Іригатор JetPik - незамінний помічник для здоров'я зубів і ясен

Дата публикации: 08.04.2016
Дата обновления: 31.03.2023
Содержание:
Корпорація JetPik є одним з основоположників в області інноваційних розробок і виробництва іригаторів. Над їх створенням працювали висококваліфіковані механіки, досвідчені інженери та фахівці-стоматологи. В результаті їхніх спільних зусиль, люди, що піклуються про гігієну і здоров'я ротової порожнини, можуть отримати незамінного помічника. Це простий у застосуванні, абсолютно безпечний, зручний і ефективний ирригатор JetPik.  

Що таке ирригатор

Сучасні іррігатори JetPik представляють собою легкі портативні пристрої, що забезпечують комплексний догляд за ротовою порожниною. Робота пристрою заснована на гидромассажном впливі. Пульсуюча, спрямована на оброблювану ділянку, струмінь води здатна очистити ті важкодоступні місця, які не підвладні дії зубної щітки. Такий вплив не тільки очищає зуби, а й зміцнює ясна, допомагаючи в профілактиці, боротьбі з їх захворюваннями. Стоматологи рекомендують проводити іригацію щодня, оскільки здоров'я ротової порожнини відбивається на організмі в цілому.

Особливості іригаторів JetPik

Перший в світі інноваційний ирригатор потрійної дії JetPik поєднує в собі очищувальних здібності: води, повітря і зубної нитки. Це забезпечує швидке і ефективне видалення нальоту з зубів, чистку пародонтальних кишень і міжзубних проміжків. Оскільки флос-система пульсує під тиском води, створюється додаткове тертя. Це дозволяє видаляти залишки їжі швидше і глибше. Чистка відбувається як між зубами, так і нижче лінії ясен. Іригатор JetPik ідеально підходить людям, які мають зубні коронки, брекети, мости або зубні імплантати.

Функціональність JetPik

• Електрична зубна щітка, що має оптимальний режим вібрації - 20 тис. Коливань в хвилину, гарантує ретельне очищення відкритих поверхонь зубів;
• Система Floss – зубна нитка, завдяки вібрації, здатна забезпечити очищення до 90-99,9%;
• Система WaterJet – струмінь води, пульсуючи зі швидкістю 20-25 коливань в секунду, видаляє бактеріальний наліт разом із залишками їжі, добираючись в місця, недоступні для щітки.
 
За численними відгуками користувачів, позитивний ефект помітний вже після декількох застосувань JetPik. Щоденне використання здатне попередити пігментацію зубів і зупинити запалення ясен.
Результат застосування інноваційних технологій
JetPik – це революційна технологія в боротьбі за білосніжну усмішку і здоров'я порожнини рота. Клінічно доведено, використання іригатора JetPik дозволяє видалити з оброблених ділянок 99% зубного нальоту. Домогтися неймовірного очищає ефекту вдається, завдяки інноваційній системі. У той час, поки потоки повітря і води ніжно знімають наліт з зубної поверхні і слизової рота, нитка Smart-floss очищає міжзубні проміжки. Вода, змішуючись з повітрям, утворює бульбашки, що вбирають в себе бактерії, вимиваючи їх з порожнини рота. Проведені лабораторні випробування показали, що в порівнянні зі звичайними водними іригатора, JetPik на 240% ефективніше бореться з біоплівкою і зубним нальотом. Зарядка вбудованої літієвої батареї здійснюється через базовий пристрій або USB роз'єм.
Різновиди іригаторів JetPik
Кожен користувач, в залежності від власних уподобань, може підібрати найбільш підходящу модель приладу.
1. JetPik Travel – для подорожей, підходить людям, які віддають перевагу мінімалізм. Прилад займає мінімум місця в сумці, а переносний шланг-кліпса дозволяє використовувати його в екстремальних умовах.
2. JetPik Elite – сімейний прилад, доповнений яскравим склянкою для зберігання насадок і води, його обсягу вистачає на кілька процедур.
3. JetPik Ultra – отримав назву трендофолловер, що втілив у собі модні тенденції і сучасні технології. Дана модель з широким спектром комплектуючих. Такий пристрій підійде для особистого використання або в подарунок, стильному і люблячому останні просунуті новинки, близькій людині.
Комплектація моделей
Залежно від типу моделі іррігатори комплектуються наступним:
- Струйная насадка, що подає воду, може використовуватися разом зі смарт-флосом або без нього;
- Флосскартрідж, являє собою капсулу з вбудованою ниткою, застосовуваний для очищення проміжків між зубами;
- Щітка з щетинками з DUPONT нейлону, завдяки звуковим хвилям рухаються зі швидкістю 20 тис. Коливань в хв.;
- Очисник мови позбавляє порожнину рота від неприємного запаху, зчищаючи лопаткою наліт;
- Стаканчик з високоякісного пластику з подачею води. У потаємному дні знаходиться мініатюрний шланг, безперебійно подає воду в прилад. У кришці можна розмістити насадки для членів сім'ї;
- UV-САНІТАЙЗЕР (стерилізатор) для нейтралізації бактерій, які накопичуються в насадках;
- Шланг з кліпсою travel дозволяє кріпитися до ємностей для води.
- Зарядний безконтактне пристрій, що працює від мережі, через USB-роз'єм або АС-адаптер;
- Пластиковий бокс для зберігання насадок в окремих секціях.
 
Завдяки новітнім технологіям, застосовуваним при створенні JetPik, немає необхідності окремо купувати додаткові пристосування для повноцінного проведення процедури.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Що робити, якщо ясна опухли та болять
Що робити, якщо ясна опухли та болять
У разі, коли у вас або ваших близьких припухли ясна - це свідчить про те, то в порожнині рота розвивається інфекція. Може з'явитися така інфекція після видалення зуба, його травми або як наслідок хронічного запального процесу в яснах, інфекційного захворювання ротової порожнини, при прорізуванні малярів, яке завжди супроводжується набряками слизової та больовим синдромом.
11.09.2019
Детальніше
Ясна відійшли від зуба - чому і що робити?
Ясна відійшли від зуба - чому і що робити?
Ми часто приділяємо увагу тільки зубам, абсолютно забуваючи про те, що ясна так само потребують належного догляду, і, на жаль, в деяких випадках в лікуванні.
11.09.2019
Детальніше
Порівняння іригаторів Waterpik і Aquajet
Порівняння іригаторів Waterpik і Aquajet
Догляд за ротовою порожниною не обмежується одними лише зубними щітками, пастами та ополіскувачами. Іригатор - ефективний прилад, який забезпечить здоров'я зубів і красу усмішці. Waterpik і Aquajet - відомі виробники цих приладів. Якому ж з них варто віддати перевагу?
15.05.2019
Детальніше
Чи можна іригатором зняти зубний камінь
Чи можна іригатором зняти зубний камінь
Іригатор став відмінним помічником як в стоматологічних кабінетах, так і в домашньому використанні. Одним з найбільш важливих і очікуваних ефектів від пристрою є не просто запобігання утворенню зубного нальоту, а й видалення каменю, що вже утворився в проміжках. Чи може іригатор в домашньому використанні видалити зубний камінь?
25.10.2018
Детальніше
Розгорнути