Для чого потрібні милиці ?

Дата публикации: 01.04.2013
Дата обновления: 05.04.2023
Люди з давніх часів використовували підтримують пристрої, коли з тієї чи іншої причини втрачали можливість нормально ходити. Перша згадка про милицях датується 2830 роком до Нашої Ери у вигляді різьблення на вході в єгипетську гробницю, де була зображена фігура, яка спирається на такого роду пристрій. З тих часів призначення милиць не змінилося. Милиці - це засіб пересування, призначене для боротьби з порушеннями рухливості людини або при травмах, які обмежують здатність ходити.
Милиці повинні зробити дві речі: знижувати вагу навантаження з ноги і розширити периметр підтримки для поліпшення балансу. Вони також повинні допомагати рухатися правильно і передавати сенсорні сигнали через руки. Милиці надають людям з паралічем та іншими порушеннями опорно-рухової системи переваги в вертикальному положенні і дозволяють маневрувати в місцях, де виникають труднощі проїзду з інвалідним візком. При болях в ногах або травмах, слабкі м'язи, або при нестійкій ході, використання милиць може принести відчутну користь і поліпшити комфорт пересування. Відновлення кровообігу завдяки рухливості в верхній частині тіла за допомогою милиць, допомагає роботі нирок і легень, тим самим запобігає втраті кальцію з кісток. Силою вертикальних рухів милиці зміщують опору з ніг до верхньої частини тіла. Ви повинні мати достатню витривалість рук, добре тримати баланс і координацію, щоб користуватися ними ефективно.
Розберемося, які бувають милиці
Існує кілька основних типів милиць, а саме: пахвові і милиці під лікоть. У милиці все повинно бути спеціально обладнане належним чином, для того щоб максимально впоратися з виниклою проблемою під час пересування. Це пристосування існує у всіх розмірах, як для дорослих, так і для дітей.
У мережі магазинів "Ваше Здоров'я" великий вибір милиць - пахвових, підлокітною і дитячих, Ви зможете вибрати і купити милиці у нас.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Як вибрати милиці ?
Як вибрати милиці ?
Милиці покликані зменшити (зняти) навантаження з хворої кінцівки за рахунок збільшення опори , а також перенесення маси тіла на руки і верхню частину тулуба. На перший погляд всі ці вироби виглядають приблизно однаково , проте є кілька важливих нюансів , які слід враховувати при покупці. Щоб зрозуміти , як вибрати милиці , для початку, слід знати , які їх види існують , зважити переваги і недоліки кожної моделі.
20.03.2014
Детальніше
види милиць
види милиць
Розглянемо види милиць докладніше .
04.04.2013
Детальніше
Розгорнути