Електроковдри, їх переваги та принцип роботи

Дата публикации: 17.12.2013
Дата обновления: 01.04.2023

Мороз і холоду є своєрідним стресом для нашого організму , оскільки людина - істота теплокровна . Тому в умовах нашого клімату відмінним рішенням може стати придбання електроковдри . Тепер довгими зимовими вечорами ви зможете коротати вечір перед телевізором або з книжкою , загорнувшись у це тепле виріб. Купити електроковдри ви зможете , відвідавши один з наших магазинів мережі «Ваше здоров'я» або залишивши заявку на сайті.

Що таке електроковдра ?

Електроковдра цілком може замінити звичайне ковдру. Такий виріб оснащено нагрівальним елементом і призначене для обігріву тіла людини і спального місця. При тому , що воно виконує функції ковдри , але є набагато більш ефективним . Воно функціонально і має гарний дизайн , а наявність можливості регулювання різних режимів дозволяє підлаштувати пристрій індивідуально під свої потреби . Завдяки автоматичній системі захисту , електроковдра не схильне перегріву . Ці універсальні вироби можуть стати прекрасним подарунком друзям і не будуть зайвими ні в одному будинку.

Для чого потрібні електроковдри ?

У зимовий період електроковдра допоможе забути вам про те , що за вікном вирує негода . Засинаючи під ним , ви можете не турбуватися про те , що в будинку погане опалення , і ви замерзну . Використовуючи електроковдра ваші шанси уникнути застуди значно підвищаться. Крім цього , з їх допомогою , можливо позбутися від болю в м'язах і суглобах. Вони подарують міцний , повноцінний сон , що стане запорукою здоров'я і працездатності на наступний день.

Розглянемо найбільш популярні моделі електроковдр , які представлені в магазині « Ваше здоров'я».

Електроковдра HD 90 Beurer ( Німеччина )

Це досить велика виріб - розмір 130 cм x 180 cм . з технологією SMART гарантує високий стандарт безпеки . Електроковдра має потрійний захист від перегріву , а також шість температурними режимів , автоматичне відключення ( через 3 години) і дисплей з підсвічуванням.

Електроковдра HD 100 Beurer ( Німеччина )

Одним з важливих перевагою цього електроковдри є його розмір - 150 см x 200 см , завдяки чому їм можуть одночасно укриватися дві людини. Також як і в попередній моделі , тут мається технологія SMART - захист від перегріву , 6 температурних режимів , автоматичне відключення через 3 години.

У цих моделях є можливість від'єднання кабелю від електроковдри , що дозволяє прати виріб в пральній машині.

Ви зможете придбати електроковдри , якщо відвідаєте один з магазинів мережі «Ваше здоров'я » та отримати рекомендації щодо їх використання у наших консультантів.



Коментарі до статті
Розгорнути