Косметологічні кушетки і крісла

Дата публикации: 17.04.2015
Дата обновления: 02.04.2023
Невід'ємною частиною салонів краси є косметологічні крісла і кушетки. Такі вироби забезпечують максимальну зручність клієнта і фахівця під час проведення процедур. Основні вимоги, які пред'являються до даних товарів, це легкість розкладання і регулювання. Косметологічні крісла і кушетки можуть бути з різним типом управління, мати знімні підголовники і підлокітники, виріз для обличчя, тримачі для рушників і т.д. Ці вироби бувають трьох видів: механічні, електричні і гідравлічні.
Механічні косметологічні кушетки
Даний тип виробів є найбільш дешевим. Це можна пояснити тим, що для їх виготовлення не використовують дуже дорогі комплектуючі та механізми. Як правило, у них металева або дерев'яна основа, але в обох випадках вони однаково надійні. Моделі кушеток бувають двосекційними, в яких верхня частина регулюється вручну. Серед них можна виділити модель KO-3-1 УМС України – це стаціонарна дерев'яна модель, яка часто використовується для проведення класичних масажів і СПА-процедур. У трисекційних кушеток можна змінити не тільки нахил спинки - головної частини, а і нижньої - ножної частини (моделі CH-262 і КМ-1 Китай, KP-1 і KP-2 УМС України).
Гідравлічні моделі
Кушетки і крісла гідравлічні мають більш досконалий вигляд. Вони випускаються тільки на металевій основі. Існують дво- і трисекційні кушетки, в яких нижня і верхня частина регулюються механічним шляхом, проте на відміну від вищеназваного типу, в даних виробах ця функція здійснюється за допомогою гідравлічного підйомника. Однією з найбільш вдалих трисекційний моделей є косметологічна кушетка CH-235 (Китай). Підйом кушетки відбувається натисканням на педаль, при цьому не заподіюється дискомфорт пацієнтові, що знаходиться на ній. Ця відмінна особливість і робить їх вартість вища, ніж механічних моделей. У продажу є спеціальні підкорені гідравлічно крісла, такі як CH-227A і CH-227В (Китай) з роздільними ніжками та фіксованого спинкою, що не опускається назад.
Електричні крісла і кушетки
Моделі з електричним мотором є найбільш дорогим варіантом, але це цілком виправдано, оскільки вони мають безліч переваг. Звичайно, головне достоїнство – це сам елетропрівод, який дозволяє змінювати як висоту кушетки, так нижню і верхню частини. Але цей процес проводиться гранично легко, не доставляючи ніяких незручностей, який лежить на ній людині. Такі кушетки можуть оснащуватися різною кількістю моторів, це відбивається на їх можливостях, швидкості пересування, безшумності, надійності та тривалості їх терміну служби. Для такого типу виробів, відносно недорогий моделлю є кушетка 272 (Китай). Однією з найбільш досконалих моделей є крісло косметологічне 8699 (Китай), оснащене трьома електроприводами, що має три вигину, підлокітники і отвір для обличчя.
Оббивки крісел і крісел, як правило, покривають флізеліновимі або махровими чохлами, але для проведення деяких процедур їх залишають непокритими. Після проведення цих процедур поверхня обробляється спеціальними засобами і для цього вона покрита якісним шкірзамінником, здатним витримувати без наслідків ці кошти. Таким чином, вироби не жовтіють, а кольорова оббивка не втрачає яскравість і не тріскається.


Коментарі до статті
Розгорнути