Як користуватися Самоздравом

Дата публикации: 08.12.2014
Дата обновления: 02.04.2023
Содержание:
Якщо ви стали володарем комплексу Самоздрав , слід ознайомитися з етапами збірки капнікатора та інструкцією по користуванню ним і капнометром . Перше важливе дію з апаратом – цей вимір в артеріальній крові вмісту CO2 за допомогою капнометра в стані спокою. Дана процедура полягає в наступному : визначається час наповнення мірної камери повітрям, що видихається при природному диханні. В інструкції є таблиця , по ній , залежно від часу наповнення камери, визначається інтенсивність дихання і процентний вміст CO2 в артеріальній крові.

Як розібратися з показниками ?

Як правило , у людей у віці 50-60 років наповнення мірної камери відбувається за 1-2 хвилини. Наприклад, якщо у людини йде 1хв 20сек на наповнення , то слід знайти відповідну рядок у таблиці – вона показує що в стані спокою міститься 4 %   СО2 в крові. Нормою є 6,5 % вуглекислого газу і кожен відсоток відхилення викликає звуження мозкових мікросудин приблизно на 20-25%.   Таким чином, в нашому випадку просвіт мікросудин , які постачають кров'ю життєво важливі органи , становить приблизно 70% від нормального . В інструкції є графік, по ньому можна визначити ступінь зменшення кровопостачання , а далі залишається записати у відповідний рядок таблиці дату проведення першого виміру . Після цього можна починати дихальні вправи, які сприяють відновленню просвіту мікросудин .

Методика тренувань

Ніс повністю перекривається пальцями, спеціальним затискачем або ватними тампонами, а дихання відбувається тільки через рот. Положення тіла довільне , найкраще – сидячи. На перших 3 -х етапах можна лежати. Вдих не повинен бути дуже глибоким , а видих не різким і швидким . Оптимальна тривалість тренування - 30-40 хв безперервно ( макс- 60 хв). На кожному етапі час першого тренування 3-10 хв . Кожен наступний день треба додавати по1мін . Починаючи з дня першої 30- й хвилинного тренування , починається відлік тривалості етапу . Дихальні процедури складаються з 4 етапів і на кожному з них регулюється (збільшується ) ємність камери з 0,5 до 1,5 л .
 

Перший етап

На першому етапі застосовується ємність об'ємом 0,5 літра, в якій формується повітряна суміш, що містить приблизно 0,3 % вуглекислого газу. Через місяць ( після закінчення першого етапу ) знову проводиться процедура за допомогою капнометра , яка покаже , як змінилися параметри . Навіть у випадках, коли просвіт вже збільшився на 10%, користувачі відзначають позитивний ефект. Далі слід зазначити дату заміру і переходити до наступного етапу. &Nbsp;

Другий етап

На цьому етапі застосовується ємність об'ємом 0,7 л з 1,0 % СО2. Через місяць процедур , щоб наповнити камеру капнометра , буде потрібно ще більше часу і в результаті просвіт мікросудин може збільшитися на 10-15 %, а це зменшує клінічні прояви деяких хронічних захворювань. Дата заміру знову заноситься в таблицю .

Третій етап

Для дихання на третьому етапі використовують ємність об'ємом 1 л, яка дає вдихає через капнікатор повітрі 1,5%   СО2, що призводить до істотного поліпшення кровотоку.

Четвертий етап

Дихання на четвертому етапі здійснюється через ємність об'ємом 1,5 л, з вмістом 2%   СО2. Через місяць сеансів значення змінюваних процедур вже повертається до фізіологічних норм . Для прикладу, якщо камера наповнюється за 3 хв - концентрація СО2 6%, а значить просвіт мікросудин стає практично нормальним.
Використовуючи Самоздрав , незважаючи на досягнуті результати, рекомендується продовжувати процедури з ємністю 1,5 л, що зробить благотворний вплив на весь організм .
 


Коментарі до статті
Здрастуйте, чи треба припинити пити таблетки, якщо починаєш користуватися апаратом?
Доброго дня! Комплекс "Самоздрав" призначений для відновлення власного природного судинорозширювального засобу, тобто, розширення судин за допомогою вуглекислого газу (а не за допомогою таблеток)! А далі сам організм справлятиметься з хворобами (якщо ви йому не заважатимете!).
Прилад не лікує хвороби, він створює передумову для їхнього лікування і тільки! Якщо будете робити все поетапно та по інструкції, то таблетки вам не будуть потрібні.
Чому після першого етапу (1,5 місяця) у мене показник СО2 знизився? Мені можна продовжувати дихальну гімнастику чи мені це не на користь?
Добридень. Дихальна гімнастика розрахована як у поліпшення роботи дихальної системи, і на насичення крові киснем. Відповідно показники пропорційного відношення молекул кисню та вуглекислого газу можуть незначно змінюватися. Також гімнастику слід проводити курсами з поступовим підвищенням навантаження, як і будь-які фізичні вправи. Якщо ви відчуваєте дискомфорт або сильне переживання з цього приводу, то можна зменшити навантаження, або зробити перерву, залежно від режиму після консультації з фізіотерапевтом або якщо є необхідність, з лікарем пульмонологом. Дякую за звернення.
В який час доби користуватись.
Добридень! Апаратом можна користуватись у будь-який зручний час доби.
скІЛЬКИ КОШТУЄ АПАРАТ
Добридень! Ціна залежить від конкретної моделі. Середня ціна на Самоздоров - 800 грн. На жаль, зараз апаратів самоохорони в наших магазинах немає в наявності.
Шукав апарат Фролова, але сказали дихальний апарат вашому апараті теж саме.
Де можна купити, я у місті Астані. Чув багато відгуків, але у вас не розкрито.


Вам також може бути цікаво

Для чого потрібен Cамоздрав
Для чого потрібен Cамоздрав
Тренажер позитивно впливає на весь організм в цілому.
04.12.2014
Детальніше
Що таке самоздрав
Що таке самоздрав
Коли необхідний самоздрав ?
01.12.2014
Детальніше
Розгорнути