Що таке самоздрав

Дата публикации: 01.12.2014
Дата обновления: 31.03.2023

Всі знають про користь регулярних занять спортом, але не кожен замислюється над тим, що крім того, що приводиться в тонус м'язова маса , відбувається такий важливий процес, як нормалізація в крові вмісту вуглекислого газу. Це дозволяє зняти надмірне навантаження на серцевий м'яз, а також нормалізувати артеріальний тиск. Таким чином, інтенсивність дихання у людей , які багато рухаються - відповідає нормам , а у тих, хто веде малорухливий спосіб життя, вона в 2-3 рази перевищує норму. Така надмірна вентиляція легенів приводить до того, що відбувається вимивання СО2 з артеріальної крові . Коли норми СО2 в крові не відповідає нормам це викликає збільшення навантаження на серцевий м'яз , змінює артеріальний тиск, а це відбивається на роботі всіх органів організму. У цьому випадком чудовим помічником стане комплекс « Самоздрав » .

Коли необхідний самоздрав ?

Тренажер покликаний поліпшити кровообіг всього організму, а в першу чергу серця і головного мозку. Унікальна методика і простий пристрій дають можливість в домашніх умовах діагностувати стан системи кровообігу. Група фізіологів і інженерів під науковим керівництвом фізіолога , академіка РАМН Миколи Олександровича Агаджаняна створили і запатентували пристрій і методику, яка дозволяє самостійно за кілька місяців усунути причину хвороб. Даний апарат дає можливість зняти спазм мікросудин – позбавитися від ішемії, відновити, а також підтримувати нормальне кровопостачання серця, мозку, печінки, нирок , суглобів , кишечника, хребта. Самоздрав можна використовувати для лікування, абсолютно різних захворювань. Серед них : гіпертонія, астма, аритмія , остеохондроз , безсоння , мігрень , стенокардія , мігрень , запор і багато інших. Завдяки тому, що поліпшується надходження кисню і крові до хворих органів , нормалізується їхня робота і усувається першопричина захворювань.

Принцип дії « Самоздрава »

В основі роботи « Самоздрава » лежить методика доктора Бутейко , який зміг довести, що від хронічних хвороб можна позбутися без застосування ліків. Ті, хто знайомий з його методикою , знають яка важлива , роль, відводиться вуглекислому газу , як природного, що виробляється організмом спазмолітики . Суть методу полягає в тимчасовому штучному збільшенні концентрації СО2 в крові за допомогою вольового стримування дихання на видиху . Тренажер « Самоздрав » дозволяє тренувати людський організм, шляхом створення фізіологічного стану, який ідентично тому , що виникає в результаті фізичних вправ. Відбувається процес зворотного дихання через тренажер і, при цьому, вдихає повітрі концентрація СО2 може збільшуватися залежно від настройки апарату . &Nbsp; Головна складова комплексу апарату – капнікатор , він є пристроєм , що формує активну дихальну середу, вона відрізняється зниженим вмістом кисню, а також підвищеним ( регульованим ) вмістом СО2. Досить робити дихальні процедури з тренажером по 20-30 хв в день протягом декількох місяців і вміст СО2 в організмі поступово збільшуватиметься і дійде до норми . Таким чином , відновлюється кровопостачання і всі клітини організму забезпечуються киснем. Завдяки отриманню достатньої кількості речовин необхідних для нормальної роботи , органи відновлюються і хвороби відступають. У комплект « Самоздрава » входить капнометр , який дозволяє самостійно визначати рівень вуглекислого газу , а також відстежувати процес його нормалізації ( збільшення) при застосуванні тренажера.



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Як користуватися Самоздравом
Як користуватися Самоздравом
Якщо ви стали володарем комплексу Самоздрав , слід ознайомитися з етапами збірки капнікатора та інструкцією по користуванню ним і капнометром .
08.12.2014
Детальніше
Для чого потрібен Cамоздрав
Для чого потрібен Cамоздрав
Тренажер позитивно впливає на весь організм в цілому.
04.12.2014
Детальніше
Розгорнути