Порівняння іригаторів Waterpik і Aquajet

Дата публикации: 15.05.2019
Дата обновления: 05.04.2023
Содержание:
Красива посмішка і здорові зуби - візитна картка людини, тому такий важливий ретельний догляд за порожниною рота. Раніше користувачі знали лише про зубну щітку, пасту та бальзам. Коли був потрібний більш ретельний догляд - відправлялися до стоматолога, який за допомогою спеціальних приладів знімав зубні камені та наліт.
Сьогодні це можна робити в домашніх умовах завдяки іригатором. Це складна техніка, яка повинна прослужити не один рік, тому до її покупці потрібно підходити з особливою ретельністю.
Поширене питання потенційних користувачів, який іригатор вибрати Waterpik або Aquajet? За популярністю ці виробники є найбільш серйозними конкурентами. Порівняємо їх продукцію, по найбільш значимим параметрами.
 
 
 
 
У цій статті ви отримаєте відповіді на питання:

Чому покупці обирають Waterpik і Aquajet

Щоб задовольнити запити покупців, кожен виробник прагне перевершити конкурента, удосконалює та розробляє все нові моделі. Довговічність і ефективність цих складних електротехнічних приладів залежить від матеріалів, якості збірки і застосовуваних інженерно-технічних рішень. Так компанією Waterpik було проведено більше 60-ти клінічних випробувань. Завдяки дослідженням вдалося підібрати оптимальний діапазон тиску і пульсацію води, а також створити насадки різного призначення. Це 3 основні показники, що визначають ефективність даної техніки. Також і пристрої Aquajet перед запуском у виробництво проходять всі етапи сертифікації, реєстрації. Їх якість відповідає міжнародному стандарту ISO 13485. До питання, що вибрати іригатор Waterpik або Aquajet, потрібно підходити з урахуванням безлічі характеристик, на яких варто зупинитися докладніше.

Вартість іригаторів

Для покупців важливе питання співвідношення ціни і якості. Іригатори Waterpik - дорожче. Це пояснюється досить просто. Засновники цієї північноамериканської компанії стояли біля витоків виробництва іригатора, є власником патенту на його винахід. Оскільки Waterpik - найстаріша компанія на світовому ринку, то і вся історія розвитку цієї продукції пов'язана з ім'ям саме цієї компанії. Її фахівці за більш ніж півстоліття набралися досвіду, досягли найвищих результатів якості, надійності і ефективності в створенні техніки. Сінгапурський бренд Aquajet, створений в 1986 році, незважаючи на невеликий час перебування на ринку зарекомендувала себе найкращим чином і стала одним з лідерів у виробництві іригаторів. Але все ж займає меншу частку ринку в порівнянні з Waterpik. Тут, як то кажуть, ім'я говорить саме за себе, звідси і більш висока вартість продукції.

Асортимент

Який іригатор краще Waterpik або Aquajet залежить від того, які надії ви покладаєте на модель. Waterpik, як найбільший світовий виробник цієї техніки пропонує більш широку лінійку стаціонарних і портативних іригаторів. Для всієї сім'ї оптимальний варіант WP-70E2, а для подорожей підійде більш компактна модель WP-300E2 Traveler, WP-450 E2. Пропонуються і універсальні моделі WP-100E2 Ultra і WP-112E2 Ultra. Асортимент іригаторів Aquajet невеликий. Виробник зосередився на випуску декількох універсальних моделей на всі випадки життя. LD-A8 досить потужний та ефективний пристрій за своїми габаритами підійде для дому та подорожей. Іригатор порожнини рота білий AQUAJET LD-A8
Технічні характеристики
Порівняння іригаторів Waterpik і Aquajet неможливо, якщо не знати основні параметри приладів. Для цього нижче наведена таблиця технічних характеристик найбільш популярних моделей:

Іригатор

WP-70E2

WP-100 Ultra E2

WP-112 E2 Ultra

WP-450E2

WP-300E2 Traveler

AQUAJET LD-A8

Кількість пульсацій в хв.

1200

1200

1400

1450

1400

1200

Резервуар, мл.

1000

650

650

210

450

500

Кількість рівнів тиску

5

10

10

2

3

1

Кількість насадок

4

7

7

4

4

4

Розмір

12,5х11,5х22

16,5х14х22

16,5х14х22

7х10х22

13х12х15

18х16,5х14

Гарантія, міс.

24

24

24

24

24

12

Конструкція та комплектація
Відповідаючи на питання, що краще Aquajet або Waterpik, фахівці відзначають більшу надійність конструкції Waterpik, однак Aquajet має перевагу у вигляді можливості кріплення до стіни. Що стосується комплектації, то як видно з таблиці у деяких моделей Waterpik є 7 різних змінних насадок, тому за даним критерієм, як і за кількістю режимів роботи він лідер. У обох виробників в корпусах іригаторів передбачені спеціальні відсіки для зберігання насадок, це захистить їх від забруднень. І Aquajet, і Waterpik за відгуками є довговічними та комфортними в застосуванні тому, який прилад вибрати, кожен вирішує сам.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Що робити, якщо ясна опухли та болять
Що робити, якщо ясна опухли та болять
У разі, коли у вас або ваших близьких припухли ясна - це свідчить про те, то в порожнині рота розвивається інфекція. Може з'явитися така інфекція після видалення зуба, його травми або як наслідок хронічного запального процесу в яснах, інфекційного захворювання ротової порожнини, при прорізуванні малярів, яке завжди супроводжується набряками слизової та больовим синдромом.
11.09.2019
Детальніше
Ясна відійшли від зуба - чому і що робити?
Ясна відійшли від зуба - чому і що робити?
Ми часто приділяємо увагу тільки зубам, абсолютно забуваючи про те, що ясна так само потребують належного догляду, і, на жаль, в деяких випадках в лікуванні.
11.09.2019
Детальніше
Чи можна іригатором зняти зубний камінь
Чи можна іригатором зняти зубний камінь
Іригатор став відмінним помічником як в стоматологічних кабінетах, так і в домашньому використанні. Одним з найбільш важливих і очікуваних ефектів від пристрою є не просто запобігання утворенню зубного нальоту, а й видалення каменю, що вже утворився в проміжках. Чи може іригатор в домашньому використанні видалити зубний камінь?
25.10.2018
Детальніше
Іригатор JetPik - незамінний помічник для здоров'я зубів і ясен
Іригатор JetPik - незамінний помічник для здоров'я зубів і ясен
Сучасні іррігатори JetPik представляють собою легкі портативні пристрої , що забезпечують комплексний догляд за ротовою порожниною .
08.04.2016
Детальніше
Розгорнути