Як вибрати милиці ?

Дата публикации: 20.03.2014
Дата обновления: 06.04.2023
Содержание:
Милиці покликані зменшити ( зняти) навантаження з хворої кінцівки за рахунок збільшення опори , а також перенесення маси тіла на руки і верхню частину тулуба . На перший погляд всі ці вироби виглядають приблизно однаково , проте є кілька важливих нюансів , які слід враховувати при покупці. Щоб зрозуміти , як вибрати милиці , для початку, слід знати , які їх види існують , зважити переваги і недоліки кожної моделі. Зробити правильний вибір можна тільки в тому випадку , якщо ви впевнені , що їх функціональні можливості і параметри відповідають вашим вимогам. Такі вироби можуть бути пахвові і підлокітною . Зупинимося на кожному з них .
 

Пахвові милиці

Дані вироби рекомендується вибирати літнім людям тим , хто має слабкі руки або надмірна вага . Завдяки таким опорам основний упор при пересуванні переноситься на плечі . Часто такі конструкції призначають в період реабілітації після травм і операцій , коли лікар забороняє повністю або частково спиратися на хвору кінцівку . Проте довго користуватися таким типом милиць не рекомендують , щоб не викликати порушень в районі плечового суглоба . На ринку представлені металеві та дерев'яні моделі . Дерев'яні - дешевше , однак, менш надійні. Металеві – легше , регулюються під користувача і більш зручні в застосуванні. Немаловажним фактором може стати і наявність   м'яких насадок пахвами і на рукоятках . Це допомагає уникнути натирання і дискомфортних відчуттів при ходьбі .

Підлокітною милиці

 

Ці моделі дають можливість користувачеві пересуватися набагато мобільніші , завдяки тому , що опора припадає на кисть руки і ліктьовий суглоб . Є вироби з фіксуючою манжетою . Також великою популярністю користуються моделі з м'якими гумовими рукоятками . Якщо людині доведеться користуватися таким виробами тривалий час , рекомендуємо звернути увагу на моделі з анатомічними ручками , орієнтованими на праву і ліву руку. Для людей з великою масою тіла слід підібрати спеціальні посилені моделі . &Nbsp;
 
Як підлокітною , так і пахвові варіанти мають регулювання , що дозволяє підігнати їх під індивідуальні параметри користувача . Для зручності переміщення , навіть при використанні пахвових моделей , намагайтеся максимально переносити вагу тіла на руки. Завдяки цьому ви зможете уникнути ушкоджень пахвовій області. Як підібрати той чи інший виріб , виходячи з індивідуальних параметрів і фізичних можливостей , вам завжди підкажуть професійні консультанти в специалізірованих магазинах .


Коментарі до статті
Потрібні підлокітні милиці напрокат на 1 міс. Чи є у вас в наявності? Чи можлива швидка доставка кур'єром Києвом, т.к. завтра операція та особливо немає часу на похід по магазинах. Спасибі за оперативну відповідь.
Добридень! Про прокат милиць ви можете переглянути інформацію тут /cat_249.htm


Вам також може бути цікаво

види милиць
види милиць
Розглянемо види милиць докладніше .
04.04.2013
Детальніше
Для чого потрібні милиці ?
Для чого потрібні милиці ?
Люди з давніх часів використовували підтримуючі пристрої , коли з тієї чи іншої причини втрачали можливість нормально ходити .
01.04.2013
Детальніше
Як правильно вибрати милиці
Зі статті ви дізнаєтеся які бувають типи милиць, чим вони відрізняються, в чому їх особливості і як грамотно підібрати відповідні милиці.
19.04.2024
Детальніше
Розгорнути