Радіо - і Відеоняня - незамінний помічник для батьків

Дата публикации: 24.01.2012
Дата обновления: 06.04.2023

У вашому будинку сталося диво? На світ з'явився новий маленький чоловічок? Він так крихкий і беззахисний, вимагає постійної турботи і догляду. Як молодим батькам встигнути зробити всі домашні справи і одночасно знати, що відбувається в дитячій кімнаті? Організувати постійне спостереження за малюком допоможе радіо-або відеоняня. Це сучасні безпечні пристрої бездротового дистанційного контролю. Яку відео-або радіоняню купити, на які параметри необхідно звернути увагу в першу чергу?
Відео та радіоняня - незамінні помічники в житті батьків. Варто тільки один раз спробувати, вже не можна буде відмовитися від цієї зручності і почуття спокою, що все під контролем! Купити з доставкою по всій Україні ви зможете в мережі наших магазинів або через наш інтернет магазин.
Радіоняня являє собою спеціальний пристрій зв'язку, що нагадує по влаштуванню рацію. Складається вона з двох блоків - дитячого і батьківського, що спілкуються між собою за допомогою радіохвиль. Максимальна віддаленість блоків - до 300 - 400 метрів на відкритій місцевості і до 50-100 метрів - у приміщенні. Блок, що встановлюється поряд з дитиною, вловлює звуки і передає їх на батьківський блок. Є моделі, в яких батьківський блок можна пристебнути до поясу брюк або носити на руці як годинник.
Радіоняні бувають односторонніми і двосторонніми. При однобічного зв'язку дорослий тільки чує, що відбувається в дитячій, але не може з дитиною поговорити. При двостороннього зв'язку мама може розмовляти з малюком, заспокоювати його. Двосторонні радіоняні дорожче. Перш ніж зупинити свій вибір на тій або іншій моделі, варто відповісти на запитання - які завдання ви покладаєте на пристрій. Якщо радіоняня отримується виключно для того, щоб вчасно прийти на допомогу до дитини, то краще вибрати просту модель з одностороннім зв'язком, яка стане не потрібна через кілька місяців. Моделі ж з двостороннім зв'язком можуть служити кілька років. Згодом її можна використовувати як засіб зв'язку з дитиною, які гуляють самостійно у дворі, або як рацію в автоподорожі.
Радіоняні можуть бути аналоговими і цифровими. Основний плюс аналогових - невисока вартість. Мінуси - менша кількість каналів, ручне налаштування, сприйнятливість до перешкод від інших приладів, невисока якість зв'язку. Можливе спотворення звуку, що для двосторонніх моделей неприйнятно. Плюси цифрових моделей - впевнений прийом, чистий звук, відсутність перешкод, автоматичне перемикання каналів. Мінус - висока вартість. Якщо необхідна багатофункціональна модель з двостороннім зв'язком, то переважно цифрова радіоняня. Аналогові моделі можна придбати в тому випадку, якщо площа квартири невелика, а пристрій потрібно тільки для того, щоб почути дитину.
Більшість моделей мають гнучку систему стеження - чим шум у дитячій стає сильнішою, тим більше світлових індикаторів загоряється на батьківському блоці. Для зручності батьків у «просунутих» моделей є функція відключення звуку і світлова індикація шуму.
Цифрові радіоняні - результат останніх розробок у сфері Аудіоспостереження за дитиною. Більше 80-ти відсотків батьків первістків набувають радіоняню, щоб знати, що відбувається в дитячій, поки дитина відпочиває і знаходиться поза полем зору. Радіоняні фіксують звуки, що видаються дитиною (а монітор з сенсорним килимком - навіть руху) для Вашої впевненості, що з малюком все гаразд. Радіоняні інтуїтивно прості у використанні, забезпечують кристально чисту передачу звуку, двосторонній зв'язок з малюком і стануть чудовою прикрасою Вашої дитячої кімнати завдяки стильному дизайну. З радіоняні Ви будете встигати справлятися з домашніми турботами, зберігаючи спокій, коли перебуваєте за межами дитячої кімнати.
Радіоняня і Відеоняня, вловлюючи мікрофоном передавача, що знаходяться поруч з дитиною, шум у радіусі до кількох метрів, транслюють його на прийомні пристрій, розташоване поблизу від батьків. А Відеоняня, крім того, передає ще й відео! Тому можна не тільки чути, що відбувається в кімнаті, але і бачити!
Цифрова відеоняня - недавній винахід для нас сучасних батьків. Це ціла система за наглядом дитини. Цифрові відеоняні забезпечують якісну передачу відео і звукового сигналу. В асортименті представлені відеоняні з двостороннім зв'язком, температурним датчиком, колисковими мелодіями, нічником, і навіть з функцією запису відео.
Цифрова відеоняня - незамінний помічник у житті батьків. Варто тільки один раз спробувати, вже не можна буде відмовитися від цієї зручності і відчуття свободи. Кроха завжди буде під наглядом, а у мам з'являється відчуття спокою і більше часу оскільки не секрет, що виховання дитини - хоч і приємна, але дуже стомлююча робота. Використання відеоняні допомагає привчати малюка до самостійності.
У цілому відгуки про роботу цифровий відеоняні самі позитивні, цей пристрій винайдено для того, щоб Ви і Ваш малюк щасливо прожили унікальний період часу початку життєвого шляху.
Які вигоди нададуть вам відео і радіоняня? Коли без неї не обійтися?
- Радіоняня дозволяє миттєво реагувати на плач або пробудження дитини. Особливо потрібна, якщо площа квартири велика, кімнати мають хорошу звукоізоляцію або сім'я проживає в котеджі.
- Незамінна на дачі - можна сміливо займатися справами у дворі, доглядати за рослинами, поки дитина спить.
- Пригадується, якщо дитина спить на свіжому повітрі у дворі чи на балконі. Функція контролю температури навколишнього середовища допоможе вчасно помітити, що дитина починає замерзати.
- Радіоняня дозволяє почути, що в кімнату до малюка зайшли домашні тварини або старші діти, яким в даний момент заходити туди було заборонено.
- Радіоняня дуже корисна під час хвороб малюка, пов'язаних з ураженням дихальної системи (синдром апное, астма, простудні захворювання з утрудненням дихання) - деякі моделі здатні контролювати дихання дитини.
- Наявність радіоняні допоможе привчити дитину спати в своєму ліжечку в дитячій. Вона оснащена функцією нічника, що дозволяє підрослим дітям справлятися з нічними страхами.
- Коли дитина вийде з дитячого віку, радіоняня може бути використана для контролю його перебування на дитячому майданчику або в якості іграшки - рації.
- Відео та радіо няню можна використовувати також для бездротового відеоспостереження і аудіоконтролю за літніми і хворими людьми, за контролем будь-яких приміщень, під'їзду, площадки біля будинку, дачної ділянки та ін
Пропонуємо Вам відеоняні і радіоняні по вельми доступними цінами! У нашому асортименті є відеоняні і радіоняні на будь-який смак. Бажаємо приємних покупок!



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Як вибрати радіоняню
Як вибрати радіоняню
Як вибрати радіоняню і Відеоняня : корисні поради
25.01.2012
Детальніше
Розгорнути