Для чого потрібен Алкотестер ?

Дата публикации: 13.11.2011
Дата обновления: 01.04.2023


Який же Алкотестер купити, і для чого він потрібен? У нашому магазині ми пропонуємо кілька моделей, що володіють компактністю, простотою використання і доступною ціною, що поєднуються з найвищою точністю і надійністю. Ці алкотестери, за відгуками покупців, по поєднанню ціна / якість - оптимальний вибір.
Кілька причин для покупки алкотестер:
Ну, по-перше, це корисний подарунок, який буде приємно отримати будь-якому водієві автомобіля. Можливо, ви або людина, якій ви даруєте Алкотестер, вжив ввечері небудь спиртний напій з друзями, а з ранку необхідно сісти за кермо. Маючи Алкотестер, водій матиме щось типу підстраховки при зустрічі з даішником, і буде впевненим, що не потрапить в халепу на дорозі. 
По-друге, за допомогою цього інструменту, якщо у вас транспортне підприємство, можна перевірити персонал перед виїздом в рейс і уберегти себе і своїх співробітників від неприємностей. Це на випадок, якщо співробітник сам не взяв відповідальність за те, щоб щось зробити і не сідати за кермо «з запашком».
І в першому і в другому випадку - Алкотестер друг водія! Він допоможе вам уникнути непорозумінь на дорозі, нещасних випадків, та й просто не дасть якогось даїшнику розвести вас на гроші.

Ви можете вибрати певну модель на нашому сайті, а якщо є труднощі у виборі - телефонуйте, ми вас проконсультуємо.



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Класифікація алкотестерів
Класифікація алкотестерів
Алкотестери діляться ( це підрозділ йде на основі кількості щоденних тестів , на яке розрахований прилад ) на чотири основні групи .
11.11.2011
Детальніше
Як скло: принцип дії і різновиди алкотестерів
Як скло: принцип дії і різновиди алкотестерів
Щоб правильно вибрати пристрій, треба точно знати, де його будуть використовувати і скільки контрольних замірів необхідно зробити за певний проміжок часу, наприклад, за добу.
16.07.2018
Детальніше
Розгорнути