуться кістки таза і не відновиться чутливість,але за 3 місяці використання вітафоном, параліч практично пройшов-могла ворушити пальцями ноги і мене виписали додому на долікування-всіх дістала (ненавиджу бути безпорадною). ще через 6 тижнів домашнього лікування вітафоном змогла зняти гіпси та стати на ноги
ДД, артроз колінного суглоба, який краще придбати модель? Я живу в Казахстані, чи можу замовити? Якщо так, то напишіть ваші умови, дякую
Добридень! Всі моделі "Вітафона" підійдуть, тому що одним із призначень апарату є якраз лікування артрозу. На жаль, замовити у нас прилад не вийде – ми доставляємо товари лише територією України.
Добридень! На жаль, в асортименті нашого магазину немає інфрачервоних випромінювачів для Вітафона.
У мене перегорів інфрачервоний випромінювач вітафону ІЧ. Дайте посилання куїти випромінювач. З повагою, Пантелейчук Олег Георгійович. simeon_bolivar@mail.ru
Яка модель "Вітафона" краще підходить для відновлення кісткової тканини (роздроблений перелом зап'ястя зі зміщенням) у літньої людини? Дякую!
Добридень! Для дії на перелом найкраще підійде модель "Вітафон-2" у розширеній комплектації. Перевага "Вітафона-2" полягає в тому, що він об'єднав у собі найкращі функції "Вітафона-Т" та "Вітафона-ІК". Також перед покупкою апарату рекомендуємо проконсультуватися з лікарем.
Який апарат підійде для покращення роботи нирок.


Вам також може бути цікаво

Як користуватися вітафон
Як користуватися вітафон
Апарат виброакустический Витафон використовується для лікування і профілактики різних захворювань в домашніх умовах за допомогою створення мікровібраціонних полів.
28.12.2017
Детальніше
Витафон: лікування та профілактика
Витафон: лікування та профілактика
Лікування і профілактика захворювань апаратом вітафон засноване на створенні мікровібрацій в тканинах і органах, в результаті впливу періодично змінюється звуковий частоти.
28.12.2017
Детальніше
Розгорнути