Переваги тонометрів Omron

Дата публикации: 01.10.2013
Дата обновления: 31.03.2023
Тонометри Omron
Сьогодні на ринку величезна безліч тонометрів різних виробників і модифікацій. Однак далеко не всі з них можуть виправдати очікування покупців. Щоб задовольнити максимальні вимоги споживачів , тонометри повинні поєднувати в собі цілий ряд параметрів . До них відносяться: точність вимірювання , зручна форма реєстрації отриманих даних , простота обслуговування і ідеальне співвідношення ціна / якість. Всіма цими якостями володіють всі моделі тонометрів японської марки « Omron ».
Купити тонометри Omron недорого в мережі магазинів « Ваше здоров'я» можливо завдяки широкому асортименту моделей і акціям , регулярно проведеними компанією.

Особливості технології Intellisense

Корпорація « ОМРОН » розробила передову технологію контролю та самоаналізу Intellisense , що володіє масою переваг . Процес вимірювання стає більш комфортним за рахунок того , що відбувається визначення рівня компресії з урахуванням індивідуального систолічного тиску пацієнта. При цьому скорочується час вимірювання і не відбувається надмірне тиск на підлеглі тканини . Завдяки даній технології зміна швидкості виходу повітря відбувається автоматично. Також проводиться аналіз частоти серцевих скорочень . Все це знижує ймовірність помилки при вимірюванні тиску у пацієнтів з різними порушеннями серцевого ритму. Прилади , що володіють такою функцією , дозволяють використовувати різні манжети : стандартну , збільшену і дитячу. Окрім іншого , застосування системи Intellisense знижує споживання енергії , тобто збільшується термін служби елементів живлення .

Які тонометри вибрати механічні або автоматичні ?
Іноді механічні тонометри дають похибку. Це може бути обумовлено самим методом вимірювання , ступенем точності приладу , а також можливістю помилкового визначення моменту зчитування показань . Якщо говорити про автоматизовані вимірниках тиску « Omron » , то вони працюють на основі осцилометричного принципу за допомогою мікропроцесора . Пульсові хвилі , що надходять від манжети , перетворюються електронним приладом в осцилометрична коливання і реєструються ім. За допомогою шланга сигнал передається в прилад і обчислюється. Такий метод більш стійкий до переміщення манжети по руці і шумового впливу . Також він дає можливість вимірювати АТ через тонкий одяг . Осциллометричний метод у меншій мірі залежить від еластичності судин. Застосування цього принципу в тонометрах « Omron » дає можливість оцінити рівень тиску на плечовій , підколінної та інших артеріях кінцівок. За допомогою даних тонометрів можна вимірювати рівень тиску в амбулаторних і домашніх умовах , а також на робочому місці і в дорозі.
Тонометри « Omron » - вигідне придбання !

На весь термін експлуатації тонометрам надається безкоштовне гарантійне технічне обслуговування. « Omron » встановив на всі тонометри 5-річну гарантію. А такі умови може запропонувати лише та компанія, яка на 100 % впевнена в якості своєї продукції.

На сьогоднішній день українські споживачі мають можливість придбати високоякісну продукцію компанії « Omron » за досить демократичною ціною. Причому , ця ціна набагато нижча, ніж у Європі.
Тонометри « ОМРОН » купити в магазині «Ваше здоров'я» , отримавши при цьому кваліфіковану консультацію та повний пакет супровідних документів - це найбільш правильне рішення!


Коментарі до статті
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Норма артеріального тиску у дітей: таблиця
Норма артеріального тиску у дітей: таблиця
Кожна мама повинна знати, яка норма тиску у дітей певного віку, і, власне, вміти вчасно помітити зміни. Для початку варто відзначити, що артеріальний тиск у дітей у порівнянні з дорослими нижче, але з віком ситуація змінюється.
11.09.2019
Детальніше
Порівняння тонометрів AND 777 і 888
Порівняння тонометрів AND 777 і 888
Тонометри AND відмінно зарекомендували себе на ринку медичної техніки. Пропонуємо порівняти популярні моделі AND 777 і 888.
11.07.2019
Детальніше
Порівняння тонометрів Omron і Microlife
Порівняння тонометрів Omron і Microlife
Omron і Microlife є провідними світовими брендами на ринку медтехніки. Їх тонометри займають лідируючі місця в міжнародних рейтингах. Чим же відрізняються товари двох брендів?
14.05.2019
Детальніше
Порівняння тонометрів Омрон M2 Classic і Basic
Порівняння тонометрів Омрон M2 Classic і Basic
Omron - один з лідерів на ринку медтехніки. Особливою популярністю користуються тонометри японського бренду. Пропонуємо порівняти варіації моделі M2 Classic і Basic.
11.07.2019
Детальніше
Розгорнути