Як вибрати радіоняню

Дата публикации: 25.01.2012
Дата обновления: 01.04.2023

 Новонароджений потребує в постійній опіці батьків. Любляча мама готова присвятити малюкові все свій час. Але бувають моменти, коли дитина залишається одна в кімнаті, адже домашні справи ніхто не відміняв. Для того, щоб у хвилини вимушеної відсутності бути впевненою, що з малюком все гаразд, можна придбати сучасний пристрій контролю - радіоняню. Купити відео-та радіоняню за доступними цінами в Києві або з доставкою по Україні Ви зможете в мережі магазинів " ; Ваше здоров'я ".

Постає питання: як вибрати радіоняню, щоб не пошкодувати про витрачені кошти?

1.Радіус дії. Вибирайте моделі з максимальним радіусом. У технічних характеристиках вказаний ідеальний радіус дії на відкритому просторі, без урахування стін та інших перешкод.
2. Краще звернути увагу на цифрові моделі, так як в них перемикання каналів відбувається в автоматичному режимі. Цифрова радіоняня гарантує, що плач, чутний вами, буде плачем вашої дитини, а не сусідського малюка.
3. Моделі з двостороннім зв'язком переважні, якщо ви збираєтеся користуватися радіоняні і після того, як дитина виросте з пелюшок.
4. Зовнішній вигляд повинен бути максимально нецікавим для дитини. В іншому випадку він захоче пограти з яскравою «брязкальцем».
5. Прилад повинен бути проведений з нетоксичних та антивандальних матеріалів, так як йому належить бути не раз уроненную і наголос.
6. Важливо, щоб прийом був стійким на заявленому відстані. Перевірте радіоняню в магазині на предмет відсутності перешкод і стійкості прийому.
7. Вибирайте моделі з функцією контролю присутності в радіозоне. Функція полягає в тому, що при виході із зони дії одного з блоків, лунає тривожний сигнал.
8. Харчування. Зазвичай блоки працюють від батарейок або акумуляторів. Краще, якщо вибрана модель має альтернативні види живлення, адаптер і зарядний пристрій.

Радіус дії. Кожна відео-і радіоняня має свій радіус дії, він вказаний у технічних характеристиках. Зверніть увагу, що дані цифри можуть бути актуальні тільки на відкритому просторі, без урахування можливих перешкод від стін і інших пристроїв. Тому важлива функція захисту від перешкод. Так, радіоняня Рhilips Avent SCD має діапазон прийому 330 метрів, а технологія DECT забезпечує надійний захист від перешкод. Радіоняня цифрова, автоматично здійснює вибір вільного каналу з 120, постійно перевіряє зв'язок, гарантуючи відмінний прийом сигналу. А відеоняня Рhilips Avent має діапазон дії до 150 метрів і виводить зображення малюка на великий кольоровий дисплей (2,4 дюйми). Радіоняня Тefal має великий радіус дії - до 400 метрів. Чим більше дане відстань, тим більш вільно можуть почувати себе батьки - малюк знаходиться під постійним контролем, а ви в це час займаєтеся домашніми справами або приймаєте гостей.
Додаткові функції. Вибираючи радіо-або відеоняні, зверніть увагу на додаткові можливості - без них, звичайно, можна обійтися, але з ними набагато зручніше. Деякі радіоняні мають вбудований таймер останнього годування і функцію пошуку батьківського блоку. Крім того, дитяча радіоняня видає звуковий сигнал тривоги і забезпечує якісний зв'язок в радіусі 350 метрів (на відкритому повітрі). Радіоняня Авент має додаткову можливість регулювання чутливості мікрофона, датчики температури навколишнього повітря, вбудований нічник і програвач колискових мелодій, а світлова індикація голосу дозволяє помітити, що малюк прокинувся без звукового сигналу.
Електроживлення. Вибираючи, яку радіо-або ВИДАННЯ купити, зверніть увагу на моделі, що мають кілька видів електроживлення (адаптер, батарейки, зарядний пристрій). Наприклад, радіоняня Сhicco може працювати і від батарейок, і від мережі, має в комплекті адаптер. Це зручно і дозволяє контролювати ситуацію в дитячій цілодобово, виключаючи можливість зупинки спостереження через «сіли» батарей. А відеоняня цифрова Philips Avent має перезаряджається батьківський блок (час зарядки 3,5 години при включеному блоці, час роботи від 6 до 8 годин).
Відеоняньки - сучасні бездротові пристрої, які дозволяють батькам займатися своїми справами і спостерігати за сплячою дитиною на екрані блоку-приймача. Ціна відеоняні вище, ніж радіоняні. Але, витративши трохи більшу суму, Ви зможете не тільки чути свого малюка, але і вести за ним відеоспостереження. Відео няня в дитячій кімнаті гарантує безпеку малюкові і спокій батькам. Ви отримаєте інформацію про все, що відбувається в кімнаті малюка. Бути може, «непроханий гість» (наприклад, кіт) прокрався в дитячу кімнату, або дитина розкрився і потрібно терміново поправити ковдрочку - про все це Ви дізнаєтесь, переглянувши екран відеоняні. У продажу є додаткові камери, підключення яких дозволяє спостерігати за декількома об'єктами відразу.
Ряд моделей радіонянь оснащені додатковими функціями: це можуть бути пристрої, що контролюють вологість повітря і температуру; нічник; музичний блок, що програє мелодії, якщо малюк прокинувся; датчик контролю дихання. Пам'ятайте, що додаткові функції позначаються на вартості пристроїв.
Всі моделі в нашому магазині забезпечують більшу дальність передачі сигналу. Спостерігайте за своїм малюком з радіо і відеоняні в задоволення.



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Радіо - і Відеоняня - незамінний помічник для батьків
Радіо - і Відеоняня - незамінний помічник для батьків
Варто тільки один раз спробувати , вже не можна буде відмовитися від цієї зручності і почуття спокою , що все під контролем !
24.01.2012
Детальніше
Розгорнути