Для чого потрібен Cамоздрав

Дата публикации: 04.12.2014
Дата обновления: 02.04.2023
Апарат Самоздрав не можна віднести до категорії медичних пристроїв, призначених для лікування якого конкретного захворювання. Тренажер позитивно впливає на весь організм в цілому. Для його застосування не потрібно призначення лікаря. Апарат для дихання покликаний забезпечити відновлення нормального вмісту вуглекислого газу ( CO2) в артеріальній крові. Завдяки цьому відбувається нормалізація власного природного судинорозширювальний засіб , просвіти судин розширюються, знижується опір току крові, поліпшується кровопостачання життєво важливих органів. Таким чином , комплекс Самоздрав дозволяє значно знизити артеріальний тиск, а також навантаження на серце, що дає взмжность позбутися аритмії, болю в серці і т.д .
Особливості Самоздрава
Тренажер дозволяє тренувати організм, за рахунок такого фізіологічного стану, який ідентично тому , що виникає в результаті виконань фізичних вправ. Така імітація спортивних навантажень полягає в тому, що в артеріальної крові збільшується концентрація вуглекислого газу. Такий ефект досягається за рахунок поворотного дихання через тренажер Смоздрав , концентрація вуглекислого газу у вдихуваному повітрі при цьому може збільшуватися залежно від настройки апарату . Самоздрав комплектується капнометром , за допомогою якого користувач може дізнатися вміст вуглекислого газу в крові і спостерігати за тим як змінюються параметри після проведення курсу занять з тренажером . Показники визначаються тим, за скільки хвилин відбувається наповнення повітрям, що видихається вимірювальної камери приладу ( капнометра ) .
Чим корисний Самоздрав ?
Тренажер -фізкультурний імітатор Самоздрав сприяє зміцненню органів дихання, а також серцево- судинної системи , опорно -рухового апарату, і позбавлення від захворювань , які викликані поганим кровопостачанням тканин органів, спазмом гладкої мускулатури. Регулярні вправи на тренажері дозволяють при лікуванні ішемічної хвороби серця, стабільної стенокардії , важкій формі гіпертонії, артрозу, остеохондрозу, атеросклерозу. Крім того , можна усунути проблеми зі шлунком, кишечником , позбутися хронічних бронхітів , мігрені, безсоння , запаморочень і попередити гіпертонічний криз. Самоздрав в змозі надати допомогу при частих запорах. Є навіть випадки, коли з його допомогою люди позбавлялися від діабету 2 -го ступеня. Дуже ефективним тренажер може стати для людей, що страждають гастритами , колітами , циститами , набряками , задишкою і мають обмеженість у рухах. У деяких випадках допомагає впоратися з астмою.
Переваги Самоздрава
Основною відмінністю впливу комплексу Самоздав на організм від аналогічних апаратів – це м'якість і плавність, що практично повністю виключає будь-які дискомфортні відчуття ( загострення), які характерні для інших методів. Також особливістю тренажера є доступність і простота застосування . Ним може користуватися будь-яка людина , незалежно від віку, так як не вимагає ні вольових, ні фізичних зусиль. На заняття з капнікатором не треба відводити окремий час , адже вправи можна поєднувати з переглядом передач або читанням книги. Його вартість також цілком прийнятна . Оскільки Самоздрав не відноситься до медичних приладів, а є імітатором фізичного навантаження , він практично не має протипоказань. Мабуть, єдине правило , якщо ви перенесли складну операцію або інсульт , що не починати заняття відразу, а приступити до них через три місяці .


Коментарі до статті
При гіпотонії та астмі можна використовувати САМОЗДРАВ?
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Добридень. Показанням для використання є астма, так. Але також і гіпертензія, у вас протилежна проблема, вона не є протипоказанням прямим за інструкцією до використання, але все ж таки краще порадитися з вашим кардіологом.
Чи допомага'є при короновірусі
Доброго дня. На даний момент конкретної терапії лікуваня коронавірусної інфекції COVID-19 не існує. Якщо діагноз підтверджено, то залишається тільки симптоматичне лікування для зняття симптомів захворювання як при простуді чи грипі. При погіршенні стану необхідне стаціонарне лікування. Дякуємо за запитання.
після інсульту обмежене рух при ходьбі з паличкою немає стійкості падаю тиск нормально
Здрастуйте, Любов. Уточніть, будь ласка, Ваше питання.


Вам також може бути цікаво

Як користуватися Самоздравом
Як користуватися Самоздравом
Якщо ви стали володарем комплексу Самоздрав , слід ознайомитися з етапами збірки капнікатора та інструкцією по користуванню ним і капнометром .
08.12.2014
Детальніше
Що таке самоздрав
Що таке самоздрав
Коли необхідний самоздрав ?
01.12.2014
Детальніше
Розгорнути